RetailHunt: Jeanbon verwent de zintuigen | RetailDetail

RetailHunt: Jeanbon verwent de zintuigen

RetailHunt: Jeanbon verwent de zintuigen

Is het een delicatessenzaak of een artisanale broodjesbar? Jeanbon in Elsene bedient echte fijnproevers met kazen, vleeswaren, ambachtelijke bieren en wijn, om mee te nemen of om ter plaatse van te genieten. 

 

Eclectisch decor

Patron Jean verwelkomt zijn bezoekers in een eclectisch decor, dat hedendaagse cool vermengt met vintage materialen en patronen. Zijn lokale delicatessen zijn de blikvangers in een prominente “comptoir”. 


De winkel, ontworpen door designstudio Pinkeye, roept herinneringen op aan de meesterlijke slagerszaken uit het midden van de negentiende eeuw, met prachtige messing en eikengroene accenten, die de uitgestalde authentieke lekkernijen kracht bijzetten. Zo worden alle zintuigen verwend. 

Fotogalerij

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

RetailHunt: Check Point Mol kiest voor spectaculaire kerstetalage

07/12/2017

Herenboetiek Check Point in het Kempische Mol maakt al jaren bijzonder veel werk van de etalages, in een poging om de consument op de straat te verbazen. Deze kerstperiode pakt de winkel uit met naar eigen zeggen de meest opzienbarende etalage ooit.

RetailHunt: foodhal De Smidse geopend in Leuven

23/11/2017

In Leuven heeft vorig weekend foodhal De Smidse de deuren geopend. De klemtoon ligt er op ambachtelijke en lokale voeding. 

Prada opent flagshipstore in Brussel

31/10/2017

Prada heeft op de Waterloolaan in Brussel zijn eerste Belgische boetiek geopend. De winkel van bijna 400 m² toont de ready-to-wearcollecties voor dames en heren en bovendien ook de accessoirelijnen en lederwaren van het luxemerk.

Designlabel Serax heeft nieuwe grootaandeelhouder

07/09/2017

Investeringsmaatschappij Buysse & Partners heeft designplatform Serax gekocht. Dat platform verkoopt onder meer ontwerpen van BV’s als Pascale Naessens (foto) en Sergio Herman. De nieuwe eigenaar wil het assortiment verbreden en ziet ook kansen in het buitenland.

Deens designmerk Bolia van start in Gent

26/06/2017

Een nieuwe speler in Scandinavisch design maakt zijn opwachting in ons land. Het Deense Bolia opende op 22 juni zijn eerste Belgische winkel op een bijzondere locatie: de Wolweverskapel aan de Kortedagsteeg in Gent. 

Nutella gebruikte algoritme voor design nieuwe labels

07/06/2017

Nutella heeft een algoritme gebruikt om maar liefst 7 miljoen nieuwe designs te maken van het label op de verpakkingen. Elk label werd slechts één keer gebruikt en consumenten die zo’n pot kochten, hebben nu dus een uniek stuk in handen.