Colruyt Group gaat op zoek naar jonge beenhouwers | RetailDetail

Colruyt Group gaat op zoek naar jonge beenhouwers

Colruyt Group gaat op zoek naar jonge beenhouwers

Colruyt Group heeft voor de tweede keer Meatland georganiseerd, een tweejaarlijks evenement waarmee het jongeren wil warm maken voor het beroep van beenhouwer.

175 vacatures opvullen

Colruyt Group heeft 175 vacatures voor beenhouwer en wil daarom zelf jongeren laten kennis maken met het beroep. Vorige week kreeg het 200 Vlaamse studenten over de vloer en vandaag komen ook de studenten uit Wallonië op bezoek.

 

Tijdens het event krijgen ze een rondleiding bij Fine Food Meat, een vleesverwerkingsbedrijf binnen de Colruyt Group. Ook gingen ze langs bij de beenhouwerij in de Colruyt van Halle. Daarna mochten de studenten zelf een brochette samenstellen.

 

De Colruyt Group verwerkt al tientallen jaren zelf vlees. Bij Fine Food Meat werken momenteel 200 gediplomeerde beenhouwers. Daar worden naast vlees ook bereidingen, vleessalades, charcuterie en diepvriesvlees klaargemaakt voor de Belgische winkels van Colruyt en Okay.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Colruyt Group presteert beter dan verwacht

19/06/2018

Mede dankzij een sterk eindejaar kon Colruyt Group afgelopen boekjaar zijn marktaandeel opnieuw licht verhogen. Een beetje tegen de verwachtingen in bleven de marges op peil. Ook de onlineactiviteiten deden het goed.

Delhaize krijgt saladebars van Foodmaker

19/06/2018

In de Delhaize-supermarkt van de Antwerpse Stadsfeestzaal is voortaan een saladbar van Foodmaker te vinden. De gezonde fastfoodketen zal daarnaast ook andere eilanden in Delhaizes krijgen: er liggen al een vijftal projecten vast.

Melkmerk Joyvalle gaat op in Campina

19/06/2018

Zuivelproducent FrieslandCampina wil de focus voortaan op één sterk melkmerk leggen: Joyvalle wordt geïntegreerd onder de Campina-paraplu.

Nieuw commercieel plan moet Makro reanimeren

18/06/2018

Met een professioneel assortiment en grote verpakkingen wil Makro meer consumenten vaker tot kopen verleiden. De retailer gaat ook lokale klanten beter bedienen. Maar de klok tikt: al eind 2019 moet de ommekeer zichtbaar zijn.  

Toch geen royale vertrekpremie voor ex-topman Carrefour

18/06/2018

Georges Plassat, de voormalige CEO van Carrefour, ziet af van de royale vertrekregeling die voor hem was voorzien. Hij doet dat onder druk van de publieke opinie.

Online supermarkt Wink.be stopt ermee

18/06/2018

De groep Louis Delhaize trekt de stekker uit zijn webshop Wink.be. De specialist voor online boodschappen kreeg sinds de start in 2013 nooit uitzicht op rentabiliteit.