Cook & Serve opent binnenkort vierde winkel in Mechelen | RetailDetail

Cook & Serve opent binnenkort vierde winkel in Mechelen

Cook & Serve opent binnenkort vierde winkel in Mechelen

Kookwinkelketen Cook & Serve heeft aangekondigd dat het binnenkort een winkel zal openen in het centrum van de stad Mechelen. Die zal snel na de opening van de winkel in Oostende volgen, waardoor het aantal vestigingen verdubbelt dit jaar.

Snel opeenvolgende openingen

"Het najaar wordt uitermate boeiend voor Cook & Serve met de opening van twee nieuwe winkels: Oostende (oktober) en Mechelen (november)", zeggen oprichters Lode Verscheure en Tom Van Moer. "De fantastische reacties van onze klanten in onze bestaande winkelpunten zijn hartverwarmend. Vandaar dat iedereen bij Cook & Serve niet twijfelt dat ook de shoppers uit Mechelen en omstreken vlot de weg naar Cook & Serve zullen vinden."

 

De Cook & Serve in Mechelen zal te vinden zijn op de IJzerenleen, vlakbij de Grote Markt. In Oostende kist Cook & Serve voor de Kapellestraat. Eerder opende de keten ook al winkels in Brugge en Hasselt. Cook & Serve kan tegen een versneld tempo openingen doen, dankzij investeringen van Vectis ARKiv. De keten wil binnen de tien jaar een tiental winkels uitbaten in België.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Spadel groeit dankzij Bulgaarse overname

23/03/2018

Drankenproducent Spadel is vorig jaar fors gegroeid, maar dat was vrijwel enkel te danken aan de overname van het Bulgaarse Devin. Wordt dat niet in rekening genomen, dan was er nog amper sprake van groei.

Veranderingen op til bij Whole Foods

23/03/2018

De overname van Whole Foods door Amazon begint stilaan een aantal veranderingen op te leveren bij de supermarktketen. Zo wil Amazon het Prime-systeem doortrekken naar de winkels. Ondertussen verdwijnen er ook heel wat leidinggevenden bij het bedrijf.

Carrefour toont allergenen in app

22/03/2018

Carrefour heeft een extra functie toegevoegd aan zijn app: gebruikers kunnen voortaan producten scannen om meer informatie te krijgen over allergenen, zodat ze beter kunnen inschatten of er mogelijk problemen mee zijn.

Geen fusie tussen veilingen BelOrta en Coöperatie Hoogstraten

21/03/2018

Er komt voorlopig geen fusie tussen de veilingen van BelOrta en Hoogstraten. Een jaar geleden waren daar gesprekken rond opgestart, maar nu maken de twee bedrijven duidelijk dat het plan alvast voorlopig in de koelkast verdwijnt.

Colruyt lanceert socialeshoppingapp Apporto voor grote publiek

21/03/2018

Colruyt heeft het platform Apporto voor het grote publiek gelanceerd. Gebruikers kunnen er hun boodschappenlijstje achterlaten, waarna iemand anders in hun plaats naar de winkel gaat en de boodschappen doet.

HelloFresh koopt Amerikaanse concurrent en groeide sterk in 2017

21/03/2018

HelloFresh zag vorig jaar zijn omzet met 52% omhoog gaan. De dienst voor maaltijdboxen komt ook weer dichter bij het break-evenpunt: eind dit jaar zal er voor het eerst winst zijn, voorspelt het Duitse bedrijf.

Back to top