RetailHunt: Osaka pop-up in Knokke | RetailDetail

RetailHunt: Osaka pop-up in Knokke

RetailHunt: Osaka pop-up in Knokke

Eén van de opvallendste pop-upwinkels in de mondaine badstad Knokke deze zomer is die van het hockeymerk Osaka, een Belgisch lifestylemerk dat zich richt op hockeyspelers, met eigen collecties die bestaan uit onder andere schoenen, hockeysticks, kleding en accessoires.

 

Hockeysticks van Osaka Hockey

 

Osaka Hockey is opgericht door de Ierse hockeyspeler Stephen Butler, die al enkele jaren in ons land woont en hier ook het sportmerk oprichtte.

 

Wand met behangpapier in thema bos en een kledingschap

De pop-upwinkel in Knokke bevindt zich aan de Kustlaan 103, en is open van 1 juli tot 31 augustus.

 

Overzicht van de Osaka pop-upwinkel in Knokke

De tijdelijke winkel is een 'concept store', die de collectie voor winter 2015/2016 presenteert.

 

Wand met verlichte displays voor schoenen

In de pop-upwinkel valt vooral de inrichting op: bezoekers en passanten krijgen het gevoel zich midden in de kuststad in een woud te begeven, met dominante groen- en camouflagetinten in het interieur.

 

Lichtroze damessweater aan een kapstok in de Osaka pop-upwinkel

De winkel in Knokke is elke dag geopend, ook op zondag.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


RetailHunt: Check Point Mol kiest voor spectaculaire kerstetalage

07/12/2017

Herenboetiek Check Point in het Kempische Mol maakt al jaren bijzonder veel werk van de etalages, in een poging om de consument op de straat te verbazen. Deze kerstperiode pakt de winkel uit met naar eigen zeggen de meest opzienbarende etalage ooit.

RetailHunt: foodhal De Smidse geopend in Leuven

23/11/2017

In Leuven heeft vorig weekend foodhal De Smidse de deuren geopend. De klemtoon ligt er op ambachtelijke en lokale voeding. 

Prada opent flagshipstore in Brussel

31/10/2017

Prada heeft op de Waterloolaan in Brussel zijn eerste Belgische boetiek geopend. De winkel van bijna 400 m² toont de ready-to-wearcollecties voor dames en heren en bovendien ook de accessoirelijnen en lederwaren van het luxemerk.

RetailHunt: Atelier Veritas conceptstore, Antwerpen

10/03/2017

Atelier Veritas, het nieuwe DIY-concept van Veritas, opende op 10 maart zijn allereerste conceptstore in de Nationalestraat in Antwerpen. Deze winkel wordt het mekka voor alle creatievelingen in de modebuurt.

RetailDetail lanceert co-creatieplatform Home of Retail

08/03/2017

Meer dan ooit hebben winkelbedrijven nood aan ondersteuning in een wereld die razendsnel verandert. In Home of Retail werken retailers, fabrikanten en toeleveranciers samen aan het winkelen van morgen.

YUN Berlin: Een bril op maat in 20 minuten

01/03/2017

Binnen de 20 minuten je aangepaste bril, het kan met het Koreaanse brillenmerk YUN. In hun Berlijnse winkel zet minimalisme de toon: op het vlak van tijd en van prijs, maar ook van design.