Nieuwe vestiging voor Ixina | RetailDetail

Nieuwe vestiging voor Ixina

Nieuwe vestiging voor Ixina

Keukenspecialist Ixina heeft in Sint-Truiden een nieuwe vestiging geopend. Het is ondertussen al de 54e winkel van de keten in België. Daar kunnen klanten hun keuken al op voorhand in 3D ontdekken.

3D-concept

De winkel in Sint-Truiden wordt uitgebaat door franchisenemers Ivar Sleuwaegen, die al een winkel heeft in Leuven, en Sanju Baetens, die drie jaar geleden het filiaal in Bekkevoort overnam. "We geloven allebei sterk in het unieke Ixina-winkelconcept, dat bijzonder goed aanslaat bij de consument", zeggen de uitbaters.

 

De winkel in Sint-Truiden zal ook gebruik maken van het 3D-concept, waarbij klanten door middel van een 3D-bril hun net ontworpen keuken al eens van nabij kunnen bekijken. Klanten kunnen er hun keuken samenstellen in het 'Atelier', waar ze een overzicht krijgen van de verschillende functionaliteiten, zoals de soorten spoelbakken en kranen, handvaten, verlichting, opbergsystemen en afvalemmers. Ze kunnen er ook technische informatie terugvinden over de elektroapparaten, dankzij een tv-scherm met touchscreen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Wissel aan de top bij Blokker Holding

22/02/2018

Abel Slippens is op 6 februari teruggetreden als voorzitter en lid van de raad van commissarissen van Blokker Holding. Hij is opgevolgd door Michiel Witteveen, die flink wat retailervaring meebrengt.

Ikea denkt ook aan veganistische klanten

19/02/2018

Het Zweedse Ikea gaat nu ook veganistische producten maken: de primeur is voor de Veggie Dog, een veganistische versie van de hotdog. Het is wel nog wachten tot de zomer voor de hotdog ook hier te koop zal zijn.

Ikea levert vanaf vandaag aan huis

08/02/2018

Vanaf vandaag levert Ikea ook in België online bestellingen thuis af. Ikea België volgt zo het voorbeeld van onder andere Duitsland. De webshop levert 120 nieuwe banen op, en dat aantal moet binnenkort nog fors groeien.

Auping misleidde consument rond diervriendelijke dons

07/02/2018

Volgens de Nederlandse Reclame Code Commissie heeft beddenfabrikant Auping een misleidend beeld gecreëerd rond de diervriendelijkheid van de gebruikte dons. Dierenrechtenorganisatie Animal Rights, die het probleem aankaartte, reageert tevreden.

Ikea schrapt West-Vlaamse vestigingen van de planning

06/02/2018

De Zweedse woonketen Ikea heeft besloten om alle plannen voor een nieuwe vestiging in West-Vlaanderen de vuilnisbak in te kieperen. Normaal kwam er een woonwinkel in Wevelgem en er werd ook gesproken over Kortrijk.

Oh'Green steekt taalgrens over en opent in Aarschot

02/02/2018

Een jaar na de fusie met de tuincentra van Hubo opent de Waalse tuinketen Oh'Green voor het eerst een vestiging ten Noorden van de taalgrens. De winkel in Aarschot vervangt de huidige Intratuin.

Back to top