Auping Plaza geopend in Sint-Lambrechts-Woluwe | RetailDetail

Auping Plaza geopend in Sint-Lambrechts-Woluwe

Auping Plaza geopend in Sint-Lambrechts-Woluwe

Auping heeft in Sint-Lambrechts-Woluwe een vestiging van Auping Plaza geopend. In die winkels wordt het volledige assortiment van beddenmerk Auping verkocht. Het is de eerste vestiging van de keten in Brussel.

280 vierkante meter

De Auping Plaza heeft een oppervlakte van 280 vierkante meter en is te vinden aan de Leuvensesteenweg 1210 in Sint-Lambrechts-Woluwe. In de winkel zijn speciaal opgeleide adviseurs te vinden die de klanten moeten helpen bij het uitzoeken van het juiste bed en de correcte matras.


"Het winkelconcept Auping Plaza past helemaal in ons streven om het winkelen voor de consument aantrekkelijker te maken. Het moet echt leuk zijn om een bed of slaapkamer te gaan kopen", zegt Marc Van Roey, eigenaar van de nieuwe Auping Plaza.


Het bedrijf Auping begon 1888 toen Johannes Auping de spiraalbodem uitvond. Momenteel is het de marktleider in de Benelux en heeft het bedrijf meerdere vestigingen in Europa en worden de producten wereldwijd verdeeld.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Blokker ziet Belgische omzet fors dalen en directie afslanken

17/07/2018

De problemen voor Blokker blijven aanhouden: het bestuur wordt verder ingekrompen (van acht naar vijf), net zoals de omzet in de Belgische winkels (-21%). 

Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Steinhoff in de problemen - en in de uitverkoop?

05/07/2018

Steinhoff, na Ikea het grootste woonwinkelbedrijf ter wereld, heeft dringend geld nodig om een faillissement te vermijden. Een van de concrete pistes is de verkoop van zijn succesvolle keten van kleding en huishoudartikelen Pepco.

H&M breidt Home-collectie uit

03/07/2018

Modegroep H&M breidt het assortiment van H&M Home uit met onder meer meubelen en lampen. In steeds meer winkels komen ook shop-in-shops met het interieurgamma.

Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.