Essentiel opent pop-upwinkel in Antwerpen | RetailDetail

Essentiel opent pop-upwinkel in Antwerpen

Essentiel opent pop-upwinkel in Antwerpen

Essentiel heeft voor de lancering van zijn eerste beachcollectie een pop-upwinkel geopend in Antwerpen. Die ligt aan de Schuttershofstraat, vlakbij een al bestaande Essentiel Women.

"Overvloedig gedecoreerd"

De prijzen van de 'deluxe beachcollectie', zoals het modemerk de collectie zelf noemt, variëren van 95 euro tot 365 euro. "De Essentiel Beach collectie toont geen typische bikini's of badpakken, maar rijkelijk en overvloedig gedecoreerde kaftans, shorts, tops en tassen", staat in het persbericht te lezen.

 

De collectie zal niet enkel te koop zijn in de pop-upwinkel in Antwerpen, maar ook in andere winkels van Essentiel en via de webshop van het merk.

 

Essentiel is een Antwerps modemerk dat in 1999 werd opgericht met de lancering van een T-shirtcollectie. Aan het begin van het millennium werd de eerste boetiek geopend in Antwerpen en momenteel zijn er al winkels in onder andere Knokke, Brussel, Leuven, Hasselt en Brugge. Daarnaast heeft Essentiel nog drie vestigingen in Frankrijk (in Parijs en Rijsel).

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Stevent Men at Work op faillissement af?

22/06/2018

De Nederlandse denim- en streetwearketen Men at Work zit in financiële moeilijkheden: ze sluit haar webshop en ook voor de fysieke winkels dreigt mogelijk de sluiting.

H&M brengt eigen hersteldienst naar winkels

21/06/2018

H&M introduceert een nieuw concept: in de afdeling Take Care van sommige winkels kun je kleren laten herstellen of personaliseren. Zowel in de gloednieuwe winkel in Parijs als in het vlaggenschip in Hamburg is al een hersteldienst te vinden.

Nieuwe generatie aan het roer van schoenenketen Maniet

18/06/2018

De 28-jarige Allison Vanderplancke neemt het roer over van haar vader als CEO van schoenenketen Maniet. Het is al de vijfde generatie aan het hoofd van het Waalse familiebedrijf.

Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerkenformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De eerste twee winkels openden in Stockholm en Malmö: samen met het webplatform zijn ze een outletmarktplaats voor modekoopjes.

Eerste Vlaamse Kiabi komt in Brugge

14/06/2018

Amper twee jaar nadat Kiabi de grens met ons land overstak, opent het Franse confectiemerk dit najaar al zijn zesde Belgische winkel. Die komt in Brugge en wordt meteen de allereerste vestiging op Vlaamse bodem.

Group Puig neemt meerderheidsparticipatie in Dries Van Noten

14/06/2018

Het Belgische 'Dries Van Noten', een van de laatste onafhankelijke modehuizen, komt in Spaanse handen. De 60-jarige ontwerper verkocht de meerderheid van de aandelen van zijn bedrijf aan Group Puig.