Delhaize opent innovatieve conceptwinkel in Boekarest

Delhaize opent innovatieve conceptwinkel in Boekarest
Ahold Delhaize

De Roemeense supermarktketen Mega Image, onderdeel van het Belgisch-Nederlandse Ahold Delhaize, heeft in het centrum van Boekarest een conceptwinkel geopend. Die moet "een ongeëvenaarde winkelervaring bieden" in het hart van de stad.

 

Modern design in historisch kader

Mega Image, een van de belangrijkste supermarktketens in Roemenië, streek neer in een hippe wijk van de hoofdstad om er een conceptwinkel te openen die de toon moet zetten voor de toekomstige winkels van de keten. De winkel biedt een mix van heldere, ruime interieurs en modern comfort binnen een historisch waardevolle setting: de voorgevel van het gebouw etaleert art-deco-elementen die de sfeer oproepen van het interbellum in Boekarest.

 

De winkel inspireert niet alleen op stilistisch vlak, maar maakt ook indruk met de waaier aan faciliteiten voor klanten. Die vinden er naast een volledig voedingassortiment ook de allereerste authentieke Napolitaanse pizzeria in Roemenië terug: Pane & Pomodoro, dat traditionele pizza bereidt volgens laat 19e-eeuwse recepten en met de beste ingrediënten uit de streek van Napels en Campania. Met dit nieuwe concept hoopt de keten de titel te heroveren van Roemeniës "meest hippe retailmerk" (uitgereikt door Forbes), want dat is alweer geleden van 2015.