RetailHunt: Nivea opent Italiaanse winkels | RetailDetail

RetailHunt: Nivea opent Italiaanse winkels

RetailHunt: Nivea opent Italiaanse winkels

Verzorgingsmerk Nivea (Beiersdorf) zoekt de consument op: het opende zopas een nieuwe fysieke winkel in het Valmontone Outlet nabij Rome.

 

Hedendaags en tijdloos

Het ontwerp van architect Matteo Thun & Partners beoogt “iconische eenvoud met een menselijk toets”. De huiskleuren van het merk spelen de hoofdrol in het ontwerp, dat zowel hedendaags als tijdloos wil zijn. De vloer in notelaar en de schappen in eik creëren een warme en natuurlijke atmosfeer terwijl de neutrale achtergrond en de uitgekiende accentverlichting alle aandacht vestigen op de producten.

 

Nivea heeft nu al vier winkels in Italië, telkens in outletcenters gevestigd. Het merk verkoopt in de winkels zo’n 270 producten, promoties en geschenkverpakkingen. Dit betekent overigens niet de eerste stap van Nivea in de wereld van de fysieke beleving. Eerder al opende het merk wellnesscentra onder de naam Nivea Haus in Hamburg, Berlijn en Dubai.

 

 

 

Fotogalerij

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Verkoop van parmaham gaat door ondanks schandaal

27/03/2018

De grote supermarkten gaan momenteel na of zij parmaham afnemen van de zes Noord-Italiaanse varkensboerderijen waarvan schokkende beelden van dierenverwaarlozing verschenen. In afwachting blijft parmaham in de rekken bij Carrefour, Delhaize en Colruyt.

Omzet daalt, maar Prada verwacht veel van 2018

12/03/2018

De omzet van modebedrijf Prada, dat naast het Italiaanse merk met dezelfde naam ook tal van andere modemerken in portefeuille heeft, is in 2017 met enkele procenten gedaald. De verwachtingen voor het huidige boekjaar zijn echter hoog.

Duvel Moortgat de Italiaanse toer op

22/02/2018

Duvel Moortgat heeft zijn minderheidsbelang in de Italiaanse brouwerij Birrificio del Ducato opgetrokken tot 70%. De Belgische brouwerij, ook bekend van Vedett, zit al sinds 2016 in het kapitaal van de brouwerij uit Soragna bij Parma.

Aldi richt de blik op Italië

16/02/2018

Aldi is klaar om vanaf volgende maand ook de Italiaanse markt te veroveren: dan opent het in een klap tien nieuwe winkels in het Zuid-Europese land. Het bouwde ook een eerste distributiecentrum nabij Verona.