Stijn Helsen opent nu ook winkel in Antwerpen | RetailDetail

Stijn Helsen opent nu ook winkel in Antwerpen

Stijn Helsen opent nu ook winkel in Antwerpen

Modeontwerper Stijn Helsen heeft een winkel geopend in Antwerpen. Op Hopland zullen klanten terecht kunnen voor zijn mannencollectie. Stijn Helsen heeft momenteel ook al drie boetieks in Hasselt.

 

Volgende stap

Stijn Helsen zegt dat het niet onmiddellijk een bedoeling was om ook een winkel te openen in Antwerpen. “Tot ik toevallig op een pandje stootte dat te huur stond: een mooi pand met een retro-façade op Hopland, in de buurt van de Stadsfeestzaal, de drukste driehoek van de binnenstad”, zegt Helsen aan GVA.

 

“De winkel is gelegen op een hoek, waardoor we heel veel etalage hebben. We verkopen er alleen de herencollectie: maatpakken, onze eigen jeanslijn en onze ondergoed-, hemden- en schoenencollectie.”

 

De deuren van de nieuwe winkel zijn al sinds woensdag geopend, maar de officiële opening staat voor zaterdag gepland. Voor de drie boetieks in Hasselt verandert er niets. “Maar na Hasselt is modestad Antwerpen de volgende stap om een internationaal publiek te bereiken.”

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Ex-medewerksters beschuldigen Nike van discriminatie

14/08/2018

Enkele Amerikaanse ex-werknemers van Nike hebben een rechtszaak aangespannen tegen het sportmerk. De vrouwen zouden minder loon hebben gekregen dan mannelijke collega’s en ongepast gedrag moeten ondergaan.

McGregor wint rechtszaak van Reebok

13/08/2018

Modemerk McGregor heeft verkregen dat Reebok de naam van vechtsporter Conor McGregor niet meer mag gebruiken. De naam is een inbreuk op het merkrecht, ook al bestaat McGregor momenteel niet: het label ging al twee jaar op rij failliet.

Omzet modegroep WE blijft teruglopen

10/08/2018

Modegroep WE International blijft omzet verliezen: de verkoopcijfers liepen vorig jaar met 2,8% terug naar 275,8 miljoen euro. Ook de operationele winst gaat erop achteruit, al blijft de nettowinst stabiel.

Sports Direct koopt failliete warenhuisketen House of Fraser

10/08/2018

Mike Ashley, de eigenaar van Sports Direct, koopt de Britse warenhuisketen House of Fraser voor zo’n 100 miljoen euro. De overname komt er luttele uren nadat de 169-jarige keten het faillissement aanvroeg.

Adidas scoort dankzij WK voetbal

09/08/2018

Het Duitse sportmodemerk Adidas heeft een topkwartaal achter de rug, met dank aan het voorbije WK voetbal. De totale omzet steeg 4% tot 5,26 miljard euro. liefst 3,2 miljard daarvan haalde Adidas uit de verkoop van sportschoenen.

Waste2Wear tovert 2 miljoen plastic flessen om tot kleding

07/08/2018

Textielbedrijf Waste2Wear zal eind dit jaar een herfst- en wintercollectie lanceren samen met zes grote modemerken. Die kleding zal volledig vervaardigd zijn uit gerecycleerde materialen afkomstig van de oceanen en vuilnisbelten.