Ixina opent in Lommel | RetailDetail

Ixina opent in Lommel

Ixina opent in Lommel

Keukenverkoper Ixina opent vandaag in Lommel zijn 53e vestiging. Het filiaal in Lommel zal ook beschikken over een 3D-presentatieruimte, die Ixina eerder al lanceerde in de vernieuwde winkel in Champion.

3D-voorbeeld

De nieuwe vestiging zal een oppervlakte hebben van 600 m², waardoor er 18 keukens kunnen tentoongesteld worden in de showroom. Dankzij de 3D-ruimte kan dat aantal zelfs nog een heel eind oplopen.

 

Via die ruimte kunnen klanten door middel van een 3D-bril door hun nieuw ontworpen keuken lopen, nog voor ze is gebouwd. Zo krijgen ze een perfect beeld van hoe de keuken er afgewerkt zal uitzien. Dat systeem werd eerder dit jaar voor het eerst ingevoerd bij Ixina. Alle technische informatie over elektro-apparaten is terug te vinden op een scherm met touchscreen.

 

Ook het Atelier van Ixina zal in Lommel terug te vinden zijn. In die demonstratiezone kunnen klanten verschillende onderdelen en functionaliteiten van de keukens bekijken en uitproberen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Sterke cijfers en nieuwe CEO voor Maisons du Monde

07/05/2018

Na een stevig eerste kwartaal zet meubel- en decoratieketen Maisons du Monde zijn groeiverhaal verder met een nieuwe CEO en de overname van de Amerikaanse sectorgenoot Modani.

Ikea schrapt 150 banen, ook in België en Nederland

04/05/2018

Bij Ikea verdwijnen binnenkort 150 jobs, waarvan ook een deel in België en Nederland. Met de reorganisatie wil de meubelgigant zich klaarstomen voor de groeiende concurrentie van grote e-commercespelers.

Vijfde meer winst voor Kwantum

03/05/2018

Kwantum, de grootste woondiscounter van de Lage Landen, heeft 2017 afgesloten met een flinke omzet- en winstgroei. De omzet ging 7% de hoogte in, de winst kreeg er zelfs 20% bij.

Beter Bed lijdt onder Duits gifschandaal

02/05/2018

De Beter Bed Holding zag zijn omzet in het eerste kwartaal van 2018 met 4% dalen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Naast Duitsland, waar een gifschandaal de cijfers blijft drukken, daalt de omzet ook in Zwitserland en Spanje.

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

23/04/2018

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde

Jysk wil naar 100 winkels in België

23/04/2018

Het Deense Jysk opent dit jaar nog elf nieuwe woonwinkels in België, wat het totale aantal vestigingen op 17 zou brengen. Op termijn wil de woonketen, zowat de Deense tegenhanger van woongigant Ikea, een honderdtal winkels in ons land.