Sapph opent pop-up store in Utrecht

Sapph opent pop-up store in Utrecht

Het lingeriemerk Sapph opent in Utrecht een pop-up store om overtollige voorraad van de hand te doen. Het merk was met die voorraad blijven zitten na het faillissement van V&D, waar Sapph een shop-in-shop had.

Onderdeel van Coolinvestments

Daarnaast verkoopt Sapph zijn producten ook nog bij enkele outletstores, maar een gewoon fysiek filiaal heeft het merk niet in Nederland. Na het wegvallen van de shop-in-shop bij V&D op Hoog Catharijne in Utrecht zocht Sapph naar een oplossing om de spullen uit die winkel toch van de hand te doen.

 

Het gaat daarom al zeker tot het einde van de zomer een pand huren aan de Steenweg 9. Daarna wordt het contract waarschijnlijk nog verlengd tot het einde van het jaar. In de pop-up store zal de voorraad lingerie en badmode die bedoeld was voor de shop-in-shop verkocht worden.

 

Het merk Sapph is in handen van Coolinvestments van Roland Kahn, waartoe ook Coolcat en America Today behoren. Op een bepaald moment stond Kahn ook dicht bij de overname van V&D, maar hij kreeg uiteindelijk de financiering bij ING niet tijdig rond.