Laatste kans om RetailBible aan supervoorwaarden te krijgen | RetailDetail

Laatste kans om RetailBible aan supervoorwaarden te krijgen

Laatste kans om RetailBible aan supervoorwaarden te krijgen

Op 16 januari ziet de langverwachte RetailBible het levenslicht. Meer dan 1.000 exemplaren van de meest complete retailgids van België vertrekken dan naar hun respectievelijke eigenaars. Daarmee ronden we eind deze week ook de 1+1-actie af, waarbij u er bij bestelling van een RetailBible een tweede gratis krijgt.

Zoals we geleerd hebben van onze goede retailvrienden, maken nu eenmaal ook wij graag optimaal gebruik van schaalvoordelen. Vanaf volgende week kan men via onze webshop natuurlijk verder bestellen aan de normale voorwaarden.

 

Aan het succes van de klepper van zowaar 720 pagina’s te zien, is de RetailBible al nu een absoluut schot in de roos. De exacte gegevens van meer dan 1.300 ketens verzameld in één boek, aangevuld met unieke stukken redactie, is dan ook een unicum in de sector.


Haast u dus, want deze week is de laatste kans om nog aan supervoorwaarden te bestellen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Verkoop van pc’s groeit eerste keer in zes jaar

13/07/2018

Voor de eerste keer in zes jaar groeide de verkoop van pc's weer: in het tweede kwartaal van 2018 steeg die met 1,4%. Volgens onderzoekbureaus Gartner en IDC is de omzetstijging voornamelijk te danken aan de groei op zakelijke markten.

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.

Nationale Loterij plant eigen winkelketen

06/07/2018

De Nationale Loterij heeft plannen om een eigen winkelketen te openen en zoekt daarvoor al naar panden in Antwerpen, Gent, Luik en Namen.

“Fusie Karstadt en Kaufhof zo goed als rond”

05/07/2018

Het Canadese winkelconcern Hudson’s Bay heeft een deal met de Oostenrijkse Sigma Holding, eigenaar van de Duitse warenhuisketen Karstadt. Volgens Duitse media was een voorlopige overeenkomst getekend, volgens de Canadezen is het echter helemaal nog niet zo ver.

Zomeractie: ontdek Antwerpen als internationaal retaillaboratorium

04/07/2018

Antwerpen is een van de meest trendsettende steden en belangrijkste retaillaboratoria van het moment. Zowel grote internationale ketens als startups innoveren en experimenteren er met nieuwe concepten. Antwerp hunt gidst je er langs, nu met exclusieve zomerkorting.

Alibaba-topman en premier Michel bespreken investering in Luik

04/07/2018

Jack Ma, oprichter en voorzitter van de Chinese internetreus Alibaba, heeft een mogelijke investering in Luik besproken met premier Charles Michel. Na afloop was Ma vaag, Michel legt de bal bij het bedrijf.