Boek een overnachting bij Ikea via Airbnb

Boek een overnachting bij Ikea via Airbnb

De Australische versie van Airbnb heeft samen met Ikea een actie opgezet, waarbij het mogelijk is om een overnachting in een kamer van Ikea te boeken. Het gaat om een tijdelijke promotie die binnen een wedstrijd valt.

Drie kamers ter beschikking

Airbnb heeft drie kamers gereserveerd bij de Ikea van Tempe in New South Wales in Australië. Een overnachting in de kamer kost slechts 11 Australische dollar (nog geen acht euro) en geïnteresseerden hebben de keuze uit drie verschillende kamers. Wie er wil overnachten, moet zich inschrijven bij Airbnb en de winnaars zullen vervolgens een nachtje bij Ikea kunnen slapen.

 

De drie kamers hebben allemaal een verschillend thema: rustiek, modern of stadswoning. Wie zich inschrijft, gaat er wel mee akkoord dat hij op een speciale manier zal wakkergemaakt worden en dat hij deel zal uitmaken van een media-event.

 

Airbnb is een website die in de Verenigde Staten werd opgericht en waar mensen zelf logeerplaatsen ter beschikking kunnen stellen. In april van dit jaar investeerde TPG Capital nog 450 miljoen dollar (340 miljoen euro) in het bedrijf.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ikea België start met verkoop zonnepanelen

12/10/2017

Woonwarenhuisketen Ikea verkoopt voortaan ook zonnepanelen. Die zouden zo’n 6 tot 10% goedkoper zijn dan bij de gevestigde spelers op de markt. Anders dan de meubels is er van zelf monteren echter geen sprake: daarvoor werkt Ikea samen met het Britse Solarcentury.

èggo viert tiende verjaardag met nieuw concept

11/10/2017

Keukenproducent èggo viert dit jaar zijn tiende verjaardag en daarom zet het bedrijf de komende jaren een flinke stap voorwaarts. Zo komt er een nieuw winkelconcept en een verdere internationale expansie.

Ikea groeit met 4%, maar wil meer via webverkoop

10/10/2017

De omzet van de Zweedse woonketen Ikea is in het voorbije boekjaar met 3,8% gegroeid naar 34,1 miljard euro. In Nederland lag de groei net iets hoger en in België was er zelfs een nog sterkere groei.

Alibaba zet Ikea-achtige keten op

26/09/2017

De Chinese online retailgroep Alibaba heeft in Hangzhou zijn eerste fysieke Ikea-achtige Home Times-woonwarenhuis geopend. Voor het einde van het jaar komen er vier bij, volgend jaar staan er nog vijftien op de planning.

Designlabel Serax heeft nieuwe grootaandeelhouder

07/09/2017

Investeringsmaatschappij Buysse & Partners heeft designplatform Serax gekocht. Dat platform verkoopt onder meer ontwerpen van BV’s als Pascale Naessens (foto) en Sergio Herman. De nieuwe eigenaar wil het assortiment verbreden en ziet ook kansen in het buitenland.

Van Marcke opent nieuwe vestiging in Roeselare

05/09/2017

Van Marcke, marktleider in distributie van sanitair, verwarming en duurzame oplossingen voor warmte en water, heeft in Roeselare een nieuwe vestiging geopend. Dat was hoognodig, want de vorige winkel in de stad was al meer dan vijftig jaar oud.

Back to top