Redevco koopt winkelpand in Hasselt

Redevco koopt winkelpand in Hasselt

Vastgoedinvesteerder Redevco heeft in de Koning Albertstraat in Hasselt een pand gekocht voor liefst 15 miljoen euro. Het pand van van 1.295 m² wordt overgenomen van het Nederlandse bedrijf ProWinko en huisvest momenteel winkels van S.Oliver en Mango.

Tweede aankoop op korte tijd

Suzy Denys van Redevco geeft wat meer uitleg: "De aankoop van dit pand in Hasselt kadert zowel in onze strategie om de Redevco portefeuille te versterken met High Street panden, als de herinvestering van de opbrengsten van de verkoop van 'ons' gedeelte van het Ring Shoppingcenter te Kuurne aan Wereldhave in het najaar van 2014. Na een grote verkoopinspanning van de laatste 3 jaar luidt Redevco hiermee een nieuwe fase in waarbij we wensen te focussen op acquisities."

 

Redevco begin in 2011 aan reorganisatie van de vastgoedportefeuille om "te focussen op vastgoed dat zal overleven en bloeien in de digitale revolutie". Het is de tweede overname van Redevco op korte tijd: eerder deze maand nam het ook een winkelpand over in het winkeldistrict "Gouden Driehoek" nabij de Champs-Elysées in Parijs.

Tags: