CRU Groenplaats opent op 21 februari

Dat CRU (de versmarkt van Colruyt Group) zijn locatie in Wijnegem zou verlaten, was al bekend. De werken in het Antwerpse pand zijn nu aan de gang, de opening volgt binnen enkele weken.

 

Centrale ligging

Nog tot en met zondag 6 januari is de winkel in Wijnegem open, meldt de retailer op zijn Facebookpagina. Daarna verhuist de versmarkt naar de Groenplaats, meer bepaald naar het pand waar tot voor een goed jaar Albert Heijn gevestigd was. Aanvankelijk had Colruyt Group hier de opening van een Spar supermarkt gepland, maar dat idee gaf de retailer op. “Antwerpen is en blijft voor ons een absolute ‘must have’. We zijn ervan overtuigd dat deze meer centrale ligging voor extra mogelijkheden voor CRU kan zorgen. We blijven heel sterk geloven in het concept, en kijken ernaar uit om nu nog meer klanten kennis te laten maken met deze unieke formule”, sprak topman Jo Spiegeleer in juni.
 

CRU Wijnegem opende de deuren in mei 2016 als tweede vestiging van de premiumketen, die in 2014 van start ging in Overijse en intussen ook een filiaal opende aan de Kouter in Gent. Met de verhuis blijft het aantal winkels dus stabiel op drie. Concrete expansieplannen zijn er voorlopig niet: het enseigne maakt immers nog steeds verlies en wil eerst het concept verder finetunen.