Auping Plaza geopend in Sint-Lambrechts-Woluwe | RetailDetail

Auping Plaza geopend in Sint-Lambrechts-Woluwe

Auping Plaza geopend in Sint-Lambrechts-Woluwe

Auping heeft in Sint-Lambrechts-Woluwe een vestiging van Auping Plaza geopend. In die winkels wordt het volledige assortiment van beddenmerk Auping verkocht. Het is de eerste vestiging van de keten in Brussel.

280 vierkante meter

De Auping Plaza heeft een oppervlakte van 280 vierkante meter en is te vinden aan de Leuvensesteenweg 1210 in Sint-Lambrechts-Woluwe. In de winkel zijn speciaal opgeleide adviseurs te vinden die de klanten moeten helpen bij het uitzoeken van het juiste bed en de correcte matras.


"Het winkelconcept Auping Plaza past helemaal in ons streven om het winkelen voor de consument aantrekkelijker te maken. Het moet echt leuk zijn om een bed of slaapkamer te gaan kopen", zegt Marc Van Roey, eigenaar van de nieuwe Auping Plaza.


Het bedrijf Auping begon 1888 toen Johannes Auping de spiraalbodem uitvond. Momenteel is het de marktleider in de Benelux en heeft het bedrijf meerdere vestigingen in Europa en worden de producten wereldwijd verdeeld.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Wissel aan de top bij Blokker Holding

22/02/2018

Abel Slippens is op 6 februari teruggetreden als voorzitter en lid van de raad van commissarissen van Blokker Holding. Hij is opgevolgd door Michiel Witteveen, die flink wat retailervaring meebrengt.

Ikea denkt ook aan veganistische klanten

19/02/2018

Het Zweedse Ikea gaat nu ook veganistische producten maken: de primeur is voor de Veggie Dog, een veganistische versie van de hotdog. Het is wel nog wachten tot de zomer voor de hotdog ook hier te koop zal zijn.

Ikea levert vanaf vandaag aan huis

08/02/2018

Vanaf vandaag levert Ikea ook in België online bestellingen thuis af. Ikea België volgt zo het voorbeeld van onder andere Duitsland. De webshop levert 120 nieuwe banen op, en dat aantal moet binnenkort nog fors groeien.

Auping misleidde consument rond diervriendelijke dons

07/02/2018

Volgens de Nederlandse Reclame Code Commissie heeft beddenfabrikant Auping een misleidend beeld gecreëerd rond de diervriendelijkheid van de gebruikte dons. Dierenrechtenorganisatie Animal Rights, die het probleem aankaartte, reageert tevreden.

Ikea schrapt West-Vlaamse vestigingen van de planning

06/02/2018

De Zweedse woonketen Ikea heeft besloten om alle plannen voor een nieuwe vestiging in West-Vlaanderen de vuilnisbak in te kieperen. Normaal kwam er een woonwinkel in Wevelgem en er werd ook gesproken over Kortrijk.

Oh'Green steekt taalgrens over en opent in Aarschot

02/02/2018

Een jaar na de fusie met de tuincentra van Hubo opent de Waalse tuinketen Oh'Green voor het eerst een vestiging ten Noorden van de taalgrens. De winkel in Aarschot vervangt de huidige Intratuin.

Back to top