Essentiel opent pop-upwinkel in Antwerpen | RetailDetail

Essentiel opent pop-upwinkel in Antwerpen

Essentiel opent pop-upwinkel in Antwerpen

Essentiel heeft voor de lancering van zijn eerste beachcollectie een pop-upwinkel geopend in Antwerpen. Die ligt aan de Schuttershofstraat, vlakbij een al bestaande Essentiel Women.

"Overvloedig gedecoreerd"

De prijzen van de 'deluxe beachcollectie', zoals het modemerk de collectie zelf noemt, variëren van 95 euro tot 365 euro. "De Essentiel Beach collectie toont geen typische bikini's of badpakken, maar rijkelijk en overvloedig gedecoreerde kaftans, shorts, tops en tassen", staat in het persbericht te lezen.

 

De collectie zal niet enkel te koop zijn in de pop-upwinkel in Antwerpen, maar ook in andere winkels van Essentiel en via de webshop van het merk.

 

Essentiel is een Antwerps modemerk dat in 1999 werd opgericht met de lancering van een T-shirtcollectie. Aan het begin van het millennium werd de eerste boetiek geopend in Antwerpen en momenteel zijn er al winkels in onder andere Knokke, Brussel, Leuven, Hasselt en Brugge. Daarnaast heeft Essentiel nog drie vestigingen in Frankrijk (in Parijs en Rijsel).

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Dior ruilt Belgisch creatief directeur in voor Brit

19/03/2018

De Belg Kris Van Assche was elf jaar lang creatief directeur van Dior Homme, maar verlaat nu het modehuis om nieuwe uitdagingen aan te gaan. In zijn plaats komt Brits ontwerper Kim Jones.

Koffermerk Rimowa zet alle dealercontracten stop

19/03/2018

Het koffermerk Rimowa, onderdeel van luxeconcern LVMH, heeft alle dealercontracten stopgezet. Het gaat binnenkort een volledig nieuwe procedure opstarten, waarbij slechts een deel van de dealers opnieuw een contract krijgt.

H&M scoort alweer onder de verwachtingen

16/03/2018

De Zweedse modeketen Hennes & Mauritz zet het nieuwe boekjaar alweer met minder gunstige cijfers in. Nu ook de verkoop in eigen land voor het eerst in decennia inkrimpt, neemt het vertrouwen bij investeerders af.

Bod op Yoox Net-a-Porter goedgekeurd door mededingingsautoriteit

16/03/2018

De Italiaanse mededingingsautoriteit heeft de mogelijke overname van Yoox Net-a-Porter door het Zwitserse Richemont goedgekeurd. Als het volledige bod wordt aanvaard, dan heeft het een waarde van 2,7 miljard euro.

Donatella Versace zweert bont af

15/03/2018

Het Italiaanse modemerk Versace stopt met het gebruik van bont. Ontwerpster Donatella Versace wil geen dieren meer doden voor mode, zegt ze in een interview met The Economist.

FNG wil terugkeren naar België

15/03/2018

De Belgisch-Nederlandse modegroep FNG wil zijn statutaire zetel weer van Nederland naar België verplaatsen. Ook plant de groep achter Brantano, Claudia Sträter en Miss Etam zich op de beurs in Brussel te laten noteren.

Back to top