Ook McDonald’s test bestel-app

Ook McDonald’s test bestel-app

McDonald's test in de Verenigde Staten een app waarmee klanten hun bestellingen op voorhand kunnen plaatsen en betalen. Zo wil het bedrijf de wachtrijen in zijn vestigingen verkleinen.

Beperkte test

Momenteel wordt McD Ordering getest op 22 locaties in Georgia. Klanten kunnen via de app op voorhand een bestelling plaatsen en moeten daarna in hun vestiging een QR-code scannen, waarmee hun bestelling wordt afgerekend op hun kredietkaart die is gelinkt aan de app en ze een ordernummer krijgen. Eens hun bestelling klaar is, moeten ze die enkel nog oppikken, zonder dat ze daarvoor echt in de rij hebben moeten wachten.

 

McDonald's heeft dergelijke initiatieven ook al gelanceerd op andere markten. Zo is er al een soortgelijke app in Oostenrijk en kunnen klanten in Thailand ook al via mobiel betalen. McDonald's zou met de apps vooral wachttijden in zijn vestigingen willen verminderen en kan gebruik maken van de verzamelde data die de apps met zich meebrengen om klanten aanbiedingen te doen die bij hun eetgewoontes passen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Bol.com komt met herhaalservice voor dagelijkse producten

17/10/2017

Webwinkel Bol.com heeft Bespaar Continu gelanceerd, een dienst waarmee klanten bepaalde producten om de zoveel tijd opnieuw aan huis kunnen laten leveren.

Safe.Shop is nieuw wereldwijd e-commercekeurmerk

16/10/2017

Met Safe.Shop is het eerste wereldwijde keurmerk voor de e-commercesector gelanceerd. Momenteel zijn er nog maar twaalf landen aangesloten, maar dat aantal moet in de toekomst flink uitgebreid worden.

Modeplatform About You van start in Nederland en België

11/10/2017

Dinsdag is de Duitse modewebshop About You officieel gelanceerd in België en Nederland. About You, de tweede grootste online moderetailer in Europa, was eerder al wel onofficieel actief in Nederland.

Parcify levert met kajaks in Amsterdam

26/09/2017

Het Belgische koerierbedrijf Parcify probeert in Amsterdam pakketjes te leveren met kajaks en paddle boards. Het wil er de 'last mile' van de levering over het water voeren, omdat dit ecologischer en betrouwbaarder zou zijn.

Euro Shoe Group heeft al sinds 2004 akkoord over nachtwerk

11/09/2017

De Belgische Euro Shoe Group, het bedrijf achter winkelketen Bristol, zegt de heisa rond nachtwerk niet helemaal te begrijpen, aangezien het zelf al sinds 2004 een akkoord heeft met de vakbonden op dat vlak.

Cook & Serve komt met eigen webshop

30/08/2017

Kookwinkelketen Cook & Serve heeft een eigen webshop opgestart, die klanten de keuze geeft tussen afhalen in één van de zeven winkels of levering aan huis.

Back to top