Colruyt Group gaat op zoek naar jonge beenhouwers

Colruyt Group gaat op zoek naar jonge beenhouwers

Colruyt Group heeft voor de tweede keer Meatland georganiseerd, een tweejaarlijks evenement waarmee het jongeren wil warm maken voor het beroep van beenhouwer.

175 vacatures opvullen

Colruyt Group heeft 175 vacatures voor beenhouwer en wil daarom zelf jongeren laten kennis maken met het beroep. Vorige week kreeg het 200 Vlaamse studenten over de vloer en vandaag komen ook de studenten uit Wallonië op bezoek.

 

Tijdens het event krijgen ze een rondleiding bij Fine Food Meat, een vleesverwerkingsbedrijf binnen de Colruyt Group. Ook gingen ze langs bij de beenhouwerij in de Colruyt van Halle. Daarna mochten de studenten zelf een brochette samenstellen.

 

De Colruyt Group verwerkt al tientallen jaren zelf vlees. Bij Fine Food Meat werken momenteel 200 gediplomeerde beenhouwers. Daar worden naast vlees ook bereidingen, vleessalades, charcuterie en diepvriesvlees klaargemaakt voor de Belgische winkels van Colruyt en Okay.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Emté blijft wegen op resultaten Sligro Food Group

19/10/2017

Bij de bekendmaking van de resultaten voor het derde kwartaal heeft Sligro Food Group laten verstaan dat het nog steeds op zoek is naar een oplossing voor Emté. Ondertussen blijft de omzet van die bedrijfstak dalen.

Unilever verkoopt minder ijsjes in magere zomer

19/10/2017

De voorbije zomer was er maar weinig sprake van stralend weer en dat heeft ook zijn effect gehad op de ijsverkoop van Unilever. Dat onderdeel van het Brits-Nederlandse bedrijf zag zijn omzet met 6,7% dalen.

Danone wijzigt managementstructuur

19/10/2017

Danone heeft besloten om de managementstructuur aan de top van het bedrijf aan te passen. De functie van voorzitter van de raad van bestuur en die van CEO worden voortaan gecombineerd door huidig CEO Emmanuel Faber.

Lastig derde kwartaal voor Carrefour

18/10/2017

De kwartaalresultaten die Carrefour woensdagavond publiceerde, illustreren de grote uitdagingen waar de nieuwe CEO en zijn team voor staan, vooral dan in West-Europa. Ook in België daalde de vergelijkbare omzet.

Delhaize opent stadsmoestuin

18/10/2017

Voortaan kunnen de klanten van Delhaize Boondael in Elsene groenten kopen die net geplukt zijn op het dak van hun supermarkt. Geen marketingstunt, wel een onderdeel van de duurzaamheidsstrategie van de retailer.

Sainsbury’s gaat 2.000 banen schrappen

18/10/2017

De Britse supermarktketen Sainsbury’s gaat in het Verenigd Koninkrijk ongeveer 2.000 banen schrappen. Zo wil het tot 500 miljoen pond (560 miljoen euro) besparen, in een poging om de concurrentie met de discounters aan te gaan.

Back to top