Marie-Rose Van Hoof vertrekt bij LolaLiza | RetailDetail

Marie-Rose Van Hoof vertrekt bij LolaLiza

Marie-Rose Van Hoof vertrekt bij LolaLiza

Marie-Rose Van Hoof, die aan de slag was als Development & Expansiemanager bij de Belgische modeketen LolaLiza, heeft aangegeven dat ze het bedrijf gaat verlaten. Haar taken worden tijdelijk overgenomen door de Director Expansie.

 

Nieuwe uitdaging

“Op 31 mei 2016 verlaat ik de firma om een nieuwe professionele uitdaging aan te gaan”, schrijft Van Hoof in een bericht rond haar vertrek. Haar taken worden tijdelijk overgenomen door David Appelstein, Director Expansie. De administratieve ondersteuning van haar departement blijft in handen van Carine Nossin.

 

De Belgische modeketen LolaLiza heeft de voorbije jaren een flinke groei doorgemaakt en is ook nu nog niet van plan om de expansie stop te zetten. Zo wordt er nog werk gemaakt van de online verkoop, die slechts drie jaar geleden van start ging, en wordt er gekeken naar verdere uitbreiding in Frankrijk, Nederland en Duitsland.

 

Momenteel heeft de keten, die in 2001 is opgericht en in handen is van de familie Appelstein, al meer dan 100 vestigingen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Nieuwe generatie aan het roer van schoenenketen Maniet

18/06/2018

De 28-jarige Allison Vanderplancke neemt het roer over van haar vader als CEO van schoenenketen Maniet. Het is al de vijfde generatie aan het hoofd van het Waalse familiebedrijf.

Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerkenformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De eerste twee winkels openden in Stockholm en Malmö: samen met het webplatform zijn ze een outletmarktplaats voor modekoopjes.

Eerste Vlaamse Kiabi komt in Brugge

14/06/2018

Amper twee jaar nadat Kiabi de grens met ons land overstak, opent het Franse confectiemerk dit najaar al zijn zesde Belgische winkel. Die komt in Brugge en wordt meteen de allereerste vestiging op Vlaamse bodem.

Group Puig neemt meerderheidsparticipatie in Dries Van Noten

14/06/2018

Het Belgische 'Dries Van Noten', een van de laatste onafhankelijke modehuizen, komt in Spaanse handen. De 60-jarige ontwerper verkocht de meerderheid van de aandelen van zijn bedrijf aan Group Puig.

Van Haren mag Louboutin-zolen niet met de voeten treden

14/06/2018

Schoenenketen Van Haren mag de rode zolen, waar de Louboutin-hakken voor bekend staan, niet gebruiken. De rode kleur geldt als een merk, zegt het Europese Hof, dat zo de verdediging van Van Haren weerlegt.

Supertrash na nog geen twee maanden alweer doorverkocht

14/06/2018

Nog geen twee maanden nadat het failliete kledinglabel Supertrash was gekocht door een investeerdersgroep, is het geesteskind van Olcay Gulsen alweer doorverkocht. De merkrechten zijn nu in handen van Unlimited Footwear Group.