Vijf nieuwe winkels voor A12 Shopping

Vijf nieuwe winkels voor A12 Shopping
Shutterstock

In het winkelgebied A12 Shopping, langs de Boomsesteenweg in Schelle, openen de komende weken vijf nieuwe winkels. Ze vervoegen er onder andere Decathlon, dat al langer aanwezig is op het winkelgebied.

Uitbreiding met winkels en kantoren

Hema, ICI Paris XL, Leonidas, Proximus, H&M en Standaard Boekhandel openen allemaal nog dit jaar een nieuwe winkel op A12 Shopping Daarnaast verhuist Panos naar een nieuwe plek binnen het complex, schrijft GVA. 

 

Volgende week donderdag wordt een nieuwe uitbreiding officieel geopend, met daarin naast vijf nieuwe winkels ook een aantal gemeubelde kantoorruimtes, die door de retailers en hun medewerkers kunnen worden gebruikt als co-workingruimtes. Het winkelpark heeft een totale oppervlakte van ongeveer 30.000 m².

 

Ontwikkelaar Quest for Property voelde zich genoodzaakt het winkelgebied een andere bestemming te geven, nadat het als woonboulevard geen succes was. In 2003 stonden zo alle winkelpanden, behalve één, gewoon leeg. Decathlon was de eerste keten die de stap waagde, maar ook Nike opende er een fabriekswinkel.