Vijf nieuwe winkels voor A12 Shopping | RetailDetail

Vijf nieuwe winkels voor A12 Shopping

Vijf nieuwe winkels voor A12 Shopping
Shutterstock

In het winkelgebied A12 Shopping, langs de Boomsesteenweg in Schelle, openen de komende weken vijf nieuwe winkels. Ze vervoegen er onder andere Decathlon, dat al langer aanwezig is op het winkelgebied.

Uitbreiding met winkels en kantoren

Hema, ICI Paris XL, Leonidas, Proximus, H&M en Standaard Boekhandel openen allemaal nog dit jaar een nieuwe winkel op A12 Shopping Daarnaast verhuist Panos naar een nieuwe plek binnen het complex, schrijft GVA. 

 

Volgende week donderdag wordt een nieuwe uitbreiding officieel geopend, met daarin naast vijf nieuwe winkels ook een aantal gemeubelde kantoorruimtes, die door de retailers en hun medewerkers kunnen worden gebruikt als co-workingruimtes. Het winkelpark heeft een totale oppervlakte van ongeveer 30.000 m².

 

Ontwikkelaar Quest for Property voelde zich genoodzaakt het winkelgebied een andere bestemming te geven, nadat het als woonboulevard geen succes was. In 2003 stonden zo alle winkelpanden, behalve één, gewoon leeg. Decathlon was de eerste keten die de stap waagde, maar ook Nike opende er een fabriekswinkel. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Pabo start door als ‘be you’

21/06/2018

Het failliete erotiekconcern Beate Uhse, het moederbedrijf achter Pabo, neemt een doorstart onder een nieuwe merknaam. De focus ligt op online handel.

Fox & Cie opent 17e speelgoedwinkel in Doornik

21/06/2018

De Waalse speelgoedketen Fox & Cie heeft haar zeventiende vestiging geopend in het Doornikse winkelcentrum Les Bastions. "Welke crisis in de speelgoedmarkt?", vraagt de keten zich af.

Tom&Co heeft 100 Franse locaties op het oog

21/06/2018

De Belgische dierenspeciaalzaak Tom&Co zet zijn opmars verder op de Franse markt. Zopas opende de 25ste winkel in Nantes, volgens een nieuw concept. Dit jaar zullen er nog zeven vestigingen volgen bij onze zuiderburen.

Frankrijk plant taks op e-commerce

21/06/2018

Online bestellingen zouden duurder kunnen worden voor Franse consumenten: een nieuw wetsvoorstel voorziet een taks van 1 tot 2% op de verkoopprijs, in functie van de afstand die een product heeft afgelegd.

Speelgoedketen La Grande Récré geeft België op

20/06/2018

De Franse retailer La Grande Récré ondervindt zware financiële problemen en wil zich concentreren op de thuismarkt. De Belgische tak legt volgende maandag de boeken neer: 16 winkels sluiten, 95 jobs gaan verloren.

Naar efficiënte en gelukkige retailmedewerkers

19/06/2018

In België worden de kosten van arbeidsongeschiktheid door burn-out geschat op 7,96 miljard euro. Retailers ontsnappen er niet aan. Ondernemers Fabian Jeanmart en Hendrik Deroo van Clarity Upgrades zien heil in nieuwe managementmodellen.