Ixina opent in Lommel | RetailDetail

Ixina opent in Lommel

Ixina opent in Lommel

Keukenverkoper Ixina opent vandaag in Lommel zijn 53e vestiging. Het filiaal in Lommel zal ook beschikken over een 3D-presentatieruimte, die Ixina eerder al lanceerde in de vernieuwde winkel in Champion.

3D-voorbeeld

De nieuwe vestiging zal een oppervlakte hebben van 600 m², waardoor er 18 keukens kunnen tentoongesteld worden in de showroom. Dankzij de 3D-ruimte kan dat aantal zelfs nog een heel eind oplopen.

 

Via die ruimte kunnen klanten door middel van een 3D-bril door hun nieuw ontworpen keuken lopen, nog voor ze is gebouwd. Zo krijgen ze een perfect beeld van hoe de keuken er afgewerkt zal uitzien. Dat systeem werd eerder dit jaar voor het eerst ingevoerd bij Ixina. Alle technische informatie over elektro-apparaten is terug te vinden op een scherm met touchscreen.

 

Ook het Atelier van Ixina zal in Lommel terug te vinden zijn. In die demonstratiezone kunnen klanten verschillende onderdelen en functionaliteiten van de keukens bekijken en uitproberen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Steinhoff in de problemen - en in de uitverkoop?

05/07/2018

Steinhoff, na Ikea het grootste woonwinkelbedrijf ter wereld, heeft dringend geld nodig om een faillissement te vermijden. Een van de concrete pistes is de verkoop van zijn succesvolle keten van kleding en huishoudartikelen Pepco.

H&M breidt Home-collectie uit

03/07/2018

Modegroep H&M breidt het assortiment van H&M Home uit met onder meer meubelen en lampen. In steeds meer winkels komen ook shop-in-shops met het interieurgamma.

Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.

Casa gaat internationaal aan huis leveren

06/06/2018

Interieurketen Casa heeft een nieuwe webshop gelanceerd die klanten in heel Europa toelaat om meubilair en tuinmeubilair aan huis te laten leveren. De leveringen gebeuren vanuit een e-commercehub in Genk.