Win een gratis deelname aan Vlerick Retail Platform!

De tweede studienamiddag van het Vlerick Retail Platform 2018 vindt plaats op 13 september. Retailers Di en Brantano getuigen over de vernieuwing en herpositionering van bestaande winkelconcepten. Lezers van RetailDetail maken kans op een gratis invitatie!

 

Onderscheidend vermogen

Op een bepaald ogenblik hebben winkelformules nood aan meer dan een remodeling: de vernieuwde inrichting symboliseert een herpositionering die de start moet betekenen van een nieuwe periode van groei. Drogisterijketen Di, ooit onderdeel van Delhaize, profileert zich op schoonheid in een zoektocht naar onderscheidend vermogen tegenover prijsvechter Kruidvat. Algemeen directeur Helen Willems komt uitleggen hoe de keten dat aanpakt. Het vernieuwde Brantano wil als onderdeel van modegroep FNG meer fashion en minder functioneel zijn. Wat heeft het één jaar na datum opgeleverd? Dat vertelt businessunitmanager Peter De Smedt.

 

De bijeenkomst begint om 13u30 in Wemmel. Meer informatie vind je op de website van het Vlerick Retail Platform. RetailDetail mag vier lezers GRATIS op de sessie van 13 september uitnodigen. Stuur om kans te maken voor donderdag 23 augustus om 12u een mailtje naar redactie@retaildetail.be met uw naam, bedrijf, functie en contactgegevens.