In het RetailDetail Journaal van 19 mei: Delhaize, Lidl, Mitiska, Amazon, Alibaba en meer

De hoofdpunten deze week: Delhaize gaat naakt, Lidl bezorgt per fiets, Mitiska koopt Cassis en Paprika, Amazon roert zich in Europa, en Alibaba groeit, maar Jack Ma is bezorgd.

 

Download de RetailDetail TV app

De twaalfde aflevering van het RetailDetail Journaal kan je bekijken via deze link. Je kan ook de RetailDetail TV smartphone app downloaden in de App Store van Apple of in de Google Play Store, erg handig om onze videocontent ook mobiel te bekijken.
 

Voortaan publiceert RetailDetail elke week een videojournaal met de belangrijkste hoogtepunten uit het retailnieuws. Alle afleveringen kan je herbekijken op onze videopagina. Daar vind je ook de aankondigingen en aftermovies van onze events, reportages, en aanbevolen video’s met interessante content van andere partijen. Omdat de belangstelling voor video on demand bijzonder sterk stijgt, zet RetailDetail deze nieuwe stap. Op termijn wil RetailDetail tv uitgroeien tot een Netflix van de retailcommunicatie, met nieuwsuitzendingen, interviews, reportages en nog veel meer.