Kettle Chips opent pop-up in Antwerpen | RetailDetail

Kettle Chips opent pop-up in Antwerpen

Kettle Chips opent pop-up in Antwerpen
Foto Kettle Chips

Het Britse chipsmerk Kettle Chips opent zijn eerste tijdelijke winkel in Europa. De primeur gaat naar de Kammenstraat in Antwerpen, waar shoppers in The Kettle Store hun eigen chips maken.

Gepersonaliseerde chips

Typisch voor Kettle Chips zijn de speciale kruiden en smaakcombinaties. In de tijdelijke winkel zal een ruim assortiment beschikbaar zijn, waaronder ook enkele exclusieve smaken voor de Belgische markt. Daarnaast kunnen bezoekers ook hun eigen favoriete chips maken: zoet met zout, pikant met kaas, alles kan. Bezoekers gaan naar huis met hun gepersonaliseerde chips, voor eigen plezier of als cadeau. De opbrengst van deze activiteit gaat naar de Voedselbank.

 

The Kettle Store is van 14 december tot 30 december geopend in de Kammenstraat 25 in Antwerpen. De opening vlak voor de feestdagen is uitdrukkelijk gekozen: de chipsconsumptie boomt namelijk tijdens de eindejaarsperiode. Kettle Chips realiseert een retailverkoopwaarde van 3,16 miljoen euro in België en is met 50% marktaandeel leider in het segment van premiumchips (Nielsencijfers - juli 2017).

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Samsonite opent flagshipstore volgens nieuw concept in Antwerpen

19/03/2018

Antwerpen heeft er een nieuwe winkel bij van koffermerk Samsonite. De Samsonite Store opende vorige week in de Huidevettersstraat en lanceert er ook het nieuwe lifestylemerk Samsonite RED.

Dr. Oetker koopt de helft van Freixenet

19/03/2018

Henkell, de drankdivisie van Dr. Oetker, haalt net iets meer dan de helft van de aandelen binnen van cavamerk Freixenet. Na twee jaar onderhandelen is de deal eindelijk rond, al wordt de Duitse voedingsreus geen alleenheerser bij Freixenet.

Picnic bevestigt komst naar Duitsland

19/03/2018

Voor het weekend waren er geruchten opgedoken dat de Nederlandse online supermarkt Picnic testen uitvoerde in Duitsland. Dat nieuws is nu bevestigd door medeoprichter Michiel Muller.

Online supermarkt Picnic naar Duitsland?

16/03/2018

Het lijkt erop dat de Nederlandse websupermarkt Picnic nu ook in het Duitse Noordrijn-Westfalen de markt verkent. Het bedrijf, dat mogelijk kansen ziet in de voorlopig weinig bevochten Duitse regio, wil nog niet reageren op de geruchten.

Filet Pur: Een zwart gat van ongeziene proporties

16/03/2018

Ondanks hun streven naar almaar goedkoper vlees zijn onze supermarkten door de band schandalig duur, leerden we afgelopen week. Zit daar enige logica achter? Lees het onthullende weekoverzicht van RetailDetail Food!

Deze innovaties verschijnen bij Delhaize in de schappen

16/03/2018

Gemak, gezondheid en smaak: dat zijn de drie assen voor productontwikkeling bij Delhaize. De retailer presenteerde deze week een vijftigtal primeurs aan zijn winkelmanagers en zelfstandige uitbaters.

Back to top