Kettle Chips opent pop-up in Antwerpen | RetailDetail

Kettle Chips opent pop-up in Antwerpen

Kettle Chips opent pop-up in Antwerpen
Foto Kettle Chips

Het Britse chipsmerk Kettle Chips opent zijn eerste tijdelijke winkel in Europa. De primeur gaat naar de Kammenstraat in Antwerpen, waar shoppers in The Kettle Store hun eigen chips maken.

Gepersonaliseerde chips

Typisch voor Kettle Chips zijn de speciale kruiden en smaakcombinaties. In de tijdelijke winkel zal een ruim assortiment beschikbaar zijn, waaronder ook enkele exclusieve smaken voor de Belgische markt. Daarnaast kunnen bezoekers ook hun eigen favoriete chips maken: zoet met zout, pikant met kaas, alles kan. Bezoekers gaan naar huis met hun gepersonaliseerde chips, voor eigen plezier of als cadeau. De opbrengst van deze activiteit gaat naar de Voedselbank.

 

The Kettle Store is van 14 december tot 30 december geopend in de Kammenstraat 25 in Antwerpen. De opening vlak voor de feestdagen is uitdrukkelijk gekozen: de chipsconsumptie boomt namelijk tijdens de eindejaarsperiode. Kettle Chips realiseert een retailverkoopwaarde van 3,16 miljoen euro in België en is met 50% marktaandeel leider in het segment van premiumchips (Nielsencijfers - juli 2017).

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Listeriabesmetting brengt Greenyard in problemen

16/07/2018

Groentenproducent Greenyard ligt onder vuur na een listeriabesmetting in zijn Hongaarse fabriek. Het bedrijf zegt alle nodige maatregelen te nemen, maar de beurskoers keldert.

Eerste OKay met Collect&Go-afhaalpunt opent in Heusden

16/07/2018

OKay, de buurtsupermarkt van Colruyt Group, opent een eerste vestiging met Collect&Go-afhaalpunt in Heusden. De nieuwe vestiging test de afhaalservice, die bij succes ook naar andere OKay-winkels wordt uitgerold.

Carrefour doet inspanning voor werknemers met brugpensioen

16/07/2018

In het kader van haar transformatieplan voorziet Carrefour Belgium een bijkomende premie tot 500 euro voor werknemers die in het SWT-stelsel stappen, als ze een opleiding volgen voor een knelpuntberoep.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.