Lentekorting bij retailhub: wees klaar voor de klant van morgen

retailhub
retailhub

Hoe zet je de technologie van vandaag en morgen in om de klant beter te bedienen en je omzet te verhogen? Dat ontdek je in de retailhub van RetailDetail. Profiteer nu van onze lentepromotie en ontvang 10% korting.

 

Spraakmakende innovaties

Retailhub is het grootste retail kennis- en inspiratiecentrum in de Benelux: een belevingsruimte van 1250m², waar je toegepaste retailinnovaties kan ontdekken. Het is dé place to be voor iedere retailprofessional. Tijdens een inspiratietour leidt een innovatiecoach je team gedurende 2 uur rond om antwoorden te bieden op huidige en toekomstige vragen van de retailbranche. 

 

Bovendien neemt onze innovatiecoach je gedurende een halve dag mee in de bruisende winkelstad Antwerpen. We laten je team proeven van de nieuwste trends en de meest spraakmakende innovaties in het retaillandschap. Ga in dialoog met vernieuwende ondernemers en ontdek een mix van winkelconcepten in de mode, voeding, horeca, design, wonen en reizen. 

 

Deze lente kan je beide rondleidingen boeken met een korting van 10%, dit wil zeggen €1.575 in plaats van €1.750 per tour tot 20 personen. Je kan ook de twee tours boeken voor een dagvullend programma. De promotie geldt van 20/03 tot 21/06. Boeken kan je op deze pagina, met vermelding van de code SPRINGSPIRATION19.