Bel&Bo opent deuren in Ring Shopping

Bel&Bo opent deuren in Ring Shopping

De Belgische modeketen Bel&Bo opent vandaag een nieuwe vestiging in het Ring Shopping Center in Kuurne. Het is het eerste filiaal van de keten in een winkelcentrum. De keten kruipt zo steeds dichter bij de mijlpaal van honderd winkels.

91 winkels en een webshop

Bel&Bo neemt in het Ring Shopping Center zijn intrek in het voormalige pand van Delhaize, waar het een deel van zal overnemen. De nieuwe winkel krijgt zo een oppervlakte van 800 m², waar elk jaar achttien collecties voor heel het gezin zullen worden verkocht.

 

“Ring Shopping Center Kuurne is voor ons een mooie opportuniteit,” zegt CEO Michel Delfosse aan Made in West-Vlaanderen. “Wij zijn ervan overtuigd dat we in België nog veel winkels kunnen openen. Een winkelcentrum is voor ons een primeur, we zijn heel nieuwsgierig naar de resultaten en bovendien zijn we enthousiast om nog eens in de buurt van ons hoofdkantoor te Deerlijk te kunnen vieren.”

 

Bel&Bo bestaat nog maar vijf jaar, maar het kende in die periode al een fikse groei. Met de opening van de winkel in Kuurne telt het bedrijf nu 91 winkels en een eigen webshop.