Veritas groeit met baanwinkels

Vandaag 5 oktober opende Veritas zijn 133ste winkel, in retailpark Plusmart te Edegem. Het is de enige winkelopening dit jaar voor de retailer, die nog verdere groeikansen ziet in de periferie.

 

Focus op nieuwe ontwikkelingen

De winkel is ongeveer 350 m² groot en heeft een volledig nieuwe opstelling, met een sterke focus op beenmode: een categorie waarin de retailer marktleider is. De strakke inrichting is in lijn met de nieuwe huisstijl van het merk. Achteraan bevindt zich een creatieve hoek waar workshops zullen plaatsvinden.  

 

Hoewel dit de enige winkelopening dit jaar is voor de keten, waren er verschillende verbouwingen zoals recent in Woluwe Shopping en City2. Edegem stond al lang op het verlanglijstje van Veritas: aangezien de retailer al aanwezig is in alle centrumlocaties, ligt de focus voor expansie vandaag op nieuwe ontwikkelingen in de periferie, vernemen we van retaildirecteur Peter De Smedt en personeelsdirecteur Sara Van der Heyden.

 

De nieuwe zaak bevindt zich in het gezelschap van Fun en Hubo op een retailpark aan de Mechelsesteenweg in Edegem. Eigenaar Bimmo uit Schilde heeft daar de voormalige verkoopruimte van Siësta omgebouwd tot drie bijkomende winkels: naast Veritas openen ook schoenketen Bent en lifestyleboetiek Oximi er de deuren. Meteen heeft de retailcluster een naam gekregen: Plusmart. Drie kilometer verderop, op de grens tussen Edegem en Kontich, runt Bimmo een retailpark met dezelfde naam. De huurders daar zijn Albert Heijn, Overstock en X2O.