Denise Mannaert zet conceptwinkel stop | RetailDetail

Denise Mannaert zet conceptwinkel stop

Denise Mannaert zet conceptwinkel stop

Interieurdesigner Denise Mannaert zet haar conceptwinkel Domus in de Dendermondse deelgemeente Grembergen stop. De showroom zal enkel nog open zijn op afspraak, voor mensen die inspiratie willen opdoen voor een interieurproject.

Verkoop van eigen ontwerpen

Mannaert opende haar winkel in 2009, waardoor ze meer gelegenheid kreeg om eigen ontwerpen te verkopen. Voordien baatte ze jarenlang een zaak uit met Italiaanse meubelmerken uit, maar naarmate het aantal eigen ontwerpen groeide, was de stap naar een eigen winkel het logische gevolg.

 

Binnenkort komt er echter een einde aan dat verkooppunt: in de winkel loopt een uitverkoopactie met kortingen tot 70%, die eind oktober wordt afgerond. Daarna zal Mannaert meubels blijven ontwerpen, maar de showroom zal vanaf dan alleen nog open zijn op afspraak om klanten van het interieurbureau de kans te geven inspiratie op te doen. Dat bureau, dat zowel voor ondernemingen als particulieren werkt en op het hogere segment van de markt mikt, blijft immers wel bestaan.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Casa opent nieuwe winkel in Olen

13/08/2018

Interieurketen Casa heeft een nieuwe winkel geopend in Olen Shopping Park. De winkel, die bewust in de buurt van het Belgisch hoofdkantoor ligt, kreeg ook een nieuw winkelconcept.

Eggo flirt met 50 winkels in België, start in Nederland

03/08/2018

Keukenwinkelketen èggo blijft groeien: na Luxemburg en Spanje luidt de eerste Nederlandse pilootwinkel in Breda het begin van een nieuw expansiehoofdstuk in. In België zijn er ondertussen bijna vijftig winkels.

Teleurstellende cijfers voor Beter Bed

30/07/2018

Beddenretailer Beter Bed Holding heeft er geen prettige eerste jaarhelft op zitten: zowel de omzet als de winst staan onder druk als gevolg van aanhoudende problemen op de Duitse markt. In Nederland en België steeg de omzet wel.

Blokker ziet Belgische omzet fors dalen en directie afslanken

17/07/2018

De problemen voor Blokker blijven aanhouden: het bestuur wordt verder ingekrompen (van acht naar vijf), net zoals de omzet in de Belgische winkels (-21%). 

Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Steinhoff in de problemen - en in de uitverkoop?

05/07/2018

Steinhoff, na Ikea het grootste woonwinkelbedrijf ter wereld, heeft dringend geld nodig om een faillissement te vermijden. Een van de concrete pistes is de verkoop van zijn succesvolle keten van kleding en huishoudartikelen Pepco.