16 maart landt Albert Heijn in Brasschaat!

16 maart landt Albert Heijn in Brasschaat!

Woensdag 16 maart zal de geschiedenisboeken ingaan als de landing van Brasschaat. Jawel, de landing van Albert Heijn in Brasschaat! Supermarkt Van Ende sloot afgelopen weekend de deuren, om al op 16 maart het daglicht terug te zien.

 

De persvoorstelling gebeurt op 15 maart, woensdag 16 maart is de winkel vanaf 17u open voor het grote publiek. De Belgen zullen de Nederlandse supermarktketen onmiddellijk met eigen ogen kunnen ontdekken. Op de vele rondzoemende vragen zal tevens een langverwacht antwoord komen. Welke prijzen zal Albert Heijn in België hanteren? Zal de consument er kennismaken met pindakaas en Grolsch-bier, of zullen de rekken gevuld worden met oude bekenden als Stella Artois en Ardeens gebraad?

 

Foto rechts: Supermarkt Van Ende vandaag. Over 14 dagen helemaal af.


RetailDetail brengt u vanavond alvast een inkijk in hoe de spanning naar ongekende hoogten stijgt bij de Belgische concurrenten.

Woensdag 16 maart zal de geschiedenisboeken ingaan als de landing van Brasschaat. Jawel, de landing van Albert Heijn in Brasschaat! Supermarkt Van Ende sloot afgelopen weekend de deuren, om al op 16 maart het daglicht terug te zien.

 

De persvoorstelling gebeurt op 15 maart, woensdag 16 maart is de winkel vanaf 17u open voor het grote publiek. De Belgen zullen de Nederlandse supermarktketen onmiddellijk met eigen ogen kunnen ontdekken. Op de vele rondzoemende vragen zal tevens een langverwacht antwoord komen. Welke prijzen zal Albert Heijn in België hanteren? Zal de consument er kennismaken met pindakaas en Grolsch-bier, of zullen de rekken gevuld worden met oude bekenden als Stella Artois en Ardeens gebraad?

 

Foto rechts: Supermarkt Van Ende vandaag. Over 14 dagen helemaal af.


RetailDetail brengt u vanavond alvast een inkijk in hoe de spanning naar ongekende hoogten stijgt bij de Belgische concurrenten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Filet Pur: Gratis is het nieuwe duur

22/09/2017

Wat een week! De ene na de andere retailer wordt onder curatele geplaatst, en een omgekeerde driehoek zet de foodsector op zijn kop. Klinkt mysterieus? Lees dan gauw het FMCG-overzicht van RetailDetail Food.

Spar Good Food verbindt retail met horeca

22/09/2017

Beleving is essentieel voor het succes van de buurtwinkel. Spar Lambrechts bedacht daarom het onderscheidende concept Spar Good Food, dat een bruggetje legt richting buitenhuisconsumptie.

RetailDetail Food #22 staat online

22/09/2017

In het nieuwe nummer van RetailDetail Food maken we een stand van zaken op met enkele franchiseformules. Waar zijn ze momenteel mee bezig, bij Spar Colruyt Group, Lambrechts, Delhaize, Carrefour en Alvo?  

Passendale. Proef de traditie van bij ons.

22/09/2017

(publireportage) Passendale, een Belgische kaas, traditioneel bereid volgens een origineel recept. Elke Passendale bol wordt met de nodige zorg en vakkundigheid vervaardigd onder het wakend oog van onze kaasmeesters. 

Breaking: François-Melchior de Polignac weg bij Carrefour Belgium

22/09/2017

De redactie verneemt dat de CEO van Carrefour Belgium het bedrijf verlaat. Guillaume de Colonges, zopas benoemd tot directeur exécutif Europe du Nord et de l’Est, zal rechtstreeks de directie van Carrefour Belgium op zich nemen. 

Louis Delhaize lanceert huismerk ‘Louis’

22/09/2017

In het groeiende segment van buurtwinkels en petrolshops zet Delfood meer dan ooit in op differentiatie. Het nieuwe huismerk Louis wil een merk op mensenmaat zijn, met een uitgesproken Belgisch karakter. 

Back to top