Verschuivingen aan top modemerk Sissy-Boy

Verschuivingen aan top modemerk Sissy-Boy

Aan de top van het Nederlandse modemerk Sissy-Boy vinden binnenkort een aantal verschuivingen plaats. De huidige CEO en CFO zullen in het voorjaar nog de jaarcijfers opmaken, maar stappen daarna uit eigen initiatief op.

 

Jop Pollmann nieuwe CEO

Momenteel is Victor van Nieuwenhuizen nog CEO bij Sissy-Boy: hij wordt bijgestaan door Rogier Wijnhoven, die de rollen van CFO en COO invult. Binnen enkele maanden verlaten zij echter uit eigen initiatief na zes jaar het bedrijf. Ze gingen aan de slag bij Sissy-Boy, toen het merk in handen kwam van investeringsmaatschappij Varova. Die verkocht het modemerk in 2017 wel terug aan de Amsterdamse investeringsmaatschappij Standard Investment. Ook na hun vertrek blijven Van Nieuwenhuizen en Wijnhoven nog aandeelhouder bij Sissy-Boy.

 

De nieuwe CEO wordt Jop Pollmann, momenteel al directielid bij Sissy-Boy en CEO van Brand Retail Group (de nieuwe naam van Varova). Eerder was hij ook aan de slag bij merken als Scotch & Soda, Gsus en North Sails Apparel.

 

Nieuwe uitdaging

“Ik ben trots dat ik in deze snel veranderende markt het prachtige merk Sissy-Boy met een groep fantastische mensen heb mogen vormgeven en uitbouwen tot waar het nu staat; een innovatieve lifestyle formule met een grote relevantie in het winkellandschap en internationale allure. De persoonlijke beslissing te vertrekken was geen gemakkelijke, maar na ruim vijf jaar is de tijd aangebroken verder te gaan”, aldus Van Nieuwenhuizen volgens Fashion United.

 

“Dit was een moeilijke afweging omdat Sissy-Boy een prachtige organisatie is met geweldige collega’s, maar ik ben na vijf jaar toe aan een nieuwe uitdaging”, voegt Wijnhoven daar aan toe.

Tags: