Nieuwe leiding bij Campari Benelux

Campari

Sinds begin november vorig jaar heeft Campari Benelux een nieuwe leiding. Yiannis Stratos (foto) volgde Tom Broeckx op als Managing Director.

 

Ruime ervaring

Op 2 november nam Yiannis Stratos de fakkel bij Campari Benelux over van Tom Broeckx. Stratos heeft 20 jaar ervaring in de industrie van alcoholische dranken. De voorbije 4 jaar was hij Managing Director van Campari Partnership Markets in Zuid-Europa, Midden-Oosten en regio Afrika. Nu krijgt hij de verantwoordelijkheid over de verdere ontwikkeling van Campari Benelux.

 

Tom Broeckx begon in 2009 begon als Marketing Director bij Campari Benelux. Vijf jaar later groeide hij door tot Managing Director. Over de reden van zijn vertrek doet het bedrijf geen mededelingen.

 

“Het afgelopen jaar is nogal uitdagend geweest, maar ik ben verwonderd door de passie en toewijding van onze teams", zegt Yannis Stratos. "Ik ben klaar om dit bloeiende traject voor Campari Benelux verder te zetten en het is mijn doel om met deze prachtige organisatie ook de komende jaren te blijven groeien”.