Cook & Serve opent binnenkort vierde winkel in Mechelen

Cook & Serve opent binnenkort vierde winkel in Mechelen

Kookwinkelketen Cook & Serve heeft aangekondigd dat het binnenkort een winkel zal openen in het centrum van de stad Mechelen. Die zal snel na de opening van de winkel in Oostende volgen, waardoor het aantal vestigingen verdubbelt dit jaar.

Snel opeenvolgende openingen

"Het najaar wordt uitermate boeiend voor Cook & Serve met de opening van twee nieuwe winkels: Oostende (oktober) en Mechelen (november)", zeggen oprichters Lode Verscheure en Tom Van Moer. "De fantastische reacties van onze klanten in onze bestaande winkelpunten zijn hartverwarmend. Vandaar dat iedereen bij Cook & Serve niet twijfelt dat ook de shoppers uit Mechelen en omstreken vlot de weg naar Cook & Serve zullen vinden."

 

De Cook & Serve in Mechelen zal te vinden zijn op de IJzerenleen, vlakbij de Grote Markt. In Oostende kist Cook & Serve voor de Kapellestraat. Eerder opende de keten ook al winkels in Brugge en Hasselt. Cook & Serve kan tegen een versneld tempo openingen doen, dankzij investeringen van Vectis ARKiv. De keten wil binnen de tien jaar een tiental winkels uitbaten in België.

Tags: