Win een gratis deelname aan Vlerick Retail Platform!

Win een gratis deelname aan Vlerick Retail Platform!

De derde studienamiddag van het Vlerick Retail Platform 2017, vindt plaats op 19 oktober. Het thema: omnichannel & retail, met getuigenissen van JBC en Mediamarkt. Lezers van RetailDetail maken kans op een gratis invitatie!

Theorie versus praktijk

Retailers moeten niet meer overtuigd worden van het belang van een omnichannel benadering. De theorie is inmiddels goed gekend. Maar de praktijk blijkt nog altijd lastiger dan die theorie. Dit jaar komen twee retailers aan het woord over hun omnichannel benadering: Lode Van Laere (Chief OmniChannel Officer, JBC) en Frederik De Vetter (Regional Director, Mediamarkt). Hoe grijpt omnichannel in op de manier van werken? Waar loop je zoal tegenaan? En hoe benut je de talrijke kansen? Leer het van toonaangevende cases.
 

De bijeenkomst vindt plaats vanaf 13u30 in Wemmel. Meer informatie vind je op de website van het Vlerick Retail Platform. RetailDetail mag vier lezers GRATIS naar de sessie van 19 oktober sturen. Stuur om kans te maken voor maandag 12u een mailtje naar redactie@retaildetail.be met uw naam, bedrijf, functie en contactgegevens.