Boek een overnachting bij Ikea via Airbnb | RetailDetail

Boek een overnachting bij Ikea via Airbnb

Boek een overnachting bij Ikea via Airbnb

De Australische versie van Airbnb heeft samen met Ikea een actie opgezet, waarbij het mogelijk is om een overnachting in een kamer van Ikea te boeken. Het gaat om een tijdelijke promotie die binnen een wedstrijd valt.

Drie kamers ter beschikking

Airbnb heeft drie kamers gereserveerd bij de Ikea van Tempe in New South Wales in Australië. Een overnachting in de kamer kost slechts 11 Australische dollar (nog geen acht euro) en geïnteresseerden hebben de keuze uit drie verschillende kamers. Wie er wil overnachten, moet zich inschrijven bij Airbnb en de winnaars zullen vervolgens een nachtje bij Ikea kunnen slapen.

 

De drie kamers hebben allemaal een verschillend thema: rustiek, modern of stadswoning. Wie zich inschrijft, gaat er wel mee akkoord dat hij op een speciale manier zal wakkergemaakt worden en dat hij deel zal uitmaken van een media-event.

 

Airbnb is een website die in de Verenigde Staten werd opgericht en waar mensen zelf logeerplaatsen ter beschikking kunnen stellen. In april van dit jaar investeerde TPG Capital nog 450 miljoen dollar (340 miljoen euro) in het bedrijf.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Sterke cijfers en nieuwe CEO voor Maisons du Monde

07/05/2018

Na een stevig eerste kwartaal zet meubel- en decoratieketen Maisons du Monde zijn groeiverhaal verder met een nieuwe CEO en de overname van de Amerikaanse sectorgenoot Modani.

Ikea schrapt 150 banen, ook in België en Nederland

04/05/2018

Bij Ikea verdwijnen binnenkort 150 jobs, waarvan ook een deel in België en Nederland. Met de reorganisatie wil de meubelgigant zich klaarstomen voor de groeiende concurrentie van grote e-commercespelers.

Vijfde meer winst voor Kwantum

03/05/2018

Kwantum, de grootste woondiscounter van de Lage Landen, heeft 2017 afgesloten met een flinke omzet- en winstgroei. De omzet ging 7% de hoogte in, de winst kreeg er zelfs 20% bij.

Beter Bed lijdt onder Duits gifschandaal

02/05/2018

De Beter Bed Holding zag zijn omzet in het eerste kwartaal van 2018 met 4% dalen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Naast Duitsland, waar een gifschandaal de cijfers blijft drukken, daalt de omzet ook in Zwitserland en Spanje.

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

23/04/2018

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde

Jysk wil naar 100 winkels in België

23/04/2018

Het Deense Jysk opent dit jaar nog elf nieuwe woonwinkels in België, wat het totale aantal vestigingen op 17 zou brengen. Op termijn wil de woonketen, zowat de Deense tegenhanger van woongigant Ikea, een honderdtal winkels in ons land.