Laatste kans om RetailBible aan supervoorwaarden te krijgen

Laatste kans om RetailBible aan supervoorwaarden te krijgen

Op 16 januari ziet de langverwachte RetailBible het levenslicht. Meer dan 1.000 exemplaren van de meest complete retailgids van België vertrekken dan naar hun respectievelijke eigenaars. Daarmee ronden we eind deze week ook de 1+1-actie af, waarbij u er bij bestelling van een RetailBible een tweede gratis krijgt.

Zoals we geleerd hebben van onze goede retailvrienden, maken nu eenmaal ook wij graag optimaal gebruik van schaalvoordelen. Vanaf volgende week kan men via onze webshop natuurlijk verder bestellen aan de normale voorwaarden.

 

Aan het succes van de klepper van zowaar 720 pagina’s te zien, is de RetailBible al nu een absoluut schot in de roos. De exacte gegevens van meer dan 1.300 ketens verzameld in één boek, aangevuld met unieke stukken redactie, is dan ook een unicum in de sector.


Haast u dus, want deze week is de laatste kans om nog aan supervoorwaarden te bestellen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Mark Thomson (Zebra): "De tools voor de toekomst zijn al voorhanden"

17/11/2017

Volgens Mark Thomson, Director of Retail Industry Solutions bij Zebra, verandert de retail in de nabije toekomst ingrijpender dan in de voorbije vijftig jaar bij elkaar opgeteld.

Qrf Beste Winkelketen van België en Qrf Webshop Awards: spanning stijgt!

16/11/2017

Op donderdag 23 november is het zover: op die avond worden de winnaars van de ‘Qrf Beste Winkelketen van België’ en ‘Qrf Webshop Awards’ bekendgemaakt tijdens de RetailDetail Night. 

Omzet 100 grootste webshops in België stijgt 13,5%

16/11/2017

De omzet van de top 100 webshops in België is van 3,7 miljard euro toegenomen naar 4,2 miljard euro, een stijging met 13,5%. Vooral voedingsmiddelen en huishoudelijke artikelen gaan vlotter over de digitale toonbank.

Supermarkten aan de ketting in regio Turnhout

16/11/2017

Grootwarenhuizen kunnen niet langer uitbreiden of nieuwe filialen openen in de stadsregio Turnhout. De maatregel moet de lokale handel in Turnhout, Vosselaar, Beerse en Oud-Turnhout een duwtje in de rug geven.

Topman Horeca Vlaanderen nieuwe baas Unizo

16/11/2017

Als de raad van bestuur van Unizo op 7 december het licht op groen zet, wordt Danny Van Assche de opvolger van Karel Van Eetvelt als topman bij ondernemersorganisatie. Voor de 45-jarige Van Assche zou dat een terugkeer naar de roots zijn.

Barbie wijst G.I. Joe & Co (voorlopig?) af

16/11/2017

Speelgoedreus Mattel zou het overnamebod door concurrent Hasbro hebben afgewezen, schrijft persbureau Reuters op basis van bronnen dicht bij het dossier. Welke gevolgen dat heeft, is vooralsnog onduidelijk.

Back to top