Win een gratis deelname aan Vlerick Retail Platform

De eerste studienamiddag van het Vlerick Retail Platform 2019 vindt plaats op 14 maart, met als thema ‘Hoe gevestigde waarden actueel blijven’. Aldi en Damart komen getuigen hoe ze zichzelf blijven heruitvinden. Lezers van RetailDetail maken kans op een gratis invitatie!

 

Relevant blijven

Tal van gevestigde waarden slagen erin succesvol te blijven in deze snel veranderende tijden. Zij vinden een goed evenwicht tussen hun DNA dat ze sterk bewaken, en de broodnodige vernieuwing die nodig is om actueel en relevant te blijven. Aldi en Damart staan model voor dit type retailers: ze prijken zelden in lijstjes met hippe winkels, maar timmeren op hun manier aan de weg. Filiep Blontrock, managing director Damart Belux, en Benjamin Vanagt, sales director Aldi Belgium, lichten toe hoe zij dit concreet aanpakken. 

 

De bijeenkomst vindt plaats vanaf 13u30 in Wemmel. Meer informatie vind je op de website van het Vlerick Retail Platform. RetailDetail mag vier lezers GRATIS op de sessie van 14 maart uitnodigen. Stuur om kans te maken voor maandag 4 maart om 12u een mailtje naar redactie@retaildetail.be met uw naam, bedrijf, functie en contactgegevens.