Flanders DC zoekt innovators in FashionTech

Foto: Shutterstock

Flanders DC zoekt designers, startups of techbedrijven die mode en technologie weten te rijmen. Naast workshops en uitwisselingen met peers en experten, kunnen ze een pitch op het hoofdpodium van Fashion Talks winnen.

 

FashionTech Works

Flanders DC werkt momenteel aan FashionTech Works, een programma rond fashion en technologie voor het Europese United Fashion-project. Ben jij designer, heb je een innovatieve startup of werk je voor een techbedrijf dat een mogelijke link ziet met mode? Dan is de Vlaamse organisatie voor ondernemen in de creatieve industrie op zoek naar jou.


Tijdens een vierdaagse in november biedt het project een inspirerend programma over mode en technologie, met bezoeken, workshops en uitwisselingen met internationale ‘peers’ en experts. Deelnemers maken ook kans om een pitch op het hoofdpodium van Fashion Talks, de B2B-conferentie voor zo'n 750 modeprofessionals, te winnen.


De call wordt georganiseerd door Flanders DC in het kader van het Europese project United Fashion, dat zeven organisaties actief in de modesector uit verschillende landen samenbrengt. Het programma FashionTech Works gaat door van 19 tot en met 22 november in Antwerpen. Aanmelden kan tot ten laatste 27 september via deze link.