Kettle Chips opent pop-up in Antwerpen | RetailDetail

Kettle Chips opent pop-up in Antwerpen

Kettle Chips opent pop-up in Antwerpen
Foto Kettle Chips

Het Britse chipsmerk Kettle Chips opent zijn eerste tijdelijke winkel in Europa. De primeur gaat naar de Kammenstraat in Antwerpen, waar shoppers in The Kettle Store hun eigen chips maken.

Gepersonaliseerde chips

Typisch voor Kettle Chips zijn de speciale kruiden en smaakcombinaties. In de tijdelijke winkel zal een ruim assortiment beschikbaar zijn, waaronder ook enkele exclusieve smaken voor de Belgische markt. Daarnaast kunnen bezoekers ook hun eigen favoriete chips maken: zoet met zout, pikant met kaas, alles kan. Bezoekers gaan naar huis met hun gepersonaliseerde chips, voor eigen plezier of als cadeau. De opbrengst van deze activiteit gaat naar de Voedselbank.

 

The Kettle Store is van 14 december tot 30 december geopend in de Kammenstraat 25 in Antwerpen. De opening vlak voor de feestdagen is uitdrukkelijk gekozen: de chipsconsumptie boomt namelijk tijdens de eindejaarsperiode. Kettle Chips realiseert een retailverkoopwaarde van 3,16 miljoen euro in België en is met 50% marktaandeel leider in het segment van premiumchips (Nielsencijfers - juli 2017).

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

“Minder verschillende tarieven voor statiegeld nodig”

24/05/2018

De tarieven voor statiegeld op leeggoed moeten eenvoudiger, bepleit het Vlaams Innovatieplatform voor de Logistiek. Het VIL roept op om het aantal statiegeldtarieven voor glazen flessen te herleiden tot drie tarieven voor losse flessen en drie tarieven voor bakken.

Multinationals gebuisd voor gezonde voeding

24/05/2018

Voedingsmultinationals leveren nog te weinig inspanningen om hun producten gezonder te maken, zegt de Access to Nutrition Foundation. Nestlé, Unilever en Danone behoren tot de besten van de klas.  

Binnenkort geen sigaretten meer in de supermarkt?

23/05/2018

Supermarkten moeten stoppen met de verkoop van sigaretten, vindt Waals minister van Volksgezondheid Greoli. In een nieuw anti-tabaksplan zet Wallonië vooral op preventie in, maar de minister vraagt om tabak ook uit de rekken te halen.

Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Lidl opent restaurant voor blokkende studenten

22/05/2018

Lidl wil studenten in de ‘blok’ helpen om gezond te eten: de supermarktketen opent een pop-uprestaurant in Gent, dat 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 open is om studenten door de examenperiode te loodsen.

Carrefour genoodzaakt om honderden Dia-winkels te sluiten

22/05/2018

Carrefour vindt geen kopers voor honderden van zijn voormalige Dia-winkels in Frankrijk. Bijna 230 vestigingen zullen daardoor waarschijnlijk de deuren moeten sluiten.