RetailHunt: LYFE Kitchen | RetailDetail

RetailHunt: LYFE Kitchen

RetailHunt: LYFE Kitchen

Twee vroegere topmannen van McDonald's besloten dat het tijd was om meer in te zetten op gezonde voeding en lanceerden LYFE Kitchen. We nemen u even mee naar het resultaat...

Van McDonald's naar gezond en vers

LYFE Kitchen ("Love Your Food Everyday") omschrijft zichzelf als een "Fresh Casual" concept. De keten heeft momenteel 12 vestigingen en er zijn plannen om er nog 250 extra te openen, verspreid over de komende vijf jaar.

 

Kruidenrekjes

Het interieur bestaat uit een mix van verschillende soorten stoelen, banken en tafels. Op de tafels zelf staan pepermolens en kleine potjes met kruiden.

 

Kruidenmuur

Centraal staat de kruidenmuur, waar alle verschillende kruiden groeien die in het menu verwerkt zitten - denk maar aan oregano en basilicum.

 

Krijtborden met dranksuggesties

Aan de kassa staan aanraakschermen opgesteld, waar klanten het volledige menu kunnen bekijken. Op de krijtborden staan de dranksuggesties.

 

Keuze uit alles, vegetarisch of glutenvrij

Het menu is erop gericht om te kunnen voldoen aan zo veel mogelijk soorten voedingsregimes, zoals glutenvrij of vegetarisch. Alle maaltijden bevatten ook minder dan 600 calorieën.

 

Bak met bestek

De klanten kunnen hun bestellingen meenemen of ter plekke consumeren.

 

Zelfbediening voor drie soorten water

Water wordt er gratis aangeboden aan een zelfbedieningstap.

 

gezellig buitenterras

Waar mogelijk, probeert de keten ook altijd een terrasruimte in te richten.

 

gegrilde kip met avocado

Een populair gerechtje is het broodje gegrilde kip met avocado.

 

Gezonde unfried chicken

Er is ook "unfried chicken", een tegenreactie op de meestal gefrituurde kip die vaak terugkomt in andere fastfoodketens.

 

Bron en volledig artikel: Business Insider

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


RetailHunt: Check Point Mol kiest voor spectaculaire kerstetalage

07/12/2017

Herenboetiek Check Point in het Kempische Mol maakt al jaren bijzonder veel werk van de etalages, in een poging om de consument op de straat te verbazen. Deze kerstperiode pakt de winkel uit met naar eigen zeggen de meest opzienbarende etalage ooit.

RetailHunt: foodhal De Smidse geopend in Leuven

23/11/2017

In Leuven heeft vorig weekend foodhal De Smidse de deuren geopend. De klemtoon ligt er op ambachtelijke en lokale voeding. 

Prada opent flagshipstore in Brussel

31/10/2017

Prada heeft op de Waterloolaan in Brussel zijn eerste Belgische boetiek geopend. De winkel van bijna 400 m² toont de ready-to-wearcollecties voor dames en heren en bovendien ook de accessoirelijnen en lederwaren van het luxemerk.

RetailHunt: Atelier Veritas conceptstore, Antwerpen

10/03/2017

Atelier Veritas, het nieuwe DIY-concept van Veritas, opende op 10 maart zijn allereerste conceptstore in de Nationalestraat in Antwerpen. Deze winkel wordt het mekka voor alle creatievelingen in de modebuurt.

RetailDetail lanceert co-creatieplatform Home of Retail

08/03/2017

Meer dan ooit hebben winkelbedrijven nood aan ondersteuning in een wereld die razendsnel verandert. In Home of Retail werken retailers, fabrikanten en toeleveranciers samen aan het winkelen van morgen.

YUN Berlin: Een bril op maat in 20 minuten

01/03/2017

Binnen de 20 minuten je aangepaste bril, het kan met het Koreaanse brillenmerk YUN. In hun Berlijnse winkel zet minimalisme de toon: op het vlak van tijd en van prijs, maar ook van design.