FALKE opent winkel in Antwerpen

FALKE opent winkel in Antwerpen

Het Duitse merk voor been- en bovenkleding FALKE heeft in Antwerpen een nieuwe winkel geopend in de Schuttershofstraat. Het is de eerste Belgische flagshipstore van FALKE.

Interieur door Belgische architecte

"Wij hebben een flagshipstore opgericht, die een belangrijke rol zal spelen bij de internationalisering van het merk, omdat hij de waarden van het huis FALKE perfect weerspiegelt: traditie in combinatie met hoge innovatiekracht, een internationale ingesteldheid en moderniteit”, zegen Franz-Peter en Paul Falke, leidende vennoten van de FALKE-groep.

 

Het interieur van de nieuwe winkel werd verzorgd door de Belgische interieurarchitecte Julie Grangé. In de winkel worden de collecties voor dames, heren en kinderen verkocht.

 

De collecties van FALKE zijn momenteel te vinden in ongeveer 350 eigen winkels, shop-in-shops en partnerstores in meer dan zestig landen. Het merk werd in 1895 opgericht en is nog altijd in handen van de familie Falke. Het heeft meer dan 3.000 mensen in dienst en haalde in 2015 een omzet van meer dan 225 miljoen euro.