Nieuwe vestiging voor Ixina

Nieuwe vestiging voor Ixina

Keukenspecialist Ixina heeft in Sint-Truiden een nieuwe vestiging geopend. Het is ondertussen al de 54e winkel van de keten in België. Daar kunnen klanten hun keuken al op voorhand in 3D ontdekken.

3D-concept

De winkel in Sint-Truiden wordt uitgebaat door franchisenemers Ivar Sleuwaegen, die al een winkel heeft in Leuven, en Sanju Baetens, die drie jaar geleden het filiaal in Bekkevoort overnam. "We geloven allebei sterk in het unieke Ixina-winkelconcept, dat bijzonder goed aanslaat bij de consument", zeggen de uitbaters.

 

De winkel in Sint-Truiden zal ook gebruik maken van het 3D-concept, waarbij klanten door middel van een 3D-bril hun net ontworpen keuken al eens van nabij kunnen bekijken. Klanten kunnen er hun keuken samenstellen in het 'Atelier', waar ze een overzicht krijgen van de verschillende functionaliteiten, zoals de soorten spoelbakken en kranen, handvaten, verlichting, opbergsystemen en afvalemmers. Ze kunnen er ook technische informatie terugvinden over de elektroapparaten, dankzij een tv-scherm met touchscreen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ikea België start met verkoop zonnepanelen

12/10/2017

Woonwarenhuisketen Ikea verkoopt voortaan ook zonnepanelen. Die zouden zo’n 6 tot 10% goedkoper zijn dan bij de gevestigde spelers op de markt. Anders dan de meubels is er van zelf monteren echter geen sprake: daarvoor werkt Ikea samen met het Britse Solarcentury.

èggo viert tiende verjaardag met nieuw concept

11/10/2017

Keukenproducent èggo viert dit jaar zijn tiende verjaardag en daarom zet het bedrijf de komende jaren een flinke stap voorwaarts. Zo komt er een nieuw winkelconcept en een verdere internationale expansie.

Ikea groeit met 4%, maar wil meer via webverkoop

10/10/2017

De omzet van de Zweedse woonketen Ikea is in het voorbije boekjaar met 3,8% gegroeid naar 34,1 miljard euro. In Nederland lag de groei net iets hoger en in België was er zelfs een nog sterkere groei.

Alibaba zet Ikea-achtige keten op

26/09/2017

De Chinese online retailgroep Alibaba heeft in Hangzhou zijn eerste fysieke Ikea-achtige Home Times-woonwarenhuis geopend. Voor het einde van het jaar komen er vier bij, volgend jaar staan er nog vijftien op de planning.

Designlabel Serax heeft nieuwe grootaandeelhouder

07/09/2017

Investeringsmaatschappij Buysse & Partners heeft designplatform Serax gekocht. Dat platform verkoopt onder meer ontwerpen van BV’s als Pascale Naessens (foto) en Sergio Herman. De nieuwe eigenaar wil het assortiment verbreden en ziet ook kansen in het buitenland.

Van Marcke opent nieuwe vestiging in Roeselare

05/09/2017

Van Marcke, marktleider in distributie van sanitair, verwarming en duurzame oplossingen voor warmte en water, heeft in Roeselare een nieuwe vestiging geopend. Dat was hoognodig, want de vorige winkel in de stad was al meer dan vijftig jaar oud.

Back to top