Retailhub, 'the place to meet' in Antwerpen

Op zoek naar een unieke evenementenlocatie? Aan de voet van het MAS in Antwerpen vind je retailhub: veel meer dan 'enkel' hét kennis- en belevingscentrum van de retail.

 

Vergaderen in hartje Antwerpen

Als communityplatform voor alle professionals in de retail en FMCG heeft RetailDetail voor elke behoefte in de sector een gepast aanbod. Wist je bijvoorbeeld dat, behalve het 'experience center' van de toekomst, retailhub ook een heus 'meetingcenter' is? Afhankelijk van het evenement – of het nu een persconferentie, workshop of productlancering is – en het aantal deelnemers vind je hier steeds een inspirerend kader.

 

Retailhub is speciaal ontwikkeld voor workshops en biedt zo onder meer een tribune, drie 'whiteboard walls', nieuwe presentatietechnologie zoals een Samsung-flipboard en state-of-the-art vergaderzalen en faciliteiten. Vlakbij het MAS en het hippe Eilandje gelegen, is de locatie ook ideaal te combineren tot een volledige dagervaring. Maak de meeting immers compleet met catering, een keynote, workshop, een inspiratietour of retailhunt door Antwerpen.

 

Wat bieden we aan:

  • Kleine meetingrooms tot 7 personen (incl. gratis wifi / scherm / Google chromecast/ HDMI aansluiting / flipchart)
  • Grote meetingrooms tot 50 personen (incl. gratis wifi / beamer / scherm / HDMI aansluiting / Samsung Eboard / Samsung flip / whiteboard walls)
  • Plenaire ruimte tot 100 personen (indeling naar wens)


Meer informatie is vrijblijvend te verkrijgen via info@retaildetail.be.