Gigue opent nieuwe boetiek in Nieuwpoort

Gigue opent nieuwe boetiek in Nieuwpoort
Gigue

Het Belgische dameslabel Gigue opent een nieuwe vestiging in Nieuwpoort. De winkel is de eerste met een nieuw concept, waarin beleving centraal staat.

 

Achtste winkel

Gigue zet zijn expansie verder met een achtste winkel, in kuststad Nieuwpoort. "Deze stad heeft enorm veel potentieel naar retail toe. Daarnaast is het ook een toplocatie om het nieuwe winkelconcept van Gigue aan onze klanten te kunnen tonen", zegt CEO Peter Perquy van moederbedrijf Duror Fashion Group.

 

In het nieuwe concept staat de klantenbeleving centraal: "Onze klanten brengen heel wat tijd door in onze boetieks en daarom vinden we het belangrijk dat ze dit in een zo aangenaam mogelijke omgeving kunnen doen." Het design en ontwerp van de winkel zijn van de hand van de Belgische designstudio WeWantMore: "De zuivere lijnen, in combinatie met de subtiele en fijne detaillering, functionaliteit en weldoordachte materiaalkeuzes die kenmerkend zijn voor Gigue vormden de basis voor dit winkelconcept", heet het.

 

Gigue is een Belgisch vrouwenmodemerk dat al ruim 25 jaar bestaat. Het realiseert een omzet van 10 miljoen euro. Sinds 2017 heeft Duror Fashion Group een meerderheidsbelang. Die onderneming is tevens eigenaar van de modemerken Zilton en Terre Bleue.