Promiss opent eerste Belgische winkel in Waasland Shopping Center

Gevel Promiss Sint-Niklaas
Foto: Promiss

In Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas opent vandaag de eerste Belgische winkel van Promiss. Het is de eerste fysieke winkel buiten Nederland voor het merk, dat in handen is van de Belgische modegroep FNG.

 

Nieuwe stap in expansietraject

De eerste Belgische winkel voor Promiss, een Nederlandse modeketen voor dames boven de veertig, is voortaan te vinden in unit 128 van het winkelcentrum. Het is een nieuwe stap in de internationale expansie van het merk, aangezien de retailketen sinds dit voorjaar ook al online te vinden is op Amazon.de.

 

Sint-Niklaas is de derde winkelopening voor Promiss dit jaar, na Maastricht en Rotterdam in maart. Daarmee verloopt de eerder aangekondigde uitbreiding van het merk volgens planning. Eigenaar FNG wil nieuwe fysieke winkels openen op A-locaties, maar ziet het merk ook als een “bij uitstek online concept” dat online heel hard groeit en is te vinden op platformen als Wehkamp, Zalando en Amazon. In België komen de online bestellingen vooral uit Antwerpen en Brussel, weliswaar “op de voet gevolgd door Gent en Sint-Niklaas”. Het mag dus al duidelijk zijn waar klanten de volgende winkelopeningen kunnen verwachten.

 

De winkelopening valt overigens tegelijk met de toevoeging van maat 50 aan de maatrange, waarmee zowel in binnen- als buitenland nog meer vrouwen wil bedienen. Instore en online is ook de collectie van de Nederlandse modeontwerper Mart Visser verkrijgbaar. 

Tags: