Bol.com levert nu ook de dag zelf, ook op zondag

Bol.com

Ook Belgische klanten van bol.com kunnen sinds deze week hun pakjes nog dezelfde dag thuis bezorgd krijgen, zelfs op zondag. De Nederlandse webwinkel gaat daarvoor in zee met bpost.

 

“Vandaag Bezorgd” en “Zondagbezorging”

Beide diensten zijn deze week uitgerold en gelden voor het hele assortiment - exclusief externe verkoop, tweedehands artikelen en grote of zware items. Wie zijn pakket de dag zelf geleverd wil krijgen, moet bestellen voor 12 uur ’s middags; de levering gebeurt dan nog dezelfde avond tussen 18 en 22 uur. Leveringen op zondag gebeuren tussen 9 en 18 uur, bestellen kan tot zaterdagavond 23 uur.

 

Met de twee nieuwe bezorgopties erbij staat de teller intussen al op zes. "Als het aankomt op het bezorgen van pakjes, is het belangrijk dat onze klanten maximale keuze en daarmee de regie hebben en niet voor verrassingen komen te staan", zegt Huub Vermeulen, algemeen directeur bij bol.com. Voor Koen Van Gerven, CEO van Bpost, is de deal met bol.com dan weer een nieuwe stap om maximaal in te spelen op de wensen en verwachtingen van de Belgische klanten.