Denise Mannaert zet conceptwinkel stop | RetailDetail

Denise Mannaert zet conceptwinkel stop

Denise Mannaert zet conceptwinkel stop

Interieurdesigner Denise Mannaert zet haar conceptwinkel Domus in de Dendermondse deelgemeente Grembergen stop. De showroom zal enkel nog open zijn op afspraak, voor mensen die inspiratie willen opdoen voor een interieurproject.

Verkoop van eigen ontwerpen

Mannaert opende haar winkel in 2009, waardoor ze meer gelegenheid kreeg om eigen ontwerpen te verkopen. Voordien baatte ze jarenlang een zaak uit met Italiaanse meubelmerken uit, maar naarmate het aantal eigen ontwerpen groeide, was de stap naar een eigen winkel het logische gevolg.

 

Binnenkort komt er echter een einde aan dat verkooppunt: in de winkel loopt een uitverkoopactie met kortingen tot 70%, die eind oktober wordt afgerond. Daarna zal Mannaert meubels blijven ontwerpen, maar de showroom zal vanaf dan alleen nog open zijn op afspraak om klanten van het interieurbureau de kans te geven inspiratie op te doen. Dat bureau, dat zowel voor ondernemingen als particulieren werkt en op het hogere segment van de markt mikt, blijft immers wel bestaan.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Flamant in handen van Besix

25/05/2018

Interieurspecialist Flamant, met vijf winkels in België en één in Parijs, wordt overgenomen door bouwgroep Besix. Voormalig Brantano-topman Kurt Moons wordt CEO en moet het bedrijf een doorstart bezorgen.

Sterke cijfers en nieuwe CEO voor Maisons du Monde

07/05/2018

Na een stevig eerste kwartaal zet meubel- en decoratieketen Maisons du Monde zijn groeiverhaal verder met een nieuwe CEO en de overname van de Amerikaanse sectorgenoot Modani.

Ikea schrapt 150 banen, ook in België en Nederland

04/05/2018

Bij Ikea verdwijnen binnenkort 150 jobs, waarvan ook een deel in België en Nederland. Met de reorganisatie wil de meubelgigant zich klaarstomen voor de groeiende concurrentie van grote e-commercespelers.

Vijfde meer winst voor Kwantum

03/05/2018

Kwantum, de grootste woondiscounter van de Lage Landen, heeft 2017 afgesloten met een flinke omzet- en winstgroei. De omzet ging 7% de hoogte in, de winst kreeg er zelfs 20% bij.

Beter Bed lijdt onder Duits gifschandaal

02/05/2018

De Beter Bed Holding zag zijn omzet in het eerste kwartaal van 2018 met 4% dalen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Naast Duitsland, waar een gifschandaal de cijfers blijft drukken, daalt de omzet ook in Zwitserland en Spanje.

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

23/04/2018

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde