Colruyt Group gaat op zoek naar jonge beenhouwers | RetailDetail

Colruyt Group gaat op zoek naar jonge beenhouwers

Colruyt Group gaat op zoek naar jonge beenhouwers

Colruyt Group heeft voor de tweede keer Meatland georganiseerd, een tweejaarlijks evenement waarmee het jongeren wil warm maken voor het beroep van beenhouwer.

175 vacatures opvullen

Colruyt Group heeft 175 vacatures voor beenhouwer en wil daarom zelf jongeren laten kennis maken met het beroep. Vorige week kreeg het 200 Vlaamse studenten over de vloer en vandaag komen ook de studenten uit Wallonië op bezoek.

 

Tijdens het event krijgen ze een rondleiding bij Fine Food Meat, een vleesverwerkingsbedrijf binnen de Colruyt Group. Ook gingen ze langs bij de beenhouwerij in de Colruyt van Halle. Daarna mochten de studenten zelf een brochette samenstellen.

 

De Colruyt Group verwerkt al tientallen jaren zelf vlees. Bij Fine Food Meat werken momenteel 200 gediplomeerde beenhouwers. Daar worden naast vlees ook bereidingen, vleessalades, charcuterie en diepvriesvlees klaargemaakt voor de Belgische winkels van Colruyt en Okay.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Europese inkoopgroep Agecore zet Nestlé onder druk

16/02/2018

De Europese inkoopgroep Agecore heeft er mee gedreigd om 160 producten van Nestlé van zijn lijst te schrappen, tenzij ze betere voorwaarden krijgen. Onder andere Colruyt, Coop en Edeka maken deel uit van Agecore.

Kraft Heinz voldoet niet aan verwachtingen

16/02/2018

Het Amerikaanse Kraft Heinz heeft in het vierde kwartaal zowel op vlak van omzet als op vlak van winst niet kunnen voldoen aan de verwachtingen van de analisten. De winst vernegenvoudigde wel, maar dat overtuigde de analisten niet.

Sterke tweede jaarhelft stuwt Danone in 2017

16/02/2018

Danone heeft het boekjaar 2017 kunnen afsluiten met een vergelijkbare groei van 2,5%, die het vooral te danken heeft aan een sterke tweede jaarhelft. Daarin ging de vergelijkbare omzet er met 4,2% op vooruit.

Aldi Nord en Süd fuseren niet, maar gaan wel samenwerken

16/02/2018

Tot een fusie komt het momenteel nog niet, maar Aldi Nord en Aldi Süd bekijken wel de mogelijkheid om in Duitsland nauw samen te werken op vlak van inkoop en marketing. Een toekomstige fusie wordt wel ontkend.

Filet Pur: Er staat een olifant aan de kassa

16/02/2018

Hoe de Spaanse voedingsindustrie zich van haar mooiste zijde laat kennen, waarom de foodconcurrentie naar ongekende hoogten stijgt en tegen wanneer de job van kassamedewerker verdwijnt? Dat vertelt het ongezouten weekoverzicht van RetailDetail Food!

Aldi richt de blik op Italië

16/02/2018

Aldi is klaar om vanaf volgende maand ook de Italiaanse markt te veroveren: dan opent het in een klap tien nieuwe winkels in het Zuid-Europese land. Het bouwde ook een eerste distributiecentrum nabij Verona.

Back to top