Albert Heijn opent 'verse' winkel in Rijkevorsel

Foto: ingehogenbijl / Shutterstock.com

Albert Heijn opent vandaag in Rijkevorsel de deuren van zijn 44e Belgische winkel. De Nederlandse supermarktketen zet er in op een assortiment met extra veel vers.

 

"We worden er verwacht"

De supermarkt, die er te vinden is aan de Merksplassesteenweg, wil ook inzetten op verse bloemen, verse maaltijden en salades en "lekkers voor bij het ontbijt, de lunch of de borrel" in de markthal. Franchisefamilie Van Ende wil van de nieuweling "de buurtwinkel [maken] voor iedereen die houdt van vers, gemak en voordeel", aldus Marco Van Ende. In 2011 opende de familie Van Ende ook al de eerste Albert Heijn in Brasschaat.

 

De ligging is dus strategisch, want de Kempen zijn belangrijk voor AH België, zegt nieuwe algemeen directeur Luc De Baets: "We zijn er goed gekend én we worden er verwacht."

 

Albert Heijn bevestigt nogmaals zijn ambitie om in België 30 tot 50 nieuwe winkels te openen in de komende jaren. De supermarktketen wil zijn Belgische aanwezigheid met andere woorden verdubbelen. Nog dit jaar openen verschillende nieuwe vestigingen, allemaal met "extra veel vers assortiment" als positionering.