Boek een overnachting bij Ikea via Airbnb

Boek een overnachting bij Ikea via Airbnb

De Australische versie van Airbnb heeft samen met Ikea een actie opgezet, waarbij het mogelijk is om een overnachting in een kamer van Ikea te boeken. Het gaat om een tijdelijke promotie die binnen een wedstrijd valt.

Drie kamers ter beschikking

Airbnb heeft drie kamers gereserveerd bij de Ikea van Tempe in New South Wales in Australië. Een overnachting in de kamer kost slechts 11 Australische dollar (nog geen acht euro) en geïnteresseerden hebben de keuze uit drie verschillende kamers. Wie er wil overnachten, moet zich inschrijven bij Airbnb en de winnaars zullen vervolgens een nachtje bij Ikea kunnen slapen.

 

De drie kamers hebben allemaal een verschillend thema: rustiek, modern of stadswoning. Wie zich inschrijft, gaat er wel mee akkoord dat hij op een speciale manier zal wakkergemaakt worden en dat hij deel zal uitmaken van een media-event.

 

Airbnb is een website die in de Verenigde Staten werd opgericht en waar mensen zelf logeerplaatsen ter beschikking kunnen stellen. In april van dit jaar investeerde TPG Capital nog 450 miljoen dollar (340 miljoen euro) in het bedrijf.

Tags: