Auping Plaza geopend in Sint-Lambrechts-Woluwe | RetailDetail

Auping Plaza geopend in Sint-Lambrechts-Woluwe

Auping Plaza geopend in Sint-Lambrechts-Woluwe

Auping heeft in Sint-Lambrechts-Woluwe een vestiging van Auping Plaza geopend. In die winkels wordt het volledige assortiment van beddenmerk Auping verkocht. Het is de eerste vestiging van de keten in Brussel.

280 vierkante meter

De Auping Plaza heeft een oppervlakte van 280 vierkante meter en is te vinden aan de Leuvensesteenweg 1210 in Sint-Lambrechts-Woluwe. In de winkel zijn speciaal opgeleide adviseurs te vinden die de klanten moeten helpen bij het uitzoeken van het juiste bed en de correcte matras.


"Het winkelconcept Auping Plaza past helemaal in ons streven om het winkelen voor de consument aantrekkelijker te maken. Het moet echt leuk zijn om een bed of slaapkamer te gaan kopen", zegt Marc Van Roey, eigenaar van de nieuwe Auping Plaza.


Het bedrijf Auping begon 1888 toen Johannes Auping de spiraalbodem uitvond. Momenteel is het de marktleider in de Benelux en heeft het bedrijf meerdere vestigingen in Europa en worden de producten wereldwijd verdeeld.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Flamant in handen van Besix

25/05/2018

Interieurspecialist Flamant, met vijf winkels in België en één in Parijs, wordt overgenomen door bouwgroep Besix. Voormalig Brantano-topman Kurt Moons wordt CEO en moet het bedrijf een doorstart bezorgen.

Sterke cijfers en nieuwe CEO voor Maisons du Monde

07/05/2018

Na een stevig eerste kwartaal zet meubel- en decoratieketen Maisons du Monde zijn groeiverhaal verder met een nieuwe CEO en de overname van de Amerikaanse sectorgenoot Modani.

Ikea schrapt 150 banen, ook in België en Nederland

04/05/2018

Bij Ikea verdwijnen binnenkort 150 jobs, waarvan ook een deel in België en Nederland. Met de reorganisatie wil de meubelgigant zich klaarstomen voor de groeiende concurrentie van grote e-commercespelers.

Vijfde meer winst voor Kwantum

03/05/2018

Kwantum, de grootste woondiscounter van de Lage Landen, heeft 2017 afgesloten met een flinke omzet- en winstgroei. De omzet ging 7% de hoogte in, de winst kreeg er zelfs 20% bij.

Beter Bed lijdt onder Duits gifschandaal

02/05/2018

De Beter Bed Holding zag zijn omzet in het eerste kwartaal van 2018 met 4% dalen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Naast Duitsland, waar een gifschandaal de cijfers blijft drukken, daalt de omzet ook in Zwitserland en Spanje.

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

23/04/2018

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde