Albert Heijn opent "binnen de twee maanden" in Oudenaarde

Albert Heijn opent "binnen de twee maanden" in Oudenaarde

De geruchten deden al langer de ronde en nu de eerste paginagrote jobadvertenties in het Oudenaardse zijn verschenen, is er geen twijfel meer mogelijk: Albert Heijn komt naar Oudenaarde en neemt "binnen de twee maanden" zijn intrek in het Frunpark in deelgemeente Bevere.

1.000 m² in Frunpark

Albert Heijn zal zijn intrek nemen in de panden waar tot voor kort Prémaman, Eggo en Zeb Jeans een vestiging hadden. Die verhuisden dit voorjaar naar het gloednieuwe retailpark langs de N60, en toen al doken de eerste geruchten op dat de Nederlandse supermarkt hun plaats zou innemen. De opening zou voor "ten laatste over twee maanden" zijn,"maar misschien kan het ook eerder. Alles hangt af van de snelheid waarmee ons pand kan omgebouwd en ingericht worden", zegt pr-verantwoordelijke Ann Maes in de regionale editie van Het Laatste Nieuws.

 

Albert Heijn heeft inmiddels bevestigd dat de winkel 1.000 m² groot wordt en het volledige assortiment zal voeren, inclusief een uitgebreide versafdeling - weliswaar geen eigen slagerij - en een afbakinstallatie voor dagvers brood. Zoals gebruikelijk wordt dat assortiment een combinatie van Belgische producten en "typisch Nederlandse, zoals snoepdrop en pindasaus".

 

Gezocht: 50 medewerkers

Voor de nieuwe vestiging in Oudenaarde is Albert Heijn naarstig op zoek naar een vijftigtal medewerkers. "Winkelbedienden, jobstudenten, teamleiders en een afdelingsverantwoordelijke. Dat zullen geen Hollanders zijn, maar mensen die we gaan zoeken in Oudenaarde", aldus Maes. "Bij de opstart van de winkel zullen hier wel Nederlanders aan de slag zijn om het nieuwe team te begeleiden. Na enkele weken laten zij de zaak los."

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Carrefour schrapt duizenden jobs ten voordele van e-commerce

23/01/2018

De Franse hypermarktgroep Carrefour gaat enkele duizenden werknemers op straat zetten, kondigde CEO Alexandre Bompard vandaag aan. Dankzij een nieuw transformatieplan, met nadruk op e-commerce, wil Carrefour "wereldleider in voedseltransitie" worden.

Unilever schrapt banen bij Belgisch retailsalesteam

22/01/2018

Unilever Belgium reorganiseert haar team van winkelvertegenwoordigers. Er gaan daarbij elf banen verloren, bevestigt het bedrijf aan de RetailDetail-redactie.

Zo hard groeit Amazon in food

22/01/2018

E-commerce vertegenwoordigt nog steeds een beperkt aandeel in de foodverkopen, maar de Amerikaanse én Europese groeicijfers van Amazon voor het jaar 2017 ogen bepaald indrukwekkend. Is het kantelpunt nabij?

Amazon opent eerste winkel zonder kassa’s voor grote publiek

22/01/2018

Amazon opent vandaag in Seattle, nabij zijn hoofdkantoor, de eerste winkel zonder kassa’s voor het grote publiek. Het was al langer bezig met een test bij het eigen personeel, maar nu krijgt dus iedereen toegang.

Neemt Unilever tonicmerk Fever-Tree over?

19/01/2018

Het tonicmerk Fever-Tree heeft een nieuwe bestuurder aangesteld: Kevin Havelock, hoofd van de afdeling frisdranken van Unilever. De benoeming leidt tot speculaties dat Unilever moederbedrijf Fevertree Drinks wil overnemen en stuwt het aandeel de hoogte in.

Filet Pur: Een haar in de plastieksoep

19/01/2018

Zijn retailers ruziemakers en bedriegers? Moeten energiedrankjes verboden worden? Staat Carrefour voor een sanering en wordt Delhaize zo Hollands als kaas? Alweer een bewogen week, zoals blijkt uit het plasticvrije overzicht van RetailDetail Food.

Back to top