Biomarkt The Barn maakt nieuwe locaties bekend

Retailer in biologische voeding The Barn opent in november twee nieuwe winkels.
Foto: The Barn

The Barn maakt de locaties van haar volgende vestigingen bekend: in november gaat de bioketen van start in de Tulpstraat in Elsene. Diezelfde maand opent ook de eerste Antwerpse winkel in de Verlatstraat.

 

Expansie gaat door

De eerder al aangekondigde nieuwe vestigingen van biologische keten The Barn krijgen nu ook concreet vorm. Na Etterbeek en Saint-Gilles openen in november nog overdekte biomarkten van de formule, die in 2017 in Brussel ontstond, de deuren in Antwerpen en Elsene.

 

De derde Brusselse biologische markt opent in de Tulpstraat, op huisnummer 22, in Elsene. In november zet The Barn ook zijn eerste stap buiten Brussel, met de opening van een winkel op het adres Verlatstraat 10 op Antwerpen-Zuid. Ook daar zullen klanten 100% biologische producten vinden die rechtstreeks van zoveel mogelijk lokale telers komen. 

 

De formule gaat vaste samenwerkingen aan met biotelers van eigen bodem. De klemtoon ligt in de winkels ook op verpakkingsvrije of -arme producten in bulk. “Ons hoofddoel is duurzame voeding toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen”, aldus oprichters Julien de Brouwer en Quentin Labrique.