Bel&Bo opent deuren in Ring Shopping | RetailDetail

Bel&Bo opent deuren in Ring Shopping

Bel&Bo opent deuren in Ring Shopping

De Belgische modeketen Bel&Bo opent vandaag een nieuwe vestiging in het Ring Shopping Center in Kuurne. Het is het eerste filiaal van de keten in een winkelcentrum. De keten kruipt zo steeds dichter bij de mijlpaal van honderd winkels.

91 winkels en een webshop

Bel&Bo neemt in het Ring Shopping Center zijn intrek in het voormalige pand van Delhaize, waar het een deel van zal overnemen. De nieuwe winkel krijgt zo een oppervlakte van 800 m², waar elk jaar achttien collecties voor heel het gezin zullen worden verkocht.

 

“Ring Shopping Center Kuurne is voor ons een mooie opportuniteit,” zegt CEO Michel Delfosse aan Made in West-Vlaanderen. “Wij zijn ervan overtuigd dat we in België nog veel winkels kunnen openen. Een winkelcentrum is voor ons een primeur, we zijn heel nieuwsgierig naar de resultaten en bovendien zijn we enthousiast om nog eens in de buurt van ons hoofdkantoor te Deerlijk te kunnen vieren.”

 

Bel&Bo bestaat nog maar vijf jaar, maar het kende in die periode al een fikse groei. Met de opening van de winkel in Kuurne telt het bedrijf nu 91 winkels en een eigen webshop.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Verovering van Europa loopt voor Xiaomi via Parijs

23/05/2018

De Chinese smartphonefabrikant opende zopas een fysieke winkel in Parijs. Die betekent het vervolg van een ambitieus Europees expansieplan, maar het merk droomt ook hardop van een lancering in de Verenigde Staten.

Decathlon opent dertigste winkel in Nijvel

23/05/2018

Decathlon opent zijn dertigste Belgische vestiging in het winkelcentrum Shopping Nivelles in Nijvel. In september opent de winkel de deuren, maar in afwachting daarvan is er een tijdelijke digitale Connect-shop voor online bestellingen.

Schoenen Torfs wordt franchisenemer The Athlete’s Foot

23/05/2018

Op vrijdag 1 juni opent sneakerketen The Athlete’s Foot een winkel in Waasland Shopping Center. De tweede winkel in België is meteen ook de eerste in een partnership met Schoenen Torfs. Later dit jaar volgt nog een vestiging in Eeklo.

Zara opent nieuwe flagshipstore met hologrammen en robots

18/05/2018

In de vernieuwde flagshipstore van Zara in Stratford, Oost-Londen, worden klanten verwelkomd door hologrammen, robotarmen en met iPads gewapende winkelmedewerkers. De vestiging wil het beste van online en offline shoppen samenbrengen. 

Komono wil nog dit jaar 10 fysieke winkels

17/05/2018

Het Belgische accessoirelabel Komono wil nog dit jaar zijn aantal fysieke winkels verdubbelen tot tien. “De winkels zijn belangrijk om ons verhaal te vertellen”, zeggen Anton Janssens en Raf Maes aan De Standaard.

Miljoenenboete voor Hema in geschil met Levi’s

17/05/2018

Winkelketen Hema moet een boete van liefst 4,4 miljoen euro betalen aan jeansmerk Levi’s. Dat was naar een rechter in Brussel gestapt omdat Hema het V-vormige stiksel van Levi’s op zijn eigen collectie had laten aanbrengen.