FALKE opent winkel in Antwerpen | RetailDetail

FALKE opent winkel in Antwerpen

FALKE opent winkel in Antwerpen

Het Duitse merk voor been- en bovenkleding FALKE heeft in Antwerpen een nieuwe winkel geopend in de Schuttershofstraat. Het is de eerste Belgische flagshipstore van FALKE.

Interieur door Belgische architecte

"Wij hebben een flagshipstore opgericht, die een belangrijke rol zal spelen bij de internationalisering van het merk, omdat hij de waarden van het huis FALKE perfect weerspiegelt: traditie in combinatie met hoge innovatiekracht, een internationale ingesteldheid en moderniteit”, zegen Franz-Peter en Paul Falke, leidende vennoten van de FALKE-groep.

 

Het interieur van de nieuwe winkel werd verzorgd door de Belgische interieurarchitecte Julie Grangé. In de winkel worden de collecties voor dames, heren en kinderen verkocht.

 

De collecties van FALKE zijn momenteel te vinden in ongeveer 350 eigen winkels, shop-in-shops en partnerstores in meer dan zestig landen. Het merk werd in 1895 opgericht en is nog altijd in handen van de familie Falke. Het heeft meer dan 3.000 mensen in dienst en haalde in 2015 een omzet van meer dan 225 miljoen euro.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Zalando breidt samenwerking met Duitse retailers uit

16/02/2018

Zalando heeft de samenwerking met fysieke retailers in Duitsland verder uitgebreid. Schoenwinkels konden al bestellingen versturen via Zalando en nu is dat ook het geval voor winkels die kleding verkopen.

Kiabi opent grootste Belgische winkel in Westland Shopping Center

15/02/2018

De Franse kledingketen Kiabi opent zijn vijfde Belgische winkel in het Westland Shopping Center in Anderlecht. Het is meteen de grootste vestiging van de familieketen in ons land, met een oppervlakte van ruim 1.800 m².

H&M waarschuwt voor moeilijk 2018

15/02/2018

De Zweedse modegroep H&M waarschuwt dat ook 2018 nog een moeilijk jaar kan worden voor het bedrijf. Het maakt dan wel werk van de online verkoop, de omzet in de winkels zal het komende jaar waarschijnlijk verder dalen.

Kindermodemerk Tumble ’n Dry heeft nieuwe CEO

14/02/2018

Het Nederlandse kinderkledingmerk Tumble ’n Dry heeft met Leonie Grunder een nieuwe CEO aangesteld. Zij neemt de fakkel over van Petra Vos, die besloten heeft het modebedrijf te verlaten.

Monki na Antwerpen ook naar Gent

13/02/2018

Monki, een van de ketens van de Zweedse H&M-groep, opent nog voor de zomer een tweede vestiging in België. Na Antwerpen komt de keten ook naar Gent, waar ze haar intrek neemt in de Veldstraat.

Juttu steekt de taalgrens over

13/02/2018

Juttu, de zusterketen van A.S. Adventure, is klaar om heel België te veroveren. Na winkels in Antwerpen, Roeselare en Brugge komt er volgende maand een vestiging in Brussel en een Franstalige webshop. Ook Gent krijgt binnenkort een eigen vestiging.

Back to top