Albert Heijn opent "binnen de twee maanden" in Oudenaarde | RetailDetail

Albert Heijn opent "binnen de twee maanden" in Oudenaarde

Albert Heijn opent "binnen de twee maanden" in Oudenaarde

De geruchten deden al langer de ronde en nu de eerste paginagrote jobadvertenties in het Oudenaardse zijn verschenen, is er geen twijfel meer mogelijk: Albert Heijn komt naar Oudenaarde en neemt "binnen de twee maanden" zijn intrek in het Frunpark in deelgemeente Bevere.

1.000 m² in Frunpark

Albert Heijn zal zijn intrek nemen in de panden waar tot voor kort Prémaman, Eggo en Zeb Jeans een vestiging hadden. Die verhuisden dit voorjaar naar het gloednieuwe retailpark langs de N60, en toen al doken de eerste geruchten op dat de Nederlandse supermarkt hun plaats zou innemen. De opening zou voor "ten laatste over twee maanden" zijn,"maar misschien kan het ook eerder. Alles hangt af van de snelheid waarmee ons pand kan omgebouwd en ingericht worden", zegt pr-verantwoordelijke Ann Maes in de regionale editie van Het Laatste Nieuws.

 

Albert Heijn heeft inmiddels bevestigd dat de winkel 1.000 m² groot wordt en het volledige assortiment zal voeren, inclusief een uitgebreide versafdeling - weliswaar geen eigen slagerij - en een afbakinstallatie voor dagvers brood. Zoals gebruikelijk wordt dat assortiment een combinatie van Belgische producten en "typisch Nederlandse, zoals snoepdrop en pindasaus".

 

Gezocht: 50 medewerkers

Voor de nieuwe vestiging in Oudenaarde is Albert Heijn naarstig op zoek naar een vijftigtal medewerkers. "Winkelbedienden, jobstudenten, teamleiders en een afdelingsverantwoordelijke. Dat zullen geen Hollanders zijn, maar mensen die we gaan zoeken in Oudenaarde", aldus Maes. "Bij de opstart van de winkel zullen hier wel Nederlanders aan de slag zijn om het nieuwe team te begeleiden. Na enkele weken laten zij de zaak los."

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Online supermarkt Picnic naar Duitsland?

16/03/2018

Het lijkt erop dat de Nederlandse websupermarkt Picnic nu ook in het Duitse Noordrijn-Westfalen de markt verkent. Het bedrijf, dat mogelijk kansen ziet in de voorlopig weinig bevochten Duitse regio, wil nog niet reageren op de geruchten.

Filet Pur: Een zwart gat van ongeziene proporties

16/03/2018

Ondanks hun streven naar almaar goedkoper vlees zijn onze supermarkten door de band schandalig duur, leerden we afgelopen week. Zit daar enige logica achter? Lees het onthullende weekoverzicht van RetailDetail Food!

Deze innovaties verschijnen bij Delhaize in de schappen

16/03/2018

Gemak, gezondheid en smaak: dat zijn de drie assen voor productontwikkeling bij Delhaize. De retailer presenteerde deze week een vijftigtal primeurs aan zijn winkelmanagers en zelfstandige uitbaters.

Wim Ballieu (Balls & Glory) voorspelt einde vleesconsumptie

16/03/2018

Wim Ballieu, de oprichter van gehaktballenketen Balls & Glory, verwacht dat we binnen 20 jaar geen vlees meer zullen eten. Hij zegt dat in de nasleep van de voorbije schandalen rond de vleesproductie.

Délifrance vervoegt het portfolio van FFC

15/03/2018

De voorbereidingen voor de overname van Délifrance Benelux door het Nederlandse Franchise Friendly Concepts zijn in volle gang. Vanaf 1 april neemt de franchiseorganisatie de masterfranchise van de Franse broodjesketen in de Benelux in beheer.

IKEA ontwikkelt nu ook een echte 'bug burger'

15/03/2018

SPACE10, het innovatielab van meubelgigant Ikea, komt voor de dag met een gezond alternatief voor de de klassieke hamburger. Het vlees wordt vervangen door rode biet en meelworm. Ook een 'dogless hotdog' zit in de pijplijn.

Back to top