Les Soeurs opent Antwerpse pop-up | RetailDetail

Les Soeurs opent Antwerpse pop-up

Les Soeurs opent Antwerpse pop-up

Het Limburgse mode- en accessoirelabel Les Soeurs heeft in Antwerpen een pop-upwinkel geopend. Het is de eerste keer dat de drie oprichters, drie zussen, met hun project buiten Limburg aan de slag gaan.

Twee maanden geopend

Les Soeurs werd in 2011 opgericht door drie zussen Clio, Kay en Julie Hendrickx. Ze verkopen mode, accessoires en interieurobjecten uit alle uithoeken van de wereld. Tot nu toe deden ze dat voornamelijk aan klanten in Limburg, maar met de tijdelijke winkel in de Antwerpse Wiegstraat zetten ze nu een stap naar de rest van het land. De winkel zal nog tot en met de eerste week van juli geopend zijn.

 

Het is niet de eerste keer dat Les Soeurs kiest om een pop-up te openen: vorig jaar opende het ook al een tijdelijke winkel in Hasselt. Daarnaast wordt de collectie, die zorgvuldig wordt uitgekozen door de zussen zelf, ook online verkocht in de webshop van het merk.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Maken Chinese gevangenen kleren voor H&M en C&A?

20/02/2018

De Britse ex-journalist Peter Humphrey beticht C&A en H&M van dwangarbeid. Met eigen ogen zou hij gezien hebben hoe gevangenen in Shanghai moesten werken voor Westerse ketens. De retailers onderzoeken de zaak.

Chanel neemt aandeel in online retailer Farfetch

19/02/2018

Het Franse modemerk Chanel heeft een minderheidsaandeel genomen in het Britse Farfetch. Chanel wil de kennis van de online retailer gebruiken om zelf meer digitale innovaties te ontwikkelen voor de eigen klanten.

Monoprix wil webshop Sarenza overnemen

19/02/2018

Winkelketen Monoprix, onderdeel van de Franse Groupe Casino, heeft gesprekken opgestart rond een overname van online schoenverkoper Sarenza. Sarenza is een van de belangrijkste online merken in Frankrijk.

Zalando breidt samenwerking met Duitse retailers uit

16/02/2018

Zalando heeft de samenwerking met fysieke retailers in Duitsland verder uitgebreid. Schoenwinkels konden al bestellingen versturen via Zalando en nu is dat ook het geval voor winkels die kleding verkopen.

Kiabi opent grootste Belgische winkel in Westland Shopping Center

15/02/2018

De Franse kledingketen Kiabi opent zijn vijfde Belgische winkel in het Westland Shopping Center in Anderlecht. Het is meteen de grootste vestiging van de familieketen in ons land, met een oppervlakte van ruim 1.800 m².

H&M waarschuwt voor moeilijk 2018

15/02/2018

De Zweedse modegroep H&M waarschuwt dat ook 2018 nog een moeilijk jaar kan worden voor het bedrijf. Het maakt dan wel werk van de online verkoop, de omzet in de winkels zal het komende jaar waarschijnlijk verder dalen.

Back to top