Morres Wonen valt in de prijzen | RetailDetail

Morres Wonen valt in de prijzen

Morres Wonen valt in de prijzen

Het Zeeuwse woonwarenhuis Morres Wonen uit Hulst is verkozen tot de beste woonwinkel van Nederland. De winkel eindigde daarnaast ook op de tweede plaats in de verkiezing van Beste Zelfstandige winkel van Nederland.

"Dankzij de klanten"

Morres Wonen is sinds kort omgevormd tot een volwaardig woonwarenhuis, met producten van A-merken en collecties van onder andere Rivièra Maison. Daarnaast is er bijvoorbeeld ook een restaurant van La Place aanwezig. Dat deed het onder leiding van huidig algemeen directeur, Walter van de Griendt, die voorheen al twintig jaar ervaring had bij de Bijenkorf.

 

"Het is dankzij de klanten van Morres dat we deze prijzen mogen ontvangen. Zij geloven in ons en daar doen we het voor, want bij Morres werken we keihard om onze klanten te inspireren. En daar zijn we dan ook bijzonder trots op," vertelt van de Griendt.

 

De winkel van Morres Wonen heeft een oppervlakte van 40.000 vierkante meter en is daarmee het grootste woonwarenhuis van de Benelux.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Oh'Green opent eerste tuinwinkel in Aarschot

13/03/2018

De Garden Center Holding, ontstaan uit de fusie van het Waalse Oh!Green, vier winkels van Walter Van Gastel en drie Intratuin-winkels, opent morgen de allereerste Oh'Green-tuinwinkel in Aarschot.

Ikea gaat “miljarden investeren” om Amazon & Co voor te blijven

08/03/2018

Ikea gaat de komende jaren miljarden investeren om “dichter bij de klant te komen” en pure players als Amazon voor te blijven. Dat zegt de kersverse financieel directeur van Ikea Group, Juvencio Maeztu.

Maisons du Monde doorbreekt het miljard en gaat voor het VK

07/03/2018

Maisons du Monde heeft in 2017 de grens van het miljard euro omzet doorbroken. De Franse woonketen blijft stevig groeien, nu ook in het Verenigd Koninkrijk, maar toch stelt het de verwachtingen voor 2018 naar beneden toe bij.

Ikea toont winkel van de toekomst

06/03/2018

Op het Mobile World Congress heeft Ikea in samenwerking met Accenture zijn winkelconcept van de toekomst gepresenteerd. Opvallend: het is een kleine binnenstadwinkel, met - uiteraard - veel technologie.

Meubelen Gaverzicht breidt uit naar Moeskroen

27/02/2018

Meubelen Gaverzicht opent op 1 maart een nieuwe vestiging in Moeskroen. Daar is al meer dan vijftien jaar een winkel te vinden van BE-Okay, het jongerenconcept van Meubelen Gaverzicht, en die krijgt nu gezelschap van de 'grote' formule.

Wissel aan de top bij Blokker Holding

22/02/2018

Abel Slippens is op 6 februari teruggetreden als voorzitter en lid van de raad van commissarissen van Blokker Holding. Hij is opgevolgd door Michiel Witteveen, die flink wat retailervaring meebrengt.

Back to top