Morres Wonen valt in de prijzen

Morres Wonen valt in de prijzen

Het Zeeuwse woonwarenhuis Morres Wonen uit Hulst is verkozen tot de beste woonwinkel van Nederland. De winkel eindigde daarnaast ook op de tweede plaats in de verkiezing van Beste Zelfstandige winkel van Nederland.

"Dankzij de klanten"

Morres Wonen is sinds kort omgevormd tot een volwaardig woonwarenhuis, met producten van A-merken en collecties van onder andere Rivièra Maison. Daarnaast is er bijvoorbeeld ook een restaurant van La Place aanwezig. Dat deed het onder leiding van huidig algemeen directeur, Walter van de Griendt, die voorheen al twintig jaar ervaring had bij de Bijenkorf.

 

"Het is dankzij de klanten van Morres dat we deze prijzen mogen ontvangen. Zij geloven in ons en daar doen we het voor, want bij Morres werken we keihard om onze klanten te inspireren. En daar zijn we dan ook bijzonder trots op," vertelt van de Griendt.

 

De winkel van Morres Wonen heeft een oppervlakte van 40.000 vierkante meter en is daarmee het grootste woonwarenhuis van de Benelux.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ikea opent pop-up in Brusselse Dansaertstraat

12/01/2018

Woonwinkel Ikea heeft in het centrum van Brussel een pop-up geopend, waar klanten een aantal stukken uit de Delaktig-collectie kunnen bewonderen. In de winkel zelf kan wel niets gekocht worden.

Colora opent 60ste verfwinkel in Bree

10/01/2018

Zaterdag opent in Bree de zestigste winkel van Colora, de winkelketen van de Belgische verfproducent BOSS paints. Uitbater Kris Peter Follon was voorheen coach voor meer dan dertig filialen van de keten.

Bescheiden winst voor Mandemakers

04/01/2018

Mandemakers, de onbetwiste keukenkoning van Nederland, rapporteert na jaren van verlies eindelijk winst. In boekjaar 2016 haalde de groep een winst van ruim drie miljoen euro, op de cijfers voor 2017 is het nog even wachten.

Ikea toch niet naar Noorderlaan in Antwerpen

20/12/2017

Ikea heeft besloten om toch geen nieuwe vestiging te bouwen op de Havana-site aan de Noorderlaan in Antwerpen. De Zweedse woonketen wijst daarvoor naar de opmars van e-commerce, waardoor de winkel niet rendabel zou zijn.

Ook Ikea krijgt Europese belastinginspectie over de vloer

18/12/2017

De Europese Commissie heeft een officieel onderzoek geopend naar de belastingconstructies van de Zweedse woonketen Ikea. Die heeft een hoofdzetel in Nederland, maar laat de winsten ook circuleren naar Liechtenstein en Luxemburg.

Opnieuw recordcijfers voor JYSK

01/12/2017

Het Deense JYSK heeft in het boekjaar 2016-2017 opnieuw recordcijfers opgetekend, met een omzet van 3,36 miljard euro. Wereldwijd beschikt de woonketen inmiddels over meer dan 2.500 filialen.

Back to top