Carrefour opent nieuwe Express-winkels in Namen en Brussel

Carrefour opent nieuwe Express-winkels in Namen en Brussel

Carrefour heeft er twee nieuwe Express-verkooppunten bij. De winkels in het centrum van Namen en de Europese wijk in Brussel zijn de nummers 267 en 268 onder het enseigne van 'convenience stores'.

Primeur met sandwichbar

In de Express-winkels van Carrefour ligt de nadruk op het vervullen van de kortetermijnbehoeften van de consument, met kant-en-klare voeding voor elk moment van de dag en met producten voor dagelijks gebruik. De verkooppunten, waar de klant snel binnen en buiten loopt, liggen op plaatsen met veel passage. Ze hebben ook ruime openingstijden.

 

De winkel in Namen is gevestigd aan de rue Emile Cuvelier in het hartje van de stad. Hij is open van maandag tot vrijdag van 7u tot 19u, op zaterdag van 8u tot 19u en op zon- en feestdagen van 9u tot 19u.

 

De winkel herbergt een primeur voor de keten: het is het eerste verkooppunt met sandwichbar, waar het beleg in een aparte koeltoog ligt. Als de klant zich aandient, legt een medewerker van de winkel het beleg op het warme broodje.

 

De bijkomende Brusselse winkel is ondergebracht in het Belview-complex in de Van Maerlantstraat, in het hart van de Europese wijk. Hij is open van maandag tot vrijdag van 7 tot 20 uur en op zon- en feestdagen van 9 tot 19 uur. Op zaterdag is hij gesloten. Het verkooppunt beslaat 275 m².

Tags: