Cook & Serve opent binnenkort vierde winkel in Mechelen | RetailDetail

Cook & Serve opent binnenkort vierde winkel in Mechelen

Cook & Serve opent binnenkort vierde winkel in Mechelen

Kookwinkelketen Cook & Serve heeft aangekondigd dat het binnenkort een winkel zal openen in het centrum van de stad Mechelen. Die zal snel na de opening van de winkel in Oostende volgen, waardoor het aantal vestigingen verdubbelt dit jaar.

Snel opeenvolgende openingen

"Het najaar wordt uitermate boeiend voor Cook & Serve met de opening van twee nieuwe winkels: Oostende (oktober) en Mechelen (november)", zeggen oprichters Lode Verscheure en Tom Van Moer. "De fantastische reacties van onze klanten in onze bestaande winkelpunten zijn hartverwarmend. Vandaar dat iedereen bij Cook & Serve niet twijfelt dat ook de shoppers uit Mechelen en omstreken vlot de weg naar Cook & Serve zullen vinden."

 

De Cook & Serve in Mechelen zal te vinden zijn op de IJzerenleen, vlakbij de Grote Markt. In Oostende kist Cook & Serve voor de Kapellestraat. Eerder opende de keten ook al winkels in Brugge en Hasselt. Cook & Serve kan tegen een versneld tempo openingen doen, dankzij investeringen van Vectis ARKiv. De keten wil binnen de tien jaar een tiental winkels uitbaten in België.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Filet Pur: Een wervelende slechtnieuwsshow

22/06/2018

Ook al deden flink wat foodspelers hafslachtige pogingen om hun beroerde berichten weg te moffelen, Filet Pur achterhaalde ze wel. Hier is het ietwat pijnlijke maar alweer leerrijke weekoverzicht van RetailDetail Food!

Panos vervangt klantenkaart door app

21/06/2018

Na bijna een kwarteeuw heeft broodjesketen Panos zijn klantenprogramma gedigitaliseerd: exit plastic kaart, welkom app. “Op korte termijn mikken we erop om via het kanaal 150.000 klanten te bereiken en te leren kennen”, klinkt het.

Kellogg’s aangeklaagd wegens misleidende verpakking

21/06/2018

Test-Aankoop heeft bij de FOD Economie een klacht ingediend tegen Kellogg’s, omdat volgens de consumentenorganisatie de informatie op de verpakking van de Special K-graanreep met rode vruchten misleidend is.

Dure voeding duwt consument over de grens

20/06/2018

Terwijl de export van Belgische voedingsproducten boomt, daalt de consumptie op de binnenlandse markt omdat de prijzen stijgen. Een onrustwekkende trend, zegt de industrie: het beleid moet ingrijpen.

Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.

Albert Frère lust wel een Vanreusel frikandel

20/06/2018

Ergon, een investeringsfonds van de holding GBL, neemt een participatie in Beltaste, het bedrijf achter frikandellenfabrikant Vanreusel. Dat was al een tijd op zoek naar een financiële partner.