16 maart landt Albert Heijn in Brasschaat!

16 maart landt Albert Heijn in Brasschaat!

Woensdag 16 maart zal de geschiedenisboeken ingaan als de landing van Brasschaat. Jawel, de landing van Albert Heijn in Brasschaat! Supermarkt Van Ende sloot afgelopen weekend de deuren, om al op 16 maart het daglicht terug te zien.

 

De persvoorstelling gebeurt op 15 maart, woensdag 16 maart is de winkel vanaf 17u open voor het grote publiek. De Belgen zullen de Nederlandse supermarktketen onmiddellijk met eigen ogen kunnen ontdekken. Op de vele rondzoemende vragen zal tevens een langverwacht antwoord komen. Welke prijzen zal Albert Heijn in België hanteren? Zal de consument er kennismaken met pindakaas en Grolsch-bier, of zullen de rekken gevuld worden met oude bekenden als Stella Artois en Ardeens gebraad?

 

Foto rechts: Supermarkt Van Ende vandaag. Over 14 dagen helemaal af.


RetailDetail brengt u vanavond alvast een inkijk in hoe de spanning naar ongekende hoogten stijgt bij de Belgische concurrenten.

Woensdag 16 maart zal de geschiedenisboeken ingaan als de landing van Brasschaat. Jawel, de landing van Albert Heijn in Brasschaat! Supermarkt Van Ende sloot afgelopen weekend de deuren, om al op 16 maart het daglicht terug te zien.

 

De persvoorstelling gebeurt op 15 maart, woensdag 16 maart is de winkel vanaf 17u open voor het grote publiek. De Belgen zullen de Nederlandse supermarktketen onmiddellijk met eigen ogen kunnen ontdekken. Op de vele rondzoemende vragen zal tevens een langverwacht antwoord komen. Welke prijzen zal Albert Heijn in België hanteren? Zal de consument er kennismaken met pindakaas en Grolsch-bier, of zullen de rekken gevuld worden met oude bekenden als Stella Artois en Ardeens gebraad?

 

Foto rechts: Supermarkt Van Ende vandaag. Over 14 dagen helemaal af.


RetailDetail brengt u vanavond alvast een inkijk in hoe de spanning naar ongekende hoogten stijgt bij de Belgische concurrenten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Neemt Unilever tonicmerk Fever-Tree over?

19/01/2018

Het tonicmerk Fever-Tree heeft een nieuwe bestuurder aangesteld: Kevin Havelock, hoofd van de afdeling frisdranken van Unilever. De benoeming leidt tot speculaties dat Unilever moederbedrijf Fevertree Drinks wil overnemen en stuwt het aandeel de hoogte in.

Filet Pur: Een haar in de plastieksoep

19/01/2018

Zijn retailers ruziemakers en bedriegers? Moeten energiedrankjes verboden worden? Staat Carrefour voor een sanering en wordt Delhaize zo Hollands als kaas? Alweer een bewogen week, zoals blijkt uit het plasticvrije overzicht van RetailDetail Food.

Colruyt en PepsiCo begraven de strijdbijl: weer Pepsi in de rekken

19/01/2018

Het vertrouwde assortiment van Pepsi en Lay’s komt weer in de rekken bij Colruyt. In november startte de keten een boycot tegen 29 producten van PepsiCo, omdat de merkproducent geen lagere prijzen wilde geven, maar de supermarktketen stopt daar nu mee.

Recordomzet voor BelOrta

19/01/2018

Groente- en fruitbedrijf BelOrta heeft in 2017 een recordomzet gehaald van 439 miljoen euro, een stijging van 7% ten opzichte van een jaar eerder. Het volume steeg met 2,5% en nadert de 500 miljoen kilogram.

Aldi Nord en Aldi Süd werken samen voor dierenwelzijn

18/01/2018

Aldi Nord en Aldi Süd slaan de handen in elkaar voor een unieke samenwerking: de discountbroers lanceren samen een eigen keurmerk voor dierenwelzijn. Het label Fair & Gut start enkel in Duitsland en voor gevogelteproducten, maar wordt later uitgebreid.

Hoe weinig suiker is te weinig? Rewe test de limieten met chocoladepudding

18/01/2018

Hoe weinig suiker kan een mens verdragen? Dat test de Duitse supermarktketen Rewe met een klantenbevraging. Het wil het suikergehalte in huismerkproducten verlagen, maar de consument beslist zelf hoeveel.

Back to top