Boek een overnachting bij Ikea via Airbnb | RetailDetail

Boek een overnachting bij Ikea via Airbnb

Boek een overnachting bij Ikea via Airbnb

De Australische versie van Airbnb heeft samen met Ikea een actie opgezet, waarbij het mogelijk is om een overnachting in een kamer van Ikea te boeken. Het gaat om een tijdelijke promotie die binnen een wedstrijd valt.

Drie kamers ter beschikking

Airbnb heeft drie kamers gereserveerd bij de Ikea van Tempe in New South Wales in Australië. Een overnachting in de kamer kost slechts 11 Australische dollar (nog geen acht euro) en geïnteresseerden hebben de keuze uit drie verschillende kamers. Wie er wil overnachten, moet zich inschrijven bij Airbnb en de winnaars zullen vervolgens een nachtje bij Ikea kunnen slapen.

 

De drie kamers hebben allemaal een verschillend thema: rustiek, modern of stadswoning. Wie zich inschrijft, gaat er wel mee akkoord dat hij op een speciale manier zal wakkergemaakt worden en dat hij deel zal uitmaken van een media-event.

 

Airbnb is een website die in de Verenigde Staten werd opgericht en waar mensen zelf logeerplaatsen ter beschikking kunnen stellen. In april van dit jaar investeerde TPG Capital nog 450 miljoen dollar (340 miljoen euro) in het bedrijf.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ikea levert vanaf vandaag aan huis

08/02/2018

Vanaf vandaag levert Ikea ook in België online bestellingen thuis af. Ikea België volgt zo het voorbeeld van onder andere Duitsland. De webshop levert 120 nieuwe banen op, en dat aantal moet binnenkort nog fors groeien.

Auping misleidde consument rond diervriendelijke dons

07/02/2018

Volgens de Nederlandse Reclame Code Commissie heeft beddenfabrikant Auping een misleidend beeld gecreëerd rond de diervriendelijkheid van de gebruikte dons. Dierenrechtenorganisatie Animal Rights, die het probleem aankaartte, reageert tevreden.

Ikea schrapt West-Vlaamse vestigingen van de planning

06/02/2018

De Zweedse woonketen Ikea heeft besloten om alle plannen voor een nieuwe vestiging in West-Vlaanderen de vuilnisbak in te kieperen. Normaal kwam er een woonwinkel in Wevelgem en er werd ook gesproken over Kortrijk.

Oh'Green steekt taalgrens over en opent in Aarschot

02/02/2018

Een jaar na de fusie met de tuincentra van Hubo opent de Waalse tuinketen Oh'Green voor het eerst een vestiging ten Noorden van de taalgrens. De winkel in Aarschot vervangt de huidige Intratuin.

Willem Stox ruilt bedden in voor lingerie: van Auping naar Van de Velde

01/02/2018

Willem Stox, directeur voor België en Luxemburg bij beddenspecialist Auping, verlaat op 16 februari het bedrijf en gaat aan de slag bij lingeriegroep Van de Velde. Hij wordt er verantwoordelijk voor België, Luxemburg en Scandinavië.

Sterk jaar voor moederbedrijf Jysk

31/01/2018

Het Deense Lars Larsen Group, moederbedrijf van woonketen Jysk, wist in het boekjaar 2016/2017 recordcijfers neer te schrijven. De woonketen stuwde de omzet van haar moederbedrijf naar 30 miljard Deense kroon (4 miljard euro).

Back to top