Marie-Rose Van Hoof vertrekt bij LolaLiza | RetailDetail

Marie-Rose Van Hoof vertrekt bij LolaLiza

Marie-Rose Van Hoof vertrekt bij LolaLiza

Marie-Rose Van Hoof, die aan de slag was als Development & Expansiemanager bij de Belgische modeketen LolaLiza, heeft aangegeven dat ze het bedrijf gaat verlaten. Haar taken worden tijdelijk overgenomen door de Director Expansie.

 

Nieuwe uitdaging

“Op 31 mei 2016 verlaat ik de firma om een nieuwe professionele uitdaging aan te gaan”, schrijft Van Hoof in een bericht rond haar vertrek. Haar taken worden tijdelijk overgenomen door David Appelstein, Director Expansie. De administratieve ondersteuning van haar departement blijft in handen van Carine Nossin.

 

De Belgische modeketen LolaLiza heeft de voorbije jaren een flinke groei doorgemaakt en is ook nu nog niet van plan om de expansie stop te zetten. Zo wordt er nog werk gemaakt van de online verkoop, die slechts drie jaar geleden van start ging, en wordt er gekeken naar verdere uitbreiding in Frankrijk, Nederland en Duitsland.

 

Momenteel heeft de keten, die in 2001 is opgericht en in handen is van de familie Appelstein, al meer dan 100 vestigingen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Zalando breidt samenwerking met Duitse retailers uit

16/02/2018

Zalando heeft de samenwerking met fysieke retailers in Duitsland verder uitgebreid. Schoenwinkels konden al bestellingen versturen via Zalando en nu is dat ook het geval voor winkels die kleding verkopen.

Kiabi opent grootste Belgische winkel in Westland Shopping Center

15/02/2018

De Franse kledingketen Kiabi opent zijn vijfde Belgische winkel in het Westland Shopping Center in Anderlecht. Het is meteen de grootste vestiging van de familieketen in ons land, met een oppervlakte van ruim 1.800 m².

H&M waarschuwt voor moeilijk 2018

15/02/2018

De Zweedse modegroep H&M waarschuwt dat ook 2018 nog een moeilijk jaar kan worden voor het bedrijf. Het maakt dan wel werk van de online verkoop, de omzet in de winkels zal het komende jaar waarschijnlijk verder dalen.

Kindermodemerk Tumble ’n Dry heeft nieuwe CEO

14/02/2018

Het Nederlandse kinderkledingmerk Tumble ’n Dry heeft met Leonie Grunder een nieuwe CEO aangesteld. Zij neemt de fakkel over van Petra Vos, die besloten heeft het modebedrijf te verlaten.

Monki na Antwerpen ook naar Gent

13/02/2018

Monki, een van de ketens van de Zweedse H&M-groep, opent nog voor de zomer een tweede vestiging in België. Na Antwerpen komt de keten ook naar Gent, waar ze haar intrek neemt in de Veldstraat.

Juttu steekt de taalgrens over

13/02/2018

Juttu, de zusterketen van A.S. Adventure, is klaar om heel België te veroveren. Na winkels in Antwerpen, Roeselare en Brugge komt er volgende maand een vestiging in Brussel en een Franstalige webshop. Ook Gent krijgt binnenkort een eigen vestiging.

Back to top