Kettle Chips opent pop-up in Antwerpen

Kettle Chips opent pop-up in Antwerpen

Het Britse chipsmerk Kettle Chips opent zijn eerste tijdelijke winkel in Europa. De primeur gaat naar de Kammenstraat in Antwerpen, waar shoppers in The Kettle Store hun eigen chips maken.

Gepersonaliseerde chips

Typisch voor Kettle Chips zijn de speciale kruiden en smaakcombinaties. In de tijdelijke winkel zal een ruim assortiment beschikbaar zijn, waaronder ook enkele exclusieve smaken voor de Belgische markt. Daarnaast kunnen bezoekers ook hun eigen favoriete chips maken: zoet met zout, pikant met kaas, alles kan. Bezoekers gaan naar huis met hun gepersonaliseerde chips, voor eigen plezier of als cadeau. De opbrengst van deze activiteit gaat naar de Voedselbank.

 

The Kettle Store is van 14 december tot 30 december geopend in de Kammenstraat 25 in Antwerpen. De opening vlak voor de feestdagen is uitdrukkelijk gekozen: de chipsconsumptie boomt namelijk tijdens de eindejaarsperiode. Kettle Chips realiseert een retailverkoopwaarde van 3,16 miljoen euro in België en is met 50% marktaandeel leider in het segment van premiumchips (Nielsencijfers - juli 2017).