Workshop: Van hard naar slim werken

Foto: Shutterstock

Van hard naar slim werken, is dat niet wat iedereen wil? Maar hoe bereik je het? Leren tijd vrijmaken voor het grotere plaatje, dat is het doel van een nieuwe workshop bij retailhub.

 

Verloren in het dagelijkse

Zaakvoerders en managers die dagelijks samen met hun medewerkers en klanten op dezelfde werkvloer staan, willen vaak van alles veranderen, maar lopen uiteindelijk steeds weer vast in hun dagdagelijkse werk. Herkenbaar? 


“Als bedrijfsleider is het je taak om je bedrijf klaar te stomen voor de toekomst. Teveel bedrijfsleiders vinden daar echter niet de tijd voor omdat ze nog teveel bezig zijn met het dagdagelijkse”, ziet inderdaad ook Chantal Smedts van Qlick


Haar workshop ‘Van hard naar slim werken’ geeft daarom inzicht in ieders persoonlijke valkuilen: “Je leert hoe je een duidelijk plan kan maken en hoe je dit zuiver communiceert aan je team. Je krijgt handige tools die je onmiddellijk kan omzetten in de praktijk.”


Deze hands-on workshop duurt een halve dag en is bestemd voor kleine groepen tot maximum tien personen. Klik hier om te boeken of voor meer informatie.