Anna + Nina opent in november eerste Belgische winkel

Foto: Anna + Nina

Sieradenmerk Anna + Nina opent op 6 november voor het eerst een winkel in België. Het Nederlandse merk kiest voor een locatie middenin het winkelhart van Antwerpen.

 

Geloof in clicks & bricks

De Belgische lancering was al eerder aangekondigd, maar wordt nu ook tastbaar: op 6 november gaan de deuren open op het adres Oever 6, bericht FashionUnited. In de Antwerpse winkel wil het label zowel het boetiekgamma aanbieden als het premium-sieradenassortiment dat Anna + Nina normaal in een atelierconcept verkoopt. Klanten zullen er dus juwelen, interieurartikelen en kleding vinden van verschillende merken, waaronder ook het eigen merk. Bovendien zullen er exclusievere vintagestukken te koop zijn.

 

Anna + Nina blijft wel in de eerste plaats een e-commercelabel, maar zet ook steeds meer in op bakstenen winkels. "Ook al houden we van het verkopen via het internet, we geloven sterk in de combinatie van een online en een offline plek: clicks & bricks", zegt het merk daar zelf over. Er komen in de toekomst dus nog meer fysieke winkels, bij voorkeur over de grens. "We blijven letten op andere hoofdsteden door Europa waar we in de toekomst ook graag openen", klinkt het.