Nieuwe vestiging voor Ixina

Nieuwe vestiging voor Ixina

Keukenspecialist Ixina heeft in Sint-Truiden een nieuwe vestiging geopend. Het is ondertussen al de 54e winkel van de keten in België. Daar kunnen klanten hun keuken al op voorhand in 3D ontdekken.

3D-concept

De winkel in Sint-Truiden wordt uitgebaat door franchisenemers Ivar Sleuwaegen, die al een winkel heeft in Leuven, en Sanju Baetens, die drie jaar geleden het filiaal in Bekkevoort overnam. "We geloven allebei sterk in het unieke Ixina-winkelconcept, dat bijzonder goed aanslaat bij de consument", zeggen de uitbaters.

 

De winkel in Sint-Truiden zal ook gebruik maken van het 3D-concept, waarbij klanten door middel van een 3D-bril hun net ontworpen keuken al eens van nabij kunnen bekijken. Klanten kunnen er hun keuken samenstellen in het 'Atelier', waar ze een overzicht krijgen van de verschillende functionaliteiten, zoals de soorten spoelbakken en kranen, handvaten, verlichting, opbergsystemen en afvalemmers. Ze kunnen er ook technische informatie terugvinden over de elektroapparaten, dankzij een tv-scherm met touchscreen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Opnieuw recordcijfers voor JYSK

01/12/2017

Het Deense JYSK heeft in het boekjaar 2016-2017 opnieuw recordcijfers opgetekend, met een omzet van 3,36 miljard euro. Wereldwijd beschikt de woonketen inmiddels over meer dan 2.500 filialen.

Ikea opent in 2019 twee Belgische hotels

01/12/2017

De Zweedse meubelketen Ikea gaat in 2019 hotels openen in Antwerpen en Gent. De hotelketen Moxy, die in samenwerking met Marriott is opgezet, is ook al te vinden in New York, Parijs, Tokio, Chicago en Londen.

Ikea wil investeren in meer stadswinkels

29/11/2017

Vanaf 2019 wil Ikea ook in stadscentra aanwezig zijn met kleinere winkels, die vooral mensen zonder auto moeten aantrekken. De Zweedse meubelgigant hoopt daarmee in te spelen op de snel oprukkende verstedelijking en digitalisering.

CASA rolt webshop verder uit

24/11/2017

Interieurwinkelketen CASA gaat verder met het uitrollen van zijn nieuwe webshops met ‘click & collect'. Eerder dit jaar werd het concept ingevoerd in België, Frankrijk en Luxemburg; nu is het de beurt aan Zwitserland, Spanje en Portugal.

Conforama lanceert nieuwe Maison Dépôt in Rijsel

23/11/2017

In de buurt van Rijsel stelt het Franse Conforama de jongste telg in de familie voor: Maison Dépôt. Met een scherp geprijsde mix van meubilair, decoratie en elektrotoestellen hoopt de nieuwe koopjesexpert ook Belgische dagjesmensen aan te trekken.

Nieuwe CEO Leen Bakker komt van bij Beter Bed

23/11/2017

Debbie Klein, tot nog toe algemeen directeur van Beter Bed Benelux, wordt op 1 februari de nieuwe CEO van Leen Bakker. Ze volgt er Rob van Noordt op, die sinds 2015 bij de retailer aan de slag was en eerder deze maand zijn vertrek aankondigde.

Back to top