Nieuwe vestiging voor Ixina | RetailDetail

Nieuwe vestiging voor Ixina

Nieuwe vestiging voor Ixina

Keukenspecialist Ixina heeft in Sint-Truiden een nieuwe vestiging geopend. Het is ondertussen al de 54e winkel van de keten in België. Daar kunnen klanten hun keuken al op voorhand in 3D ontdekken.

3D-concept

De winkel in Sint-Truiden wordt uitgebaat door franchisenemers Ivar Sleuwaegen, die al een winkel heeft in Leuven, en Sanju Baetens, die drie jaar geleden het filiaal in Bekkevoort overnam. "We geloven allebei sterk in het unieke Ixina-winkelconcept, dat bijzonder goed aanslaat bij de consument", zeggen de uitbaters.

 

De winkel in Sint-Truiden zal ook gebruik maken van het 3D-concept, waarbij klanten door middel van een 3D-bril hun net ontworpen keuken al eens van nabij kunnen bekijken. Klanten kunnen er hun keuken samenstellen in het 'Atelier', waar ze een overzicht krijgen van de verschillende functionaliteiten, zoals de soorten spoelbakken en kranen, handvaten, verlichting, opbergsystemen en afvalemmers. Ze kunnen er ook technische informatie terugvinden over de elektroapparaten, dankzij een tv-scherm met touchscreen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Flamant in handen van Besix

25/05/2018

Interieurspecialist Flamant, met vijf winkels in België en één in Parijs, wordt overgenomen door bouwgroep Besix. Voormalig Brantano-topman Kurt Moons wordt CEO en moet het bedrijf een doorstart bezorgen.

Sterke cijfers en nieuwe CEO voor Maisons du Monde

07/05/2018

Na een stevig eerste kwartaal zet meubel- en decoratieketen Maisons du Monde zijn groeiverhaal verder met een nieuwe CEO en de overname van de Amerikaanse sectorgenoot Modani.

Ikea schrapt 150 banen, ook in België en Nederland

04/05/2018

Bij Ikea verdwijnen binnenkort 150 jobs, waarvan ook een deel in België en Nederland. Met de reorganisatie wil de meubelgigant zich klaarstomen voor de groeiende concurrentie van grote e-commercespelers.

Vijfde meer winst voor Kwantum

03/05/2018

Kwantum, de grootste woondiscounter van de Lage Landen, heeft 2017 afgesloten met een flinke omzet- en winstgroei. De omzet ging 7% de hoogte in, de winst kreeg er zelfs 20% bij.

Beter Bed lijdt onder Duits gifschandaal

02/05/2018

De Beter Bed Holding zag zijn omzet in het eerste kwartaal van 2018 met 4% dalen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Naast Duitsland, waar een gifschandaal de cijfers blijft drukken, daalt de omzet ook in Zwitserland en Spanje.

Iris Dierckx wordt nieuwe country manager Auping België

23/04/2018

Iris Dierckx wordt de nieuwe country manager van Auping België. Haar aanstelling volgt op het vertrek van Willem Stox, die de beddenspecialist in februari inruilde voor lingeriegroep Van de Velde