Morres Wonen valt in de prijzen | RetailDetail

Morres Wonen valt in de prijzen

Morres Wonen valt in de prijzen

Het Zeeuwse woonwarenhuis Morres Wonen uit Hulst is verkozen tot de beste woonwinkel van Nederland. De winkel eindigde daarnaast ook op de tweede plaats in de verkiezing van Beste Zelfstandige winkel van Nederland.

"Dankzij de klanten"

Morres Wonen is sinds kort omgevormd tot een volwaardig woonwarenhuis, met producten van A-merken en collecties van onder andere Rivièra Maison. Daarnaast is er bijvoorbeeld ook een restaurant van La Place aanwezig. Dat deed het onder leiding van huidig algemeen directeur, Walter van de Griendt, die voorheen al twintig jaar ervaring had bij de Bijenkorf.

 

"Het is dankzij de klanten van Morres dat we deze prijzen mogen ontvangen. Zij geloven in ons en daar doen we het voor, want bij Morres werken we keihard om onze klanten te inspireren. En daar zijn we dan ook bijzonder trots op," vertelt van de Griendt.

 

De winkel van Morres Wonen heeft een oppervlakte van 40.000 vierkante meter en is daarmee het grootste woonwarenhuis van de Benelux.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Home24 nieuw succesverhaal voor Rocket Internet

18/06/2018

Investeringsgroep Rocket Internet bracht na Zalando, HelloFresh en Delivery Hero afgelopen vrijdag ook de online meubelwinkel Home24 met succes naar de beurs. Met het opgehaalde geld wil de webshop zijn groei versnellen.

Ikea wil alleen nog hernieuwbare materialen

08/06/2018

Ikea stelt zich forse duurzaamheidsdoelstellingen: de woonketen wil klimaatpositief worden tegen 2030 en al eind volgend jaar alle plastic wegwerpproducten bannen.

Casa gaat internationaal aan huis leveren

06/06/2018

Interieurketen Casa heeft een nieuwe webshop gelanceerd die klanten in heel Europa toelaat om meubilair en tuinmeubilair aan huis te laten leveren. De leveringen gebeuren vanuit een e-commercehub in Genk.

Jysk opent vijf winkels op één dag

01/06/2018

De Scandinavische interieurketen Jysk heeft op 31 mei vijf verschillende winkels geopend in vijf verschillende landen. Hongarije, Oekraïne, Roemenië, Slovakije en Zweden kregen allemaal op dezelfde dag een nieuw woonwarenhuis.

Casa opent eerste Nederlandse winkel

01/06/2018

Nederland maakt kennis met een nieuwe interieurwinkelketen: Casa opent op vrijdag 1 juni de deuren in de Utrechtse binnenstad en introduceert ook zijn webshop. De lancering betekent het startschot van een grote ombouwoperatie.

Blokker België heeft een nieuwe directeur

31/05/2018

Rob Schuyt is per 1 mei in dienst getreden als algemeen directeur van Blokker in België. Hij neemt hiermee de functie over van Bernd Bosch, met wie het contract is beëindigd.