Denise Mannaert zet conceptwinkel stop | RetailDetail

Denise Mannaert zet conceptwinkel stop

Denise Mannaert zet conceptwinkel stop

Interieurdesigner Denise Mannaert zet haar conceptwinkel Domus in de Dendermondse deelgemeente Grembergen stop. De showroom zal enkel nog open zijn op afspraak, voor mensen die inspiratie willen opdoen voor een interieurproject.

Verkoop van eigen ontwerpen

Mannaert opende haar winkel in 2009, waardoor ze meer gelegenheid kreeg om eigen ontwerpen te verkopen. Voordien baatte ze jarenlang een zaak uit met Italiaanse meubelmerken uit, maar naarmate het aantal eigen ontwerpen groeide, was de stap naar een eigen winkel het logische gevolg.

 

Binnenkort komt er echter een einde aan dat verkooppunt: in de winkel loopt een uitverkoopactie met kortingen tot 70%, die eind oktober wordt afgerond. Daarna zal Mannaert meubels blijven ontwerpen, maar de showroom zal vanaf dan alleen nog open zijn op afspraak om klanten van het interieurbureau de kans te geven inspiratie op te doen. Dat bureau, dat zowel voor ondernemingen als particulieren werkt en op het hogere segment van de markt mikt, blijft immers wel bestaan.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Made.com haalt 45 miljoen euro op

19/03/2018

Online meubelshop Made.com heeft in een nieuwe investeringsronde 45 miljoen euro opgehaald. Dat geld wordt gebruikt om verdere expansie in Europa te financieren. 

Oh'Green opent eerste tuinwinkel in Aarschot

13/03/2018

De Garden Center Holding, ontstaan uit de fusie van het Waalse Oh!Green, vier winkels van Walter Van Gastel en drie Intratuin-winkels, opent morgen de allereerste Oh'Green-tuinwinkel in Aarschot.

Ikea gaat “miljarden investeren” om Amazon & Co voor te blijven

08/03/2018

Ikea gaat de komende jaren miljarden investeren om “dichter bij de klant te komen” en pure players als Amazon voor te blijven. Dat zegt de kersverse financieel directeur van Ikea Group, Juvencio Maeztu.

Maisons du Monde doorbreekt het miljard en gaat voor het VK

07/03/2018

Maisons du Monde heeft in 2017 de grens van het miljard euro omzet doorbroken. De Franse woonketen blijft stevig groeien, nu ook in het Verenigd Koninkrijk, maar toch stelt het de verwachtingen voor 2018 naar beneden toe bij.

Ikea toont winkel van de toekomst

06/03/2018

Op het Mobile World Congress heeft Ikea in samenwerking met Accenture zijn winkelconcept van de toekomst gepresenteerd. Opvallend: het is een kleine binnenstadwinkel, met - uiteraard - veel technologie.

Meubelen Gaverzicht breidt uit naar Moeskroen

27/02/2018

Meubelen Gaverzicht opent op 1 maart een nieuwe vestiging in Moeskroen. Daar is al meer dan vijftien jaar een winkel te vinden van BE-Okay, het jongerenconcept van Meubelen Gaverzicht, en die krijgt nu gezelschap van de 'grote' formule.

Back to top