Boek een overnachting bij Ikea via Airbnb

Boek een overnachting bij Ikea via Airbnb

De Australische versie van Airbnb heeft samen met Ikea een actie opgezet, waarbij het mogelijk is om een overnachting in een kamer van Ikea te boeken. Het gaat om een tijdelijke promotie die binnen een wedstrijd valt.

Drie kamers ter beschikking

Airbnb heeft drie kamers gereserveerd bij de Ikea van Tempe in New South Wales in Australië. Een overnachting in de kamer kost slechts 11 Australische dollar (nog geen acht euro) en geïnteresseerden hebben de keuze uit drie verschillende kamers. Wie er wil overnachten, moet zich inschrijven bij Airbnb en de winnaars zullen vervolgens een nachtje bij Ikea kunnen slapen.

 

De drie kamers hebben allemaal een verschillend thema: rustiek, modern of stadswoning. Wie zich inschrijft, gaat er wel mee akkoord dat hij op een speciale manier zal wakkergemaakt worden en dat hij deel zal uitmaken van een media-event.

 

Airbnb is een website die in de Verenigde Staten werd opgericht en waar mensen zelf logeerplaatsen ter beschikking kunnen stellen. In april van dit jaar investeerde TPG Capital nog 450 miljoen dollar (340 miljoen euro) in het bedrijf.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Opnieuw recordcijfers voor JYSK

01/12/2017

Het Deense JYSK heeft in het boekjaar 2016-2017 opnieuw recordcijfers opgetekend, met een omzet van 3,36 miljard euro. Wereldwijd beschikt de woonketen inmiddels over meer dan 2.500 filialen.

Ikea opent in 2019 twee Belgische hotels

01/12/2017

De Zweedse meubelketen Ikea gaat in 2019 hotels openen in Antwerpen en Gent. De hotelketen Moxy, die in samenwerking met Marriott is opgezet, is ook al te vinden in New York, Parijs, Tokio, Chicago en Londen.

Ikea wil investeren in meer stadswinkels

29/11/2017

Vanaf 2019 wil Ikea ook in stadscentra aanwezig zijn met kleinere winkels, die vooral mensen zonder auto moeten aantrekken. De Zweedse meubelgigant hoopt daarmee in te spelen op de snel oprukkende verstedelijking en digitalisering.

CASA rolt webshop verder uit

24/11/2017

Interieurwinkelketen CASA gaat verder met het uitrollen van zijn nieuwe webshops met ‘click & collect'. Eerder dit jaar werd het concept ingevoerd in België, Frankrijk en Luxemburg; nu is het de beurt aan Zwitserland, Spanje en Portugal.

Conforama lanceert nieuwe Maison Dépôt in Rijsel

23/11/2017

In de buurt van Rijsel stelt het Franse Conforama de jongste telg in de familie voor: Maison Dépôt. Met een scherp geprijsde mix van meubilair, decoratie en elektrotoestellen hoopt de nieuwe koopjesexpert ook Belgische dagjesmensen aan te trekken.

Nieuwe CEO Leen Bakker komt van bij Beter Bed

23/11/2017

Debbie Klein, tot nog toe algemeen directeur van Beter Bed Benelux, wordt op 1 februari de nieuwe CEO van Leen Bakker. Ze volgt er Rob van Noordt op, die sinds 2015 bij de retailer aan de slag was en eerder deze maand zijn vertrek aankondigde.

Back to top