Vijf nieuwe winkels voor A12 Shopping

Vijf nieuwe winkels voor A12 Shopping
Shutterstock

In het winkelgebied A12 Shopping, langs de Boomsesteenweg in Schelle, openen de komende weken vijf nieuwe winkels. Ze vervoegen er onder andere Decathlon, dat al langer aanwezig is op het winkelgebied.

Uitbreiding met winkels en kantoren

Hema, ICI Paris XL, Leonidas, Proximus, H&M en Standaard Boekhandel openen allemaal nog dit jaar een nieuwe winkel op A12 Shopping Daarnaast verhuist Panos naar een nieuwe plek binnen het complex, schrijft GVA. 

 

Volgende week donderdag wordt een nieuwe uitbreiding officieel geopend, met daarin naast vijf nieuwe winkels ook een aantal gemeubelde kantoorruimtes, die door de retailers en hun medewerkers kunnen worden gebruikt als co-workingruimtes. Het winkelpark heeft een totale oppervlakte van ongeveer 30.000 m².

 

Ontwikkelaar Quest for Property voelde zich genoodzaakt het winkelgebied een andere bestemming te geven, nadat het als woonboulevard geen succes was. In 2003 stonden zo alle winkelpanden, behalve één, gewoon leeg. Decathlon was de eerste keten die de stap waagde, maar ook Nike opende er een fabriekswinkel. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Dit zijn de populairste webshops in België

18/01/2018

Nieuwe cijfers brengen de favoriete webwinkels in kaart van de Belgische internetgebruikers in 2017. Amazon domineert, maar naast de grote internationale spelers zijn ook de tweedehandssites opvallend populair.  

LensGroup neemt twee Duitse webwinkels over

18/01/2018

Het Belgische LensGroup, moederbedrijf van online lenzenverkoper LensOnline, heeft twee Duitse webwinkels overgenomen. Het betreedt zo voor de eerste keer de Duitse markt, het vijfde Europese land voor de groep.

Wint jouw bedrijf de bpost Omnichannel Award 2018?

18/01/2018

Welke retailer volgt in 2018 Juttu op als winnaar van de bpost Omnichannel Award? Kandidaten kunnen zich nu aanmelden. De award wordt uitgereikt tijdens het Omnichannel Congress op 1 maart.

"Vijfde van alle aankopen wordt gedaan via digitale spraakassistenten”

17/01/2018

Kopen via spraakassistenten zoals Siri of Amazon Alexa wordt heel groot, meent Capgemini. Al 35% van de consumenten zou aan zogeheten ‘conversational commerce’ doen: kopen of bestellen via zo’n digitale spraakassistent.

Britse supermarktketen Iceland geeft plastic de zak

17/01/2018

De Britse diepvriesketen Iceland schrapt als eerste supermarktketen alle plasticverpakkingen van zijn huismerken. Tegen 2023 moeten alle 1400 huismerkproducten verpakt worden in een duurzamer alternatief voor plastic, zoals karton en papier.

Wibra weet weer wat winst is

17/01/2018

Budgetketen Wibra heeft in 2016 opnieuw winst weten te maken, nadat het de voorbije jaren vooral verliezen had moeten slikken. De omzet blijft wel in dalende lijn en voorlopig lijkt het er niet op dat die trend gaat keren.

Back to top