Albert Heijn opent "binnen de twee maanden" in Oudenaarde

Albert Heijn opent "binnen de twee maanden" in Oudenaarde

De geruchten deden al langer de ronde en nu de eerste paginagrote jobadvertenties in het Oudenaardse zijn verschenen, is er geen twijfel meer mogelijk: Albert Heijn komt naar Oudenaarde en neemt "binnen de twee maanden" zijn intrek in het Frunpark in deelgemeente Bevere.

1.000 m² in Frunpark

Albert Heijn zal zijn intrek nemen in de panden waar tot voor kort Prémaman, Eggo en Zeb Jeans een vestiging hadden. Die verhuisden dit voorjaar naar het gloednieuwe retailpark langs de N60, en toen al doken de eerste geruchten op dat de Nederlandse supermarkt hun plaats zou innemen. De opening zou voor "ten laatste over twee maanden" zijn,"maar misschien kan het ook eerder. Alles hangt af van de snelheid waarmee ons pand kan omgebouwd en ingericht worden", zegt pr-verantwoordelijke Ann Maes in de regionale editie van Het Laatste Nieuws.

 

Albert Heijn heeft inmiddels bevestigd dat de winkel 1.000 m² groot wordt en het volledige assortiment zal voeren, inclusief een uitgebreide versafdeling - weliswaar geen eigen slagerij - en een afbakinstallatie voor dagvers brood. Zoals gebruikelijk wordt dat assortiment een combinatie van Belgische producten en "typisch Nederlandse, zoals snoepdrop en pindasaus".

 

Gezocht: 50 medewerkers

Voor de nieuwe vestiging in Oudenaarde is Albert Heijn naarstig op zoek naar een vijftigtal medewerkers. "Winkelbedienden, jobstudenten, teamleiders en een afdelingsverantwoordelijke. Dat zullen geen Hollanders zijn, maar mensen die we gaan zoeken in Oudenaarde", aldus Maes. "Bij de opstart van de winkel zullen hier wel Nederlanders aan de slag zijn om het nieuwe team te begeleiden. Na enkele weken laten zij de zaak los."

Tags: