Morres Wonen valt in de prijzen

Morres Wonen valt in de prijzen

Het Zeeuwse woonwarenhuis Morres Wonen uit Hulst is verkozen tot de beste woonwinkel van Nederland. De winkel eindigde daarnaast ook op de tweede plaats in de verkiezing van Beste Zelfstandige winkel van Nederland.

"Dankzij de klanten"

Morres Wonen is sinds kort omgevormd tot een volwaardig woonwarenhuis, met producten van A-merken en collecties van onder andere Rivièra Maison. Daarnaast is er bijvoorbeeld ook een restaurant van La Place aanwezig. Dat deed het onder leiding van huidig algemeen directeur, Walter van de Griendt, die voorheen al twintig jaar ervaring had bij de Bijenkorf.

 

"Het is dankzij de klanten van Morres dat we deze prijzen mogen ontvangen. Zij geloven in ons en daar doen we het voor, want bij Morres werken we keihard om onze klanten te inspireren. En daar zijn we dan ook bijzonder trots op," vertelt van de Griendt.

 

De winkel van Morres Wonen heeft een oppervlakte van 40.000 vierkante meter en is daarmee het grootste woonwarenhuis van de Benelux.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Met nieuwe locatie in Antwerpen wil fonQ België veroveren

14/11/2017

Webwarenhuis fonQ heeft grote plannen voor de Belgische markt: met een vestiging in Antwerpen en de bouw van een nieuw distributiecentrum in Utrecht hoopt het Nederlandse onlinewarenhuis in België een grotere marktpositie te veroveren.

West-Vlaams Floralux opent nu ook in Limburg

14/11/2017

In het Limburgse Ham gaan twee familiebedrijven samenwerken om van het huidige tuincentrum een enorm nieuw winkelcomplex te maken. Het West-Vlaamse Floralux pompt twaalf miljoen euro in het project en creëert zo dertig nieuwe jobs.

Amazon komt nu ook met eigen meubels

08/11/2017

Amazon heeft nog maar eens een aantal eigen merken op de markt gebracht. Zo stapt de e-commercereus voor het eerst ook zelf in sportkleding en meubels.

Beter Bed Holding groeit verder, behalve in Duitsland

03/11/2017

De omzet van de Beter Bed Holding is in het derde kwartaal met 3,3% gegroeid. De beddenverkoper presteerde goed in alle markten, behalve in Duitsland waar het kampt met de gevolgen van een gifprobleem.

Algemeen directeur Leen Bakker stapt op

02/11/2017

Rob van den Noort vertrekt binnenkort als algemeen directeur bij Leen Bakker. Hij was nog maar sinds 2015 aan de slag in die functie, maar zegt dat zijn werk er opzit. Een opvolger is er momenteel nog niet.

Ikea België start met verkoop zonnepanelen

12/10/2017

Woonwarenhuisketen Ikea verkoopt voortaan ook zonnepanelen. Die zouden zo’n 6 tot 10% goedkoper zijn dan bij de gevestigde spelers op de markt. Anders dan de meubels is er van zelf monteren echter geen sprake: daarvoor werkt Ikea samen met het Britse Solarcentury.

Back to top