Boni Selection Bio vervangt Bio-Time | RetailDetail

Boni Selection Bio vervangt Bio-Time

Boni Selection Bio vervangt Bio-Time

Het biologische huismerk Bio-Time wordt bij Colruyt vervangen door Boni Selection Bio. Alle 250 producten worden de komende periode omgevormd en zullen geleidelijk in de winkelrekken komen te liggen.

Gecertificeerd bio

De nieuwe verpakkingen tonen een frisgroene kleur, met het logo van Boni Selection en in duidelijke letters het woord bio. "Boni Selection Bio staat voor een basisassortiment van 250 gegarandeerd biologische producten die 100% gecertificeerd zijn door het Europese biolabel", schrijft Colruyt.


De vervanging van het merk maakt deel uit van de vereenvoudiging van het merkenassortiment bij Colruyt. Sinds 2013 is Boni Selection het overkoepelende merk voor een vijftigtal oude huismerken van de supermarktketen. Daarnaast heeft Colruyt ook nog het budgetlabel Everyday. Samen met de nationale merken vormen zij nu drie duidelijke lagen binnen het assortiment van Colruyt.


De producten van Boni Selection Bio zijn te verkrijgen bij Colruyt, Okay, Bio-Planet en de aangesloten winkels van Spar.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Spar test dit voorjaar contactloos en kassaloos betalen

22/02/2018

Retail Partners Colruyt Group – de zelfstandigentak van Colruyt Group – werkt voor Spar aan een app waarmee klanten hun eigen boodschappen kunnen scannen en afrekenen via hun smartphone.

Duvel Moortgat de Italiaanse toer op

22/02/2018

Duvel Moortgat heeft zijn minderheidsbelang in de Italiaanse brouwerij Birrificio del Ducato opgetrokken tot 70%. De Belgische brouwerij, ook bekend van Vedett, zit al sinds 2016 in het kapitaal van de brouwerij uit Soragna bij Parma.

Colruyt haalt producten Nestlé uit de rekken

21/02/2018

Colruyt heeft minstens 18 producten van Nestlé uit de winkelrekken gehaald. Beide partijen zijn immers niet tot een akkoord gekomen over de prijzen en dus worden de producten tijdelijk niet meer verkocht bij Colruyt.

Supermarkten rekenen af met Europees voorstel voor boerenwelzijn

20/02/2018

Het zint sommige supermarkten niet dat de Europese Commissie boeren hogere prijzen wil geven bij onderhandelingen. Distributeurs uit Nederland, Duitsland en Oostenrijk waarschuwen voor prijsstijgingen voor de consument.

Deze foodinnovaties gaan het maken

20/02/2018

Vernieuwing in voeding is de kern van de wedstrijd Gouden Tavola. Vallen dit jaar in de prijzen: Belberry Preserves, BelOrta, Kaasboerderij ‘t Groendal en J.L. Lambert. Hun producten komen morgen op het bord of in het glas van de consument.

Belgische noedelshops Umamido trekken naar buurlanden

20/02/2018

De Belgische keten van noedelrestaurants Umamido trekt volgend jaar naar het buitenland en opent ook nieuwe vestigingen in ons land. Umamido serveert ramen, een Japans geïnspireerde noedelsoep. 

Back to top