RetailDetail lanceert exclusief aanbod workshops

Retailhub organiseert workshops met erkende topexperten.
Foto: Qlick

Wil je aan de slag met online adverteren? Hoe bereik je de snelgroeiende groep oudere consumenten? Je kan er nu ook bij RetailDetail voor terecht: retailhub organiseert een uiteenlopend gamma aan workshops met erkende experten die top zijn in hun vakgebied.

 

Van slim werken tot internet of things

Dat slim werken belangrijker is dan hard werken, dat weten we al langer. Hoe je dat dan precies kan bereiken, leer je nu ook bij RetailDetail in één van de exclusieve workshops op maat van retail- en FMCG-professionals. 

 

Elke workshop wordt gegeven door een gereputeerde externe expert in zijn vakgebied, waaronder gerenommeerde auteurs en marketeers Carole Lamarque van Duval Union en Filip Lemaître van The Silver Ones, naast heel wat anderen. Zij zullen het alvast hebben over hoe je in de digitale wereld een ‘Unfair Advantage’ behaalt en hoe je de groeiende groep kooplustige senioren het best kan bereiken. 

 

Verder al bevestigd zijn onder meer interactieve workshops over change management, online adverteren, attractieve verpakkingen en een introductie tot internet of things. Het volledige overzicht van alle workshops vind je hier.