Vijf nieuwe winkels voor A12 Shopping | RetailDetail

Vijf nieuwe winkels voor A12 Shopping

Vijf nieuwe winkels voor A12 Shopping
Shutterstock

In het winkelgebied A12 Shopping, langs de Boomsesteenweg in Schelle, openen de komende weken vijf nieuwe winkels. Ze vervoegen er onder andere Decathlon, dat al langer aanwezig is op het winkelgebied.

Uitbreiding met winkels en kantoren

Hema, ICI Paris XL, Leonidas, Proximus, H&M en Standaard Boekhandel openen allemaal nog dit jaar een nieuwe winkel op A12 Shopping Daarnaast verhuist Panos naar een nieuwe plek binnen het complex, schrijft GVA. 

 

Volgende week donderdag wordt een nieuwe uitbreiding officieel geopend, met daarin naast vijf nieuwe winkels ook een aantal gemeubelde kantoorruimtes, die door de retailers en hun medewerkers kunnen worden gebruikt als co-workingruimtes. Het winkelpark heeft een totale oppervlakte van ongeveer 30.000 m².

 

Ontwikkelaar Quest for Property voelde zich genoodzaakt het winkelgebied een andere bestemming te geven, nadat het als woonboulevard geen succes was. In 2003 stonden zo alle winkelpanden, behalve één, gewoon leeg. Decathlon was de eerste keten die de stap waagde, maar ook Nike opende er een fabriekswinkel. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Mayonaisemerk Hellmann’s opent eigen deli in Antwerpen

23/04/2018

Op de Antwerpse Grote Markt heeft Unilever voor haar sauzenmerk Hellmann’s een deli in New Yorkse stijl geopend. De broodjes- en burgerbar “Richard’s by Hellmann’s” is wel slechts een pop-up, die zes weken open blijft.

Jysk wil naar 100 winkels in België

23/04/2018

Het Deense Jysk opent dit jaar nog elf nieuwe woonwinkels in België, wat het totale aantal vestigingen op 17 zou brengen. Op termijn wil de woonketen, zowat de Deense tegenhanger van woongigant Ikea, een honderdtal winkels in ons land.

Colruyt Group zet nieuwe stap op de tweedehandsmarkt

20/04/2018

Colruyt wil met internetplatform NewStory de tweedehandsmarkt voor babyspullen verder veroveren. Het nieuwe platform bouwt verder op het twee jaar oude Dreambaby Tweedehands, een webshop met twee inzamel- en afhaalpunten voor tweedehands babyspullen. 

Thierry Moubax (bpost): "Wie de boot niet wil missen, moet snel schakelen."

20/04/2018

Nog een grote naam voor het RetailDetail Congress van 26 april: bpost-marketingtopman Thierry Moubax zal er zijn visie geven over hoe marketing en handel in het algemeen ingrijpend zullen veranderen door de 'boom' in e-commerce.

The Future Of Shopping is Managementboek van het Jaar

20/04/2018

Met grote trots mag RetailDetail aankondigen dat de titel Managementboek van het jaar 2018 gaat naar het boek The Future Of Shopping: Waar iedereen retailer is van Pauline Neerman en Jorg Snoeck.

Amazon telt al 100 miljoen Prime-abonnees

19/04/2018

E-commercegigant Amazon heeft de kaap van de honderd miljoen Prime-abonnees overschreden. En dat is maar een van de vele mijlpalen waarover CEO Jeff Bezos het heeft in zijn jaarlijkse brief aan de aandeelhouders.