Colruyt zoekt dit jaar 500 jobstudenten voor gloednieuw dc

Colruyt zoekt dit jaar 500 jobstudenten voor gloednieuw dc

Elk jaar schakelt Colruyt Group zo'n 7.000 jobstudenten in, maar dit jaar zoekt de groep er nog eens 500 extra voor het gloednieuwe distributiecentrum dat binnenkort opstart in Ollignies.

Nieuw distributiecentrum in Ollignies

Colruyt zoekt 500 jobstudenten extra boven op de 7.000 die het zo al elk jaar nodig heeft om de rekken aan te vullen in de winkels of om de leveringen voor te bereiden in zijn distributiecentra. Die zullen worden ingezet in het gloednieuwe distributiecentrum in Ollignies.

 

Dat distributiecentrum, aan de A8 op de grens van Ath en Lessines, biedt plaats voor 28.000 palletten en opent binnen enkele weken de deuren. Het heeft zo'n 79 miljoen euro gekost. 

 

Ollignies ligt op een boogscheut van Ghislenghien, waar de groep al langer een verdeelcentrum runt. "In het DC van Ghislenghien hadden we vorig jaar 600 jobstudenten nodig, dit jaar zijn er dat ongeveer 700. En daar komen dan nog de 500 bovenop voor Ollignies", zegt logistiek verantwoordelijke Johan Sarazin.

 

"Ongeveer 60% van de studenten die bij ons komt werken, keert het volgende jaar terug. Bij de wegblijvers zijn er uiteraard die stoppen omdat ze niet langer studeren en anderen die hun loopbaan starten binnen onze groep", klinkt het nog.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Filet Pur: Gratis is het nieuwe duur

22/09/2017

Wat een week! De ene na de andere retailer wordt onder curatele geplaatst, en een omgekeerde driehoek zet de foodsector op zijn kop. Klinkt mysterieus? Lees dan gauw het FMCG-overzicht van RetailDetail Food.

Spar Good Food verbindt retail met horeca

22/09/2017

Beleving is essentieel voor het succes van de buurtwinkel. Spar Lambrechts bedacht daarom het onderscheidende concept Spar Good Food, dat een bruggetje legt richting buitenhuisconsumptie.

RetailDetail Food #22 staat online

22/09/2017

In het nieuwe nummer van RetailDetail Food maken we een stand van zaken op met enkele franchiseformules. Waar zijn ze momenteel mee bezig, bij Spar Colruyt Group, Lambrechts, Delhaize, Carrefour en Alvo?  

Passendale. Proef de traditie van bij ons.

22/09/2017

(publireportage) Passendale, een Belgische kaas, traditioneel bereid volgens een origineel recept. Elke Passendale bol wordt met de nodige zorg en vakkundigheid vervaardigd onder het wakend oog van onze kaasmeesters. 

Breaking: François-Melchior de Polignac weg bij Carrefour Belgium

22/09/2017

De redactie verneemt dat de CEO van Carrefour Belgium het bedrijf verlaat. Guillaume de Colonges, zopas benoemd tot directeur exécutif Europe du Nord et de l’Est, zal rechtstreeks de directie van Carrefour Belgium op zich nemen. 

Louis Delhaize lanceert huismerk ‘Louis’

22/09/2017

In het groeiende segment van buurtwinkels en petrolshops zet Delfood meer dan ooit in op differentiatie. Het nieuwe huismerk Louis wil een merk op mensenmaat zijn, met een uitgesproken Belgisch karakter. 

Back to top