Kruip in het hoofd van de klant van de toekomst

De technologie van vandaag én morgen inzetten om je omzet te verhogen? Hoe blijft jouw winkel in de toekomst relevant? Unizo, Proximus en RetailDetail organiseren exclusieve inspiratietours voor zelfstandige winkeliers.

 

Inspiratie gegarandeerd

Dit nieuwe initiatief is helemaal op maat van zelfstandige ondernemers in heel Vlaanderen. Unizo, Proximus en RetailDetail tonen je hoe je zaak ook in de toekomst helemaal mee is, tijdens exclusieve inspiratietours voor zelfstandige handelaars. Een bus komt je op een vlot bereikbaar ophaalpunt in jouw provincie oppikken en brengt je naar Antwerpen.
 

In de voormiddag bezoek je het belevingscentrum retailhub, waar ingezet wordt op beleving en technologie. Na de lunch gaan we op retailhunt in het centrum van de shoppingstad: we bezoeken innovatieve handelszaken en gaan in dialoog met de eigenaars. Inspiratie gegarandeerd! Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Schrijf je dus vandaag nog in en kruip samen met collega-handelaars een hele dag in het hoofd van jouw klant van de toekomst.