Boni Selection Bio vervangt Bio-Time | RetailDetail

Boni Selection Bio vervangt Bio-Time

Boni Selection Bio vervangt Bio-Time

Het biologische huismerk Bio-Time wordt bij Colruyt vervangen door Boni Selection Bio. Alle 250 producten worden de komende periode omgevormd en zullen geleidelijk in de winkelrekken komen te liggen.

Gecertificeerd bio

De nieuwe verpakkingen tonen een frisgroene kleur, met het logo van Boni Selection en in duidelijke letters het woord bio. "Boni Selection Bio staat voor een basisassortiment van 250 gegarandeerd biologische producten die 100% gecertificeerd zijn door het Europese biolabel", schrijft Colruyt.


De vervanging van het merk maakt deel uit van de vereenvoudiging van het merkenassortiment bij Colruyt. Sinds 2013 is Boni Selection het overkoepelende merk voor een vijftigtal oude huismerken van de supermarktketen. Daarnaast heeft Colruyt ook nog het budgetlabel Everyday. Samen met de nationale merken vormen zij nu drie duidelijke lagen binnen het assortiment van Colruyt.


De producten van Boni Selection Bio zijn te verkrijgen bij Colruyt, Okay, Bio-Planet en de aangesloten winkels van Spar.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Toch geen royale vertrekpremie voor ex-topman Carrefour

18/06/2018

Georges Plassat, de voormalige CEO van Carrefour, ziet af van de royale vertrekregeling die voor hem was voorzien. Hij doet dat onder druk van de publieke opinie.

Online supermarkt Wink.be stopt ermee

18/06/2018

De groep Louis Delhaize trekt de stekker uit zijn webshop Wink.be. De specialist voor online boodschappen kreeg sinds de start in 2013 nooit uitzicht op rentabiliteit.

Protocolakkoord voor transformatieplan bereikt bij Carrefour

15/06/2018

De directie van Carrefour België heeft een protocolakkoord bereikt met de vakbonden voor het transformatieplan van de supermarktketen. Zo’n 250 jobs blijven alsnog gespaard.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Filet Pur: Met een buik vol angsten

15/06/2018

Waarin we onthullen wie de échte baas is van Carrefour Belgium, waarom gezond eten niet zo gezond is, hoe alcohol ons opbeurt en wat Jumbo nu eigenlijk van plan is. Niet geheel doorbakken hoor, dit weekoverzicht van RetailDetail Food!

Alter’Native Food: A place apart at the upcoming SIAL Paris !

14/06/2018

(Advertorial) From 21st to 25th of October, Paris will be the world's food capital. 7,200 French and international exhibitors will be presenting their innovations among 21 exhibitions sectors.