16 maart landt Albert Heijn in Brasschaat!

16 maart landt Albert Heijn in Brasschaat!

Woensdag 16 maart zal de geschiedenisboeken ingaan als de landing van Brasschaat. Jawel, de landing van Albert Heijn in Brasschaat! Supermarkt Van Ende sloot afgelopen weekend de deuren, om al op 16 maart het daglicht terug te zien.

 

De persvoorstelling gebeurt op 15 maart, woensdag 16 maart is de winkel vanaf 17u open voor het grote publiek. De Belgen zullen de Nederlandse supermarktketen onmiddellijk met eigen ogen kunnen ontdekken. Op de vele rondzoemende vragen zal tevens een langverwacht antwoord komen. Welke prijzen zal Albert Heijn in België hanteren? Zal de consument er kennismaken met pindakaas en Grolsch-bier, of zullen de rekken gevuld worden met oude bekenden als Stella Artois en Ardeens gebraad?

 

Foto rechts: Supermarkt Van Ende vandaag. Over 14 dagen helemaal af.


RetailDetail brengt u vanavond alvast een inkijk in hoe de spanning naar ongekende hoogten stijgt bij de Belgische concurrenten.

Woensdag 16 maart zal de geschiedenisboeken ingaan als de landing van Brasschaat. Jawel, de landing van Albert Heijn in Brasschaat! Supermarkt Van Ende sloot afgelopen weekend de deuren, om al op 16 maart het daglicht terug te zien.

 

De persvoorstelling gebeurt op 15 maart, woensdag 16 maart is de winkel vanaf 17u open voor het grote publiek. De Belgen zullen de Nederlandse supermarktketen onmiddellijk met eigen ogen kunnen ontdekken. Op de vele rondzoemende vragen zal tevens een langverwacht antwoord komen. Welke prijzen zal Albert Heijn in België hanteren? Zal de consument er kennismaken met pindakaas en Grolsch-bier, of zullen de rekken gevuld worden met oude bekenden als Stella Artois en Ardeens gebraad?

 

Foto rechts: Supermarkt Van Ende vandaag. Over 14 dagen helemaal af.


RetailDetail brengt u vanavond alvast een inkijk in hoe de spanning naar ongekende hoogten stijgt bij de Belgische concurrenten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Filet Pur: Welke snoodaard heeft het gedaan?

28/04/2017

Dat je ook anoniem een winkel kunt overnemen, bleek deze week. Vindt u dat ook zo vreemd? Lang zal het niet duren, hoor. Voor de opheldering van al uw mysteries is er immers één adres: het vrijdagse nieuwsoverzicht van RetailDetail Food.

Dr. Oetker verkoopt iets meer pizza’s in 2016

28/04/2017

Voedingsbedrijf Dr. Oetker heeft in 2016 een lichte omzetstijging gekend van 1,6% Vooral in de eigen thuismarkt Duitsland kende het bedrijf een mooie groei, en die markt is goed voor bijna de helft van de omzet.

Dalende omzetten bij driekwart Franse Hypermarkten Carrefour

28/04/2017

Het is al een tijdje duidelijk dat de Hypermarkten van Carrefour niet de beste resultaten kunnen voorleggen, maar wanneer de cijfers in detail bekeken worden, blijkt pas echt de ravage: 73% van de filialen zag zijn omzet dalen.

Carrefour Easy gaat voor snel en vers

28/04/2017

Vorig jaar lanceerde Carrefour in ons land een vierde winkelformule naast Market, Express Hyper. Easy situeert zich qua formaat en aanbod tussen een Market en een Express. Werner Verhoeven mocht in Battel (bij Mechelen) als testwinkel fungeren.

Zo zien studenten de toekomst van de supermarkt

27/04/2017

Digitale diensten maken een bezoek aan de supermarkt efficiënter, gebruiksvriendelijker en inspirerender, als je het aan jongeren vraagt. Supermarkten laten ook veel kansen liggen op sociale media, vinden ze.

Colruyt Group investeert in nieuwe appelsoorten

27/04/2017

Omdat er nood is aan duurzame en smaakvolle appels van eigen bodem, neemt Colruyt Group in samenwerking met lokale appeltelers het voortouw om twee nieuwe varianten op de markt te brengen. 

Back to top