Laatste kans om RetailBible aan supervoorwaarden te krijgen | RetailDetail

Laatste kans om RetailBible aan supervoorwaarden te krijgen

Laatste kans om RetailBible aan supervoorwaarden te krijgen

Op 16 januari ziet de langverwachte RetailBible het levenslicht. Meer dan 1.000 exemplaren van de meest complete retailgids van België vertrekken dan naar hun respectievelijke eigenaars. Daarmee ronden we eind deze week ook de 1+1-actie af, waarbij u er bij bestelling van een RetailBible een tweede gratis krijgt.

Zoals we geleerd hebben van onze goede retailvrienden, maken nu eenmaal ook wij graag optimaal gebruik van schaalvoordelen. Vanaf volgende week kan men via onze webshop natuurlijk verder bestellen aan de normale voorwaarden.

 

Aan het succes van de klepper van zowaar 720 pagina’s te zien, is de RetailBible al nu een absoluut schot in de roos. De exacte gegevens van meer dan 1.300 ketens verzameld in één boek, aangevuld met unieke stukken redactie, is dan ook een unicum in de sector.


Haast u dus, want deze week is de laatste kans om nog aan supervoorwaarden te bestellen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


350.000 stuks namaakspeelgoed in beslag genomen

15/03/2018

De Cel Namaak van de FOD Economie heeft vorig jaar 350.000 stuks namaakspeelgoed in beslag genomen tijdens een grootscheepse actie. Dat maakte Kris Peeters bekend naar aanleiding van de tiende verjaardag van de bewuste cel.

Ombudsman voor de Handel lost 85% van de klachten op

15/03/2018

Half mei vorig jaar ging de Ombudsman voor de Handel officieel van start in ons land. Tot en met 31 december kreeg de dienst 541 klachten binnen. Voor 231 daarvan was de Ombudsman bevoegd en in 85% van die klachten kwam er een oplossing uit de bus.

Boeken dicht voor Toys ‘R’ Us

15/03/2018

Het finale einde is nu wel heel dichtbij voor de gewezen speelgoedgrootheid Toys “R” Us. Nadat eerder al de doodsklokken luidden over de 100 Britse winkels, gaan nu ook de meer dan 700 Amerikaanse winkels hun deuren sluiten.

Unilever kiest voor Rotterdam

15/03/2018

Wat al een tijdje in de lucht hing, is nu officieel bevestigd: Unilever vestigt zijn hoofdkantoor in Rotterdam. De raad van bestuur van de voedings- en wasmiddelenreus heeft na bijna een jaar de knoop doorgehakt.

Mechelse Bruul is "mooiste publieke ruimte"

14/03/2018

Mechelen mag zich een jaar lang de thuishaven noemen van de mooiste publieke ruimte in Vlaanderen. De Bruul kreeg twee jaar geleden een volledige make-over die sterk gewaardeerd wordt door inwoners én de Voetgangersbeweging, die de prijs uitreikte.

Torfs en drie andere retailers zijn "Great Place to Work"

14/03/2018

Tussen de 35 bedrijven die zich dit jaar de beste werkplekken van België mogen noemen, zitten verschillende grote retailers. Torfs blijft de lijst onomstootbaar aanvoeren, terwijl Bel&Bo voor het eerst de lijst afsluit. 

Back to top