RetailHunt: Jeanbon verwent de zintuigen

RetailHunt: Jeanbon verwent de zintuigen

Is het een delicatessenzaak of een artisanale broodjesbar? Jeanbon in Elsene bedient echte fijnproevers met kazen, vleeswaren, ambachtelijke bieren en wijn, om mee te nemen of om ter plaatse van te genieten. 

 

Eclectisch decor

Patron Jean verwelkomt zijn bezoekers in een eclectisch decor, dat hedendaagse cool vermengt met vintage materialen en patronen. Zijn lokale delicatessen zijn de blikvangers in een prominente “comptoir”. 


De winkel, ontworpen door designstudio Pinkeye, roept herinneringen op aan de meesterlijke slagerszaken uit het midden van de negentiende eeuw, met prachtige messing en eikengroene accenten, die de uitgestalde authentieke lekkernijen kracht bijzetten. Zo worden alle zintuigen verwend. 

Fotogalerij

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Designlabel Serax heeft nieuwe grootaandeelhouder

07/09/2017

Investeringsmaatschappij Buysse & Partners heeft designplatform Serax gekocht. Dat platform verkoopt onder meer ontwerpen van BV’s als Pascale Naessens (foto) en Sergio Herman. De nieuwe eigenaar wil het assortiment verbreden en ziet ook kansen in het buitenland.

Deens designmerk Bolia van start in Gent

26/06/2017

Een nieuwe speler in Scandinavisch design maakt zijn opwachting in ons land. Het Deense Bolia opende op 22 juni zijn eerste Belgische winkel op een bijzondere locatie: de Wolweverskapel aan de Kortedagsteeg in Gent. 

Nutella gebruikte algoritme voor design nieuwe labels

07/06/2017

Nutella heeft een algoritme gebruikt om maar liefst 7 miljoen nieuwe designs te maken van het label op de verpakkingen. Elk label werd slechts één keer gebruikt en consumenten die zo’n pot kochten, hebben nu dus een uniek stuk in handen.

RetailHunt: Atelier Veritas conceptstore, Antwerpen

10/03/2017

Atelier Veritas, het nieuwe DIY-concept van Veritas, opende op 10 maart zijn allereerste conceptstore in de Nationalestraat in Antwerpen. Deze winkel wordt het mekka voor alle creatievelingen in de modebuurt.

RetailDetail lanceert co-creatieplatform Home of Retail

08/03/2017

Meer dan ooit hebben winkelbedrijven nood aan ondersteuning in een wereld die razendsnel verandert. In Home of Retail werken retailers, fabrikanten en toeleveranciers samen aan het winkelen van morgen.

YUN Berlin: Een bril op maat in 20 minuten

01/03/2017

Binnen de 20 minuten je aangepaste bril, het kan met het Koreaanse brillenmerk YUN. In hun Berlijnse winkel zet minimalisme de toon: op het vlak van tijd en van prijs, maar ook van design.

Back to top